Dark Saga/Mroczna Saga RU 454665 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 454665

Odpowiedzi 970

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD

Amand

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#600 2012-11-17, 21:30(Ostatnia zmiana: 2012-11-17, 21:30)
Może to ktoś podzielić na party po np: 100mb? Mój komp/net ma tendencje do pokazywania błędów podczas lub po zakończeniu pobierania. Byłbym wdzięczny  :ok:

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie czy można jakoś włączyć kody w tej grze proszę o pilną odpowiedz

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie czy można jakoś włączyć kody w tej grze proszę o pilną odpowiedz
Nie da się włączyć normalnej konsoli.Jest tylko konsola do omijania bugów więc jeżeli chcesz przejść tego moda na kodach to masz mały problem  :lol:

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
I bardzo dobrze, ze usuneli mozliwosc uzywania kodow. W tak zajebistego moda nie powinno sie grac na kodach

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
I bardzo dobrze, ze usuneli mozliwosc uzywania kodow. W tak zajebistego moda nie powinno sie grac na kodach
Dokładnie :)

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Popieram przedmówców co do kodów.

@komando17,
W najbliższym czasie postaram się Tobie pomóc (i być może innym, mającym podobny problem). Jeśli bardzo Ci spieszno, możesz spróbować napisać do mnie na GG.

@koksikmajor,
Wiele zadań można ruszyć do przodu tylko poprzez wykupienie informacji za rudę. Nawet jeśli bezpośrednio to nie rozwiązuje problemu, jest to zazwyczaj krok konieczny.
Jest może raptem parę informacji, których wykupienie do niczego nie prowadzi - jeśli chodzi o zadania.

Radzę to wszystkim odnotować, żeby nie ponawiać podobnych pytań.
Zatem bierzcie się za kilofy (lub jeśli ktoś ma lepszy pomysł na zdobycie tego cennego złoża) i zdobywajcie rudy jak najwięcej :)
Nie zapominajcie również o codziennym oddawaniu rudy Ushakowi, robieniu dodatkowych zapisów stanu gry i zanim zadacie pytania - przestudiujcie uważnie FAQ.

Pozdrawiam i miłego grania życzę :)  

P.S.
Strona projektu jeszcze nie umarła i z pewnością jeszcze nieraz Was zaskoczy.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś wrzucić spolszczenie na jeszcze jeden serwer? Nie ma możliwości pobrania z obecnego nawet po zalogowaniu przez fb lub google. Prosze

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak zanieść kilofy za wispa?

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Czytałem w FAQ że trzeba informacje o tym kupić, i wtedy się dowiesz.
Swoją drogą mogę zabić Kurta ? bo dostałem zlecenie od jednego więźnia którego pobiłem (zapomniałem imienia) że mam go właśnie zabić, ale boję się że to może wpłynąć jakoś na fabułę.

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy

Tablecloth

#609 2012-11-18, 01:08(Ostatnia zmiana: 2012-11-18, 01:09)
Zapisz, zabij i pograj trochę, może nic się nie stanie  :lol:  
Może mi ktoś powiedzieć gdzie znaleźć wytrychy ? Znalazłem jeden i przeszedłem kilka razy kopalnię całą, ale po drugim ani śladu.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Swoją drogą mogę zabić Kurta? bo dostałem zlecenie od jednego więźnia(...)
To zadanie możesz rozwiązać na 2 sposoby - wybór należy do Ciebie.

przeszedłem kilka razy kopalnię całą
Przeszedłeś ją wzdłuż, wszerz i odwiedziłeś wszystkie zakątki? Nie sądzę, inaczej miałbyś już te 2 wytrychy.
Spoiler
Jeśli brak Ci pomysłów na to, gdzie jeszcze nie byłeś w poszukiwaniu wytrychów, możesz również bić niewolników - część z nich je posiada (co najmniej 3-ch). Jednak i bez ich pobicia można znaleźć leżące "luzem" 2 wytrychy.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanko, jak się pozbyć rosyjskiego dubbingu ? :)

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
@koksikmajor,
Wiele zadań można ruszyć do przodu tylko poprzez wykupienie informacji za rudę. Nawet jeśli bezpośrednio to nie rozwiązuje problemu, jest to zazwyczaj krok konieczny.
Jest może raptem parę informacji, których wykupienie do niczego nie prowadzi - jeśli chodzi o zadania.

Radzę to wszystkim odnotować, żeby nie ponawiać podobnych pytań.
Zatem bierzcie się za kilofy (lub jeśli ktoś ma lepszy pomysł na zdobycie tego cennego złoża) i zdobywajcie rudy jak najwięcej
Nie zapominajcie również o codziennym oddawaniu rudy Ushakowi, robieniu dodatkowych zapisów stanu gry i zanim zadacie pytania - przestudiujcie uważnie FAQ.

Pozdrawiam i miłego grania życzę  

P.S.
Strona projektu jeszcze nie umarła i z pewnością jeszcze nieraz Was zaskoczy

każdą informację wykupywałem, ale w przypadku wispa oferuje nam 10 bryłek za info o amulecie, ale tego dialogu w ogóle nie ma i nie wiem co robić...

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam małe pytanie TDS wymaga GMDK2 czy modyfikacja bedzie działać poprawnie bez tego?

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
Tyson przeszedłem kilka razy kopalnie ale ciągle nic nie znalazłem.Nie uważam że tego drugiego wytrycha nie ma tylko wiem, że ja go już nie znajdę i rozpaczliwie proszę o pomoc.Popróbuję z tymi niewolnikami dzięki.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Czy można tą modyfikację instalować na returninga?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

#616 2012-11-18, 10:57(Ostatnia zmiana: 2012-11-18, 11:31)
Nie. Ta modyfikacja podmienia pliki orginalnego gothica, czyli z nim nawet nie pograsz w G2NK. Zrób sobie Kopie folderu z gothicem. Z orginału usuń returna i na nim zainstaluj TDS

A teraz moje pytanie. Jak rozsądnie rozwiązać problem z płucami? Innos mi może tyci zwiększyć, ale i tak prędzej, czy później położę się na zawsze.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie. Ta modyfikacja podmienia pliki orginalnego gothica, czyli z nim nawet nie pograsz w G2NK. Zrób sobie Kopie folderu z gothicem. Z orginału usuń returna i na nim zainstaluj TDS

Dzięki za odpowiedz nie gram obcnie w Returninga chodziło mi wylącznie o TDS.

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Może ktoś dać jakieś porady jak pokonać te pełzacze w sztolni bo mam ten miecz od kowala 30 siły 107pż a pełzacz mnie ma na 2 hity

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Ja problemu z płucami nie miałem na 50 PT cały czas się trzymam i znalazłem ostatnio eliksir +20 do PT więc jakoś to jest :)  Ogólnie panowie tutaj mowili zebys oddawal o ile dobrze pamietam jeden punkt trafień i zamieniał go na złoto i leciał do innosa.A takie pytanko odemnie gdzie jest kapliczka innosa ? Bo raz ją znalazłem i już nie moge  :lol2:

0 użytkowników
Do góry