Pytania i problemy techniczne 271215 337

O temacie

Autor luke

Zaczęty 13.02.2008 roku

Wyświetleń 271215

Odpowiedzi 337

Hodir

Hodir

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Bardzo proste alchemik znajduje sie tam gdzie są te kopalnie na początku spotkasz je jak będziesz szedł dalej tam gdzie taki gość cię zaatakuje trzeba iść w góre to znaczy wspinać się jak najwyżej i tam trafisz na płaskowyż gdzie na krańcu znajduje się chata alchemika.
Gilbert:
Jest koło Starego Obozy między przejściem na tereny orków z tymi 2 strażnikami. Gilbert jest w jaskini która jest położona na górze trzeba się wspinać (zauważysz że są takie miejsca do wspinania)

Martin T

Martin T

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Jaskinia Gilberta-przechodzisz przez południową bramę i idziesz w kierunku jaskini gdzie jest trup Neka.Skręcasz w prawo aż dochodzisz do takich półek skalnych.wchodzisz na nie i tam jest gdzieś prawe na samym szczycie jaskinia,a w niej gilbert.

Chata alchemika-Tam gdzie jest zamknięta opuszczona kopalnia idziesz do góry po prawej stronie.Po lewo jest tam most,ale tam nie idź.Skręć w lewo i wspinaj sie po półkach skalnych,aż na sam szczyt.Dalej idź  prosto i dalej już będziesz widział.

EDIT:Kurde byłeś szybszy Erixon.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Chata alchemika - idąc ze SO w stronę punktu zrzutu, przechodzisz pod mostem, skręcasz w prawo i nad opuszczoną kopalnią wspinasz się po skałach na samą górę, to jest nowe miejsce, nie ma go w G1.
Jaskinie Gilberta - ze SO wychodzisz bramą kolo zwalonej wieży, skręcasz w prawo, idziesz prosto, mając z prawej strony SO, a z lewej skały. Z lewej strony w skałach jest jaskinia z kretoszczurami, zaraz dalej brama na teren orków pilnowana przez dwóch strażników, nie dochodzisz do jaskini, tylko wspinasz się po skałach na górę, tam jest Gilbert. Był w G1, a w G2 zostawił kartkę. :P

Oto skutek nieczytania postów, właściwie nie odwróciłam strony, ale teraz na pewno trafisz.

BabciaG

BabciaG

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie wam wszystkim teraz na pewno trafie;p

BabciaG

BabciaG

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
No i znowu proszę was o pomoc ponieważ wykonałem już wszystkie misje w obozie przy kopalni i jestem jego szefem ale została mi jedna misja(czyli właściwie nie wszystkie wykonałem;p) mianowicie Ekwipunek Siekacza. Baseballa już mu oddałem ale ze spodniami mam problem, w solucji jest napisane że są w zamku tam gdzie sie kompie ta panienka gomeza ale rzecz w tym ze tam ich nie ma chyba że są w którejś z 2 skrzyń których nie mogę otworzyć (mam na maksa otwieranie zamków) więc jak ktoś wie to niech mi poradzi bo kompletnie nie wiem jak to zrobić...

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten klucz ma Gomez

DJH
  • Gość
Przeszłem mroczne tajemnice 2 razy-świetny mod-najlepszy w jaki grałem ale mam takie pytanie
Czy jest jakieś zadanie lub jakiś wątek z Dzieciem Innosa? Bo jak sciągłem mroczne tajemnice rok temu-3 dni po premierze to były jeszcze zabugowane i wogóle i Zacinał mi się komp na wyspie urizjela więc to musiałem se odpuscic i grać bez wątku pradawnych-Ale tego jestem bardzo ciekaw bo mam chętke mrocznice czarownica jeszcze raz upolować- i taki qest byłby sporą zachęta;-)

Karypto

Karypto

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
O ile mi wiadomo to NIE. Gadasz z Avatarem potem z Dzieciemi obaj znikają

Moze w Przyszłos... ;p

Ręka która ich karmi, pięść która ich bije...

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: sebinho link=topic=711.msg7765#msg7765 date=Mar 6 2008, 18:06\'
Ten klucz ma Gomez
I chyba Kazzmir też, choć nie jestem tego pewien.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

BabciaG

BabciaG

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Chmmmm a może wiecie jak go zdobyć??

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba w 5 rozdziale można zabić Gomeza ;p

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: sebinho link=topic=711.msg7823#msg7823 date=Mar 7 2008, 15:40\'
Chyba w 5 rozdziale można zabić Gomeza :P
A Kazzmira można pobić już w 1 rozdziale ;p

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Blacha

Blacha

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Witam, mam następujący problem z misją "Zaginieni Kopacze". Otóż odnalazłem Martineza, Nixa oraz Popo, ale Seanches został zabity przez wielkiego gada, którego za zadanie miałem zabić w jednej z wcześniejszych misji. I teraz pytanie, czy da się jakoś wskrzesić Seanchesa, gdy jego ciała już nie ma, albo coś zrobić, żebym miał misję zaliczoną i mógł porozmawiać z Bartholo? Z góry dziękuję za odpowiedź.

HAGEN

HAGEN

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Wczytaj wcześniejszy zapis a jak nie to jak znalazłeś jego martwe ciało to wejdz w nie kodach na "o" i jak się w niego zamienisz to daj F8 i znów "o" tylko że skieruj się w beziego

Blacha

Blacha

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Problem w tym, że ciała już nie ma i wczesniejszego zapisu także :)

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Z tego co pamiętam, to on miał nie żyć. Do zaliczenia questu potrzebna ci bodaj jego pałka (bez skojarzeń :) ) którą miał przy sobie w ciele. Jeśli jej nie masz, może ją komuś omyłkowo sprzedałeś?

Karypto

Karypto

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Cytat: Vierzba link=topic=711.msg10868#msg10868 date=Mar 31 2008, 16:47\'
Z tego co pamiętam, to on miał nie żyć. Do zaliczenia questu potrzebna ci bodaj jego pałka (bez skojarzeń :) ) którą miał przy sobie w ciele. Jeśli jej nie masz, może ją komuś omyłkowo sprzedałeś?

Palka nie byla od Sancheza lecz od Nixa przy mlynie. Jesli nie ma ciala Sancheza i nie masz wczesniejszego zapisu to pogadaj z Krukiem. Jesli NIC to sorry ale masz PECHA zadania nie zrobisz

Ręka która ich karmi, pięść która ich bije...

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Ściągnij sobie skrypty MT, albo nie :
Znalazłem skrypt, miałem te skrypty gdzieś na dysku

W takim razie tak
Na kodach naciśnij F2 i wpisz:   instert VLK_2080_Buddler

Blacha

Blacha

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki Jedaith ^^

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem od Przemytników.

Otóż, gdy mam zadanie znaleźć tych gości co mieli przynieść rudę od Quentina to ja powiedziałem temu żyjącemu, że go wydam, zaatakował mnie i go zabiłem. Zabrałem mu rudę, poszedłem do tej jaskini z tym martwym i jego rudę też wziąłem. Wracam do Obozu Przemytników a tam u tego gościa przy bramie nie ma żadnej opcji dialogowej. Cos zrobiłem źle albo nie do końca?

0 użytkowników
Do góry