Oczekiwania odnośnie moda 58540 175

O temacie

Autor

Zaczęty 11.08.2009 roku

Wyświetleń 58540

Odpowiedzi 175

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

Oczekiwania odnośnie moda
#160 2010-01-05, 16:33(Ostatnia zmiana: 2010-01-05, 16:34)
Gardzę ludźmi, którzy nie zapracowali na nic, jeśli pracujesz, to nie gardzę tobą. Proste. Ale w moim poście zwracałem się do ciebie, bo wypowiedź, że moglibyśmy odłożyć sobie po 100zł, po to, żeby z tego mieć stratę czasu, zabrzmiała jak wymysł rozwydrzonego bachorka, któremu rodzice nawet złote pieluchy kupowali.

Miałem już o pieniądzach nie pisać. :F

Zizka

Zizka

Użytkownicy
posty28
  • Użytkownicy
to rozkmiń że JA sobie zapracowałem i odkładałem moją kasę. myślałem że większość grupy jest po studiach, albo przynajmniej ma pracę i są niezależni finansowo. jeśli jest inaczej to przepraszam, mój błąd.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Lepsza była by opcja ty odkłądaj dla nas co miesiąc 100zł albo lepiej 150zł a my co miesiąc przepijemy przejemy wydamy 100zł żeby nam się lepiej pracowalo wszyscy i będa szczęśliwi.

To wy powinniście płacić tm za to co robią.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

#163 2010-01-05, 20:24(Ostatnia zmiana: 2010-01-05, 20:26)
Lepsza była by opcja ty odkłądaj dla nas co miesiąc 100zł albo lepiej 150zł
Wiem, że to tylko żart, ale - nie. Projekt był z założenia darmowy i ani twórcy, ani odbiorcy nie mieli za niego płacić. I to się nie zmieniło. I najlepiej o pieniądzach w ogóle tu nie wspominać. Swoją drogą, jeśli ktoś ma pracę, też nie zawsze znaczy, że stać go na odłożenie, bo może pracować za niską stawkę... STOP, już teraz definitywnie nie offtopuję nt. pieniędzy.

//Czytam swoje wcześniejsze posty i widzę, że trochę zbyt agresywnie wyskoczyłem, za co przepraszam.

->"wasze oczekiwania odnośnie moda"

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#164 2010-01-07, 18:16(Ostatnia zmiana: 2010-01-07, 18:17)
Gdybyście zaczęli tak zbierać kiedy wiedzieliście już że mod będzie taki rozbudowany, od każdego członka grupy, to już byłoby was stać na studio, aktorów i wakacje w Ciepłych Krajach. 10.gif

Ja np. wolę wydawać hajs na bardziej obrazowe i satysfakcjonujące hobby, czyli rekonstrukcję amerykańskich jednostek specjalnych niż dokładać do "interesu" w który i tak włożyłem mnóstwo roboczogodzin, za przepracowanie których mógłbym pozwolić sobie i na dwie tury wakacji w "Ciepłych Krajach".

Ps: Widzę, że wszystkie tematy pozamykane. Jeśli ktoś ma parcie na szkło to zapraszam na nasz kanał http://www.youtube.com/user/themodders gdzie już od dawna prowadzone są malkonenckie dyskusje w podobnym tonie.

Chmiel

Chmiel

Użytkownicy
posty93
  • Użytkownicy

Chmiel

#165 2010-03-01, 22:12(Ostatnia zmiana: 2010-03-02, 16:26)
Piszcie co chcieli byś cie w Czas Zapłaty
Ja np.
Walka z zwierzętami na arenie
Przykładowo
Podchodzisz do Wiecha
i wiechu pyta z kim chcesz walczyć
Wybieramy Chrząszcza i przegrywamy :lol2:
A jeżeli wygramy dostajemy np. za
Wilka - 50 bryłek
Ścierwojada - 30 bryłek
Kretoszczura - 25 bryłek
Chrząszcz - 1/2 bryłki (Najcięższa walka :) )
To tylko przykład

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
czy czegoś takiego nie było przypadkiem w Diccuricu?

gerb

gerb

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
bylo to zly pomysl too dodawac

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
hej ludzie, a wy czasami nie przesadzacie autorzy zrobią to co zapowiedziali i nic więcej

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
chmielu takie żeczy by pisał/li np. Thoro,Aragorn,orcwarrior,etc.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja bym chciał zobaczyć walkę trzema brońmi bo duale są przestarzałe. No i oczywiście strzelanie z dwóch łuków jednocześnie.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Chmiel

Chmiel

Użytkownicy
posty93
  • Użytkownicy
Yyyyy Lord Dwoma łukami człowiek niema 4 rąk :D

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Niezałapałeś ironii...

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Nie wiem po co zakładałeś ten wątek. Było napisane, że już nic większego nie będzie dodane do moda, z resztą trwają już testy, więc kolejna pierdółka przedłuży oczekiwania na premiera.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Taki temat już był! Nic już nie zostanie dodane, oprócz naszych własnych usprawnień i poprawek, np. nie będzie magicznych szponów.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
a szkoda był by fajny dodatek dla maga. (PS.ja bym zamkną i usunął ten temat)

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry