Nie Magier tylko Markosbos
MarkosBoss - ciężko napisać dwa "s" i duże "b"?
które Ukraińcy (bo to nie są Rosjanie...)
które Ukraińcy
Ukraińcy
Magier, znasz ukraiński? Ktokolwiek zna ukraiński?
O co ci chodzi? Wszędzie gdzie mogę (w tym temacie akurat nie) czytam, że tego moda tworzą Rosjanie. Trzymając się języka używanego na tym forum: d*pa nie Rosjanie. Na każdym z nowszych filmów jest nazwa strony, w opisach tychże również. Sama końcówka adresu tejże wskazuje na to, że nie jest rosyjska - zamiast ".ru" jest "ua". Na stronie głównej, w sekcji o grupie CHUR, jak wół widnieje napis "Ukrainian Folk Metal", a właściciel strony nazywa się Eugene Kucherov - z charakterystycznym dla Ukraińców "v" zamiast typowo rosyjskiego "w". Wspomniałem o tym, że twórcami tego moda nie są Rosjanie, bo - znów pisząc w stylu typowym dla tego forum - żal d*pę ściska, jak się takie rzeczy czyta, a nie widzi wielkiego napisu "Ukrainian". Poza tym forma "Ukraińcy", którą tak bardzo wyróżniłeś, jest poprawna, nie wiem o co ci chodzi. Nie rozumiem też o co ci chodziło z tym językiem ukraińskim...
O słowie "Magier" nawet nie wspomnę, bo tego już w ogóle nie ogarniam.
Poza tym to jest dyskusja o tej modyfikacji, a Ty tu piszesz rzeczy, które z tematem w ogóle nie są zgodne. Jeśli się nie mylę, zwie się to offtopem i - ponownie, jeśli się nie mylę - regulamin tego zabrania.
Coby więc nie spamować, napiszę coś na temat - ta modyfikacja ma ciekawą ścieżkę dźwiękową. Podoba mi się
ta piosenka, chociaż niewiele z niej rozumiem.
@down
ciężko wybrać sobie prosty a zarazem bardzo wpadający w pamięć...
...a także taki, który równie dobrze może mieć na świecie z kilka tysięcy osób - i weź zgadnij, czy ten eto to eto z theModders, czy jakiś inny. Mój nick jest mój, dla mnie ma sens i umiem go pisać - jeżeli ktoś nie umie go przepisać (ani nawet skopiować) współczuję mu braku... poprawnego pisania/niedostatecznej inteligencji (niepotrzebne skreślić).
BTW To kolejny post nie na temat... Byście się wszyscy wzięli ogarnęli. Modów to jednak nie interesuje, a później się administracja dziwi, że każdy robi to co chce i burdel jest.