Oczekiwania odnośnie moda 53351 175

O temacie

Autor

Zaczęty 11.08.2009 roku

Wyświetleń 53351

Odpowiedzi 175

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Aby odcedzić nieco temat "Pytania i odpowiedzi" został założony nowy w którym możecie niezobowiązująco dyskutować na temat swoich oczekiwań odnośnie Czasu Zapłaty czy nawet dzielić się swoimi sugestiami i zamieszczać propozycje - choć to już bardziej dla sportu, gdyż nie przewidujemy rozbudowy modyfikacji o jakieś istotne pomysły aczkolwiek niewykluczone, że drobne i trafne sugestie mogą się okazać przydatne.

razikus

razikus

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Ja oczekuje bardzo dobrej fabuły i oczywiście troszkę humoru. Reszta to pikuś, nie potrzebne mi żadne innowacje, chociaż są mile widziane :)

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Czego oczekuje hmmm to taki trochę koncert życzeń  :)   to oczekuje ze nie zapomnieliście o f-16 i innych skuterach ;]    A tak na serio to żeby fabula była dobra i oby był jak najbardziej dopracowany.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
I żeby nie było to MT czyt. fajne, ale tony niepoprawionych bugów (dla przykładu w 3 rozdziale z Saturasem).

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
Ja oczekuje 2 rzeczy:
Po pierwsze primo ciekawej fabuły (czyli odwrotność dla  Morka :) ).
A po drugie primo liczę na ilość bugów pozwalających na normalną grę.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ja oczekuje 2 rzeczy:
Po pierwsze primo ciekawej fabuły (czyli odwrotność dla  Morka :) ).
A po drugie primo liczę na ilość bugów pozwalających na normalną grę.
Morrek był nudny, ale po długim czasie nudy fabuła robiła się ciekawa. Chyba do tego momentu nie doszedłeś.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Ja liczę TYLKO na to, że grając w CZ ponownie dopadnie mnie nieodparta chęć zagrania choćby jeszcze godzinkę. Dawno już czegoś takiego nie odczuwałem :)

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy

WhiskyBob

Oczekiwania odnośnie moda
#7 2009-08-12, 05:30(Ostatnia zmiana: 2009-08-12, 06:48)
Oczekuje dobrych dialogów z ikrą a nie pseudo-erpegowsko-"staropolskich" tekstów w stylu "Tędy kto żeś ty cny woju? Albowiem dotychmiast nie dane było mi spotkać persony tak bezinteresownej w swych działaniach" bla bla bla bełt.

Wystarczy spojrzeć na oryginalnego Gothica, fabuła banalna ale ciekawe dialogi dzieki którym najmniej porywająca historyjka może wciągnąć na amen.

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Ja liczę TYLKO na to, że grając w CZ ponownie dopadnie mnie nieodparta chęć zagrania choćby jeszcze godzinkę. Dawno już czegoś takiego nie odczuwałem ;p

Ja miałem to samo przy G2:NK 1rok temu i przy Gothic jakieś 4 lata temu - to były czasy :lol2:  w równym stopniu wciągnąć mnie może tylko Medek II, Painkiller i którekolwiek z GTA choć  w początkowej fazie grania w G3 też to czułem :P   Gra bez klimatu dla mnie to nie gra ,choć by miała super wypasioną grafe-musi mieć to co najważniejsze czyli wyjebistą fabułę i KLIMAT który w dzisiejszych grach to rarytas i tego właśnie oczekuje od Czasu Zapłaty

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
A i uświadomiłem sobie jeszcze jedno prognienie, jeśli chodzi o CZ - żebym mógł grać na nim bez większym przycinek (Komp Intel Pentium III 1 GHz, 256 MB RAMu i karta FX5200 to raczej nie potęga  :P  )

A jeśli chodzi o Sama
Morrek był nudny, ale po długim czasie nudy fabuła robiła się ciekawa. Chyba do tego momentu nie doszedłeś.
Przebranąłem przez próbę Urshilaku, ale gdzieś za 4 podejściem  ;p  . Może wezmę się jeszcze raz - przecież do 5 razy sztuka  :lol2:

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

Oczekiwania odnośnie moda
#10 2009-08-12, 10:11(Ostatnia zmiana: 2009-08-12, 10:12)
Hmm, nie wiem jak z nowymi teksturami przy takiej ilości RAMu. Jeśli zmniejszysz w ustawieniach jakość tekstur powinno być ok.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Lakis link=topic=6801.msg60574#msg60574 date=Aug 12 2009, 09:07 AM\'
A i uświadomiłem sobie jeszcze jedno prognienie, jeśli chodzi o CZ - żebym mógł grać na nim bez większym przycinek (Komp Intel Pentium III 1 GHz, 256 MB RAMu i karta FX5200 to raczej nie potęga  :P  )
Fakt, będą prawdopodobnie problemy z ramami.

A jeśli chodzi o Sama

Przebranąłem przez próbę Urshilaku, ale gdzieś za 4 podejściem  :]  . Może wezmę się jeszcze raz - przecież do 5 razy sztuka  :lol2:
Nie wspominaj nawet o Urshilaku, to ciągłe naginanie do ich obozu z buta strasznie irytowało ;p

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Mam jedną prostą nadzieję że "będę się czuł jak pod barierą".

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja w MT na początku trzeciego rozdziału miałem 39 lvl, ponad 200 siły, poziom mistrzowski w walce bronią 1H i 2H. Mam nadzieję, że unikniecie błędów, które będą na to pozwalać (kowal Sand oraz ten kopacz, który chce mięsa mogą dawać w nieskończoność 500 xp :lol2: ).

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A i uświadomiłem sobie jeszcze jedno prognienie, jeśli chodzi o CZ - żebym mógł grać na nim bez większym przycinek (Komp Intel Pentium III 1 GHz, 256 MB RAMu i karta FX5200 to raczej nie potęga naughty.gif )

tak ale będziesz musiał zrezygnować z nowej grafiki. do ustawień będzie specjalny program.

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Cytat: archanixex link=topic=6801.msg60582#msg60582 date=Aug 12 2009, 10:58 AM\'
Mam jedną prostą nadzieję że "będę się czuł jak pod barierą".

i ja również. W skrócie, żeby był zajebisty klimat, ciekawa fabuła reszta mi wisi, choć takie sprawy jak duale...  :lol2: .

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
mod będzie dopracowany i możliwie pozbawiony błędów - to mogę zaręczyć. głupotą i pogwałceniem naszej własnej (wieloletniej) pracy byłoby wydanie tego byle jak.

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
A ja oczekuję "zadania dla wytrwałych" - coś podobnego do chromaninu z pierwszej części Gothica. Coś tajemniczego i naprawdę trudnego do wykonania.

CorAngarVII

CorAngarVII

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
i żeby nic nie było takie jakie się wydaje, np. nowy obóz w g1, wszyscy mówią ci jak tam jest niebezpiecznie, a okazuje się że to jedno z najbezpieczniejszych miejsc w kolonii.

2B or not 2B?

ziegenhals

ziegenhals

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
....i żeby wszystko było z wazeliny.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry