Oczekiwania odnośnie moda 58539 175

O temacie

Autor

Zaczęty 11.08.2009 roku

Wyświetleń 58539

Odpowiedzi 175

Jaruu

Jaruu

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
jak chcerz dubing jak w prologu to zaplac za niego twórcom moda

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak chcerz dubing jak w prologu to zaplac za niego twórcom moda

Nawet jak by chciał to niech sobie sam robi xD
Lektor bedzie i juz.
Nie pasi nie grasz w moda proste.

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Przeczytaj mój post jeszcze raz, DOKŁADNIE. Napisałem, że się spodziewałem, nie ma, trudno. Zanim napiszecie jeszcze jakieś genialne posty w stylu "nie chcesz, nie grasz" albo "zapłać twórcom" pomyślcie z 3 razy.  ;)

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale pomyśl jak by robili dubbing to jeszcze byśmy poczekali z rok na modyfikacje ;)  A  tak do wakacji może wyjdzie.

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
A ja chce żeby go zrobili? Zadałem pytanie, bo nie byłem pewny, odpowiedzieli, dobra. Nigdzie nie pisałem, że wymagam dubbingu inaczej zhackuje moda a ich twórcy będą się w piekle smażyć. Ludzie, po tym sylwku jeszcze nie wszyscy wytrzeźwieli.

Tales

Tales

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Dzieciaki jak nazwał tę grupę społeczną jeden z użytkowników forum potrafią czytać, z tym że po prostu wybierają produkt z ochłapem w postaci komputerowego lektora. Osoby, którym mocno zależało by na zagraniu w modyfikację z napisami i tak by w nią zagrali. Według mnie najlepszym rozwiązaniem było by ograniczenie CZ do samych napisów to by mobilizowało "dzieci" do przeczytanie waszych wysiłków w postaci fabuły.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Spoko, jeśli ktoś przetrawi iwonę przez 40 godzin gry (dokładnie nie wiem ile, strzelam) to jestem skłonny mu osobiście pogratulować ;) .

krupam

krupam

Użytkownicy
posty105
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja tam wolę IVONA'ę, bo nie trzeba kręcić gałką od głośników i się nie jąka.

Dark

Dark

Moderator działu
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Moderator działu

Dark
Moderator działu

Oczekiwania odnośnie moda
#148 2010-01-02, 21:06(Ostatnia zmiana: 2010-01-02, 21:07)
Chyba nie myślisz, że weźmiemy jąkającego się lektora i wrzucimy do moda jego kwestie o różnych poziomach głośności.

LordMaker

LordMaker

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy

LordMaker

#149 2010-01-04, 00:47(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 00:50)
Mam nadzieję, że poza innowacjami dotyczącymi broni pojawią się takie umilające życie, proste i pożyteczne rzeczy jak np. grupowanie broni (tak jak w MT).

A poza tym pamiętam, że któregoś razu w w/w modzie znalazłem jakąś broń, bodajże Kostur pożogi i do końca gry jechałem tylko na tym - bo broń podpalała i wykańczała wrogów w kilka sekund. I to nie w wersji "0.001 alpha", tylko w aktualnej, 1.03. Po co to piszę? Żeby przypomnieć, że czasem warto poczekać, dopracować, przemyśleć i poprawić, a nie wydać grę "bez intra/outra" itd.

BTW: Uważam, że zrzutka pieniędzy to świetny pomysł, ale nie na pierwszą wersję. Wg. mnie najlepiej najpierw wydać 1.0, poczekać na bug-reporty, zrobić 1.1, ogłosić zbiórkę kasy, a zdubbingowaną wersję oznaczyć 2.0. To rozwiązałoby problemy. O samym wykonywaniu dubba postów było już tyle, że chyba nie muszę pisać tego wszystkiego jeszcze raz...

(a co do moich poprzednich, "dziwnych" postów - wyjaśniałem już, to były żarty...)

EDIT: http://www.google.com/trends?q=czas+zap%C5...=all&sort=0
oby to się zmieniło... nie to, żebym życzył źle Poziomkom, tylko dobrze życzę Wam :lol2:

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

#150 2010-01-04, 02:38(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 02:40)
BTW: Uważam, że zrzutka pieniędzy to świetny pomysł, ale nie na pierwszą wersję. Wg. mnie najlepiej najpierw wydać 1.0, poczekać na bug-reporty, zrobić 1.1, ogłosić zbiórkę kasy, a zdubbingowaną wersję oznaczyć 2.0. To rozwiązałoby problemy. O samym wykonywaniu dubba postów było już tyle, że chyba nie muszę pisać tego wszystkiego jeszcze raz...

Zrzutka pieniędzy to fatalny pomysł, z kilku powodów:
1. Ilu znajdziesz chętnych ludzi, którzy ci zaufają i prześlą pieniądze, żebyś ty przekazał je nam. ( żaden z nas nie podjąłby się zbiórki pieniędzy, bo jak będzie za mało, to co? ani to zwrócić, ani zatrzymać)
2. Chęci nie zawsze wystarczą, mało który użytkownik CZ ma konto w banku (raczej w zdecydowanej większości są to dzieci 16 i młodsze), a wątpię, żeby wysłał minimum 15zł pocztą, bo poniżej to szkoda fatygi(2,50 pobiera poczta).
3. Nie zebralibyście wystarczająco kasy, żeby komuś się chciało. Nawet gdyby jakimś cudem opłacić samo studio, to za to należałoby się jakieś choćby skromne wynagrodzenie (dialogów w modzie jest MULTUM). A nagrywanie dubbingu metodą "przez internet" na mikrofonach za 20zł to tylko niszczenie profesjonalnego wizerunku modyfikacji. Zresztą nie jesteśmy aktorami i z pewnością nie każdy z nas potrafiłby z aktorską manierą nagrać kwestie.

Zizka

Zizka

Użytkownicy
posty28
  • Użytkownicy
Wprawdzie na to już za późno, ale ja na nowego kompa zebrałem w ten sposób, że co miesiąc odkładałem stówkę. Gdybyście zaczęli tak zbierać kiedy wiedzieliście już że mod będzie taki rozbudowany, od każdego członka grupy, to już byłoby was stać na studio, aktorów i wakacje w Ciepłych Krajach.  :lol2:  Nie żebym miał do Was jakieś pretensje, obiekcje, supozycje i inne -je

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

#152 2010-01-04, 16:43(Ostatnia zmiana: 2010-01-04, 16:45)
100zł co miesiąc? Wiekszość z nas nie pracuje, a i pewnie ma na liście swoich wydatków dużo ciekawsze pozycje niż dokładanie pieniędzy na studio i aktorów. Pozatym, dlaczego mielybyśmy dokładać takie kwoty skoro juz wkładamy w projekt wiele pracy, a w zamian nie otrzymujemy nic poza satysfakcja?
Premierowego dubbingu w Czasie Zapłaty napewno nie będzie.
Tak to oficjalne i nieodwołalne zdanie, dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
oby to się zmieniło... nie to, żebym życzył źle Poziomkom, tylko dobrze życzę Wam
Phew,
gothic wielka wojna does not have enough search volume for ranking
http://www.google.com/trends?q=gothic+wiel...ll&date=all

:lol2:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Wprawdzie na to już za późno, ale ja na nowego kompa zebrałem w ten sposób, że co miesiąc odkładałem stówkę. Gdybyście zaczęli tak zbierać kiedy wiedzieliście już że mod będzie taki rozbudowany, od każdego członka grupy, to już byłoby was stać na studio, aktorów i wakacje w Ciepłych Krajach. 10.gif Nie żebym miał do Was jakieś pretensje, obiekcje, supozycje i inne -je
Chyba cię lekko pociąg potrącił. Dlaczego miałbym wykładać pieniądze na to? To pracujemy po to, żeby za to jeszcze zapłacić? Nawet sławy z tego nie będzie, bo po dwóch miesiącach od ukończenia moda nikt nie będzie pamiętał, że to zrobiło themodders, a co tu mówić o konkretnych twórcach z imienia i nazwiska. Poza tym, zejdź na ziemię. 100zł na miesiąc mam odłożyć, kiedy mieszkanie na stancji + rachunki + jedzenie + dojazdy do domu zżerają 700-900 zł, a praca dorywcza przynosi mi 400zł? Chyba cię poniosło. Żaden z nas nie chodzi do podstawówki czy gimnazjum, jakieś wydatki ma, a nie każdy ma rodziców, którzy mu takie kieszonkowe dadzą. Gardzę takimi ludźmi, którzy na nic sobie nigdy nie zapracowali.

O dubbingu ani o pieniądzach już ani słowa więcej nie napiszę.

Zizka

Zizka

Użytkownicy
posty28
  • Użytkownicy
Nie żebym miał do Was jakieś pretensje, obiekcje, supozycje i inne -je

Nie mam pojęcia czy pracujecie czy nie, ile tego robienie moda zajmuje wam dziennie i proszę nie krzyczeć, że już robicie go trzy lata, bo ja na przykład od urodzenia jem, co nie znaczy że robię to 24g/dobę

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Nie mam pojęcia czy pracujecie czy nie, ile tego robienie moda zajmuje wam dziennie i proszę nie krzyczeć, że już robicie go trzy lata, bo ja na przykład od urodzenia jem, co nie znaczy że robię to 24g/dobę

mechanik

mechanik

Użytkownicy
posty67
  • Użytkownicy
Ja mam teraz pytanko czy do przyjęcia do obozów wymagany będzie jakiś dany poziom jak w podstawce czy nie ??? A tak poza tym to Życzę Szczęśliwego Nowego 2010 Roku Wszystkim Moderom I Fanom Gothica (wcześniej jakoś nie miałem okazji bo komp mi się na same święta zwalił więc nie miejcie do mnie pretensji że za późno)

Wina jest zawsze po stronie Amina
[/size]

Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.

[/size]

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Ja mam teraz pytanko czy do przyjęcia do obozów wymagany będzie jakiś dany poziom jak w podstawce czy nie ??? A tak poza tym to Życzę Szczęśliwego Nowego 2010 Roku Wszystkim Moderom I Fanom Gothica (wcześniej jakoś nie miałem okazji bo komp mi się na same święta zwalił więc nie miejcie do mnie pretensji że za późno)

Z tym pytaniem odsyłam do: http://themodders.org/index.php?showtopic=...&start=1100 Prosze tego tematu ^_^

Life Is Brutal....

Zizka

Zizka

Użytkownicy
posty28
  • Użytkownicy
nie mówię że macie płacić. tylko odpowiedziałem komuś kto mówił że studio było jest i będzie nieosiągalne. moglibyście odkładać po 10 zł miesięcznie. Nic a nic mnie nie interesuje czy chodzicie do gimnazjum, liceum, czy studiujecie. BTW lepiej dajcie mi listę tematów w których się nie udzielacie, bo jesteście strasznie nerwowi na punkcie jakichkolwiek sugestii które nie ograniczają się do "mod ma być fajny" i generalnie jesteście przeczuleni.
Nikt was do robienia moda nie zmusza, ale jeśli już go robicie nie znaczy że wszyscy muszą się wami zachwycać. ja was nawet nie skrytykowałem, a od razu na mnie plujecie.
Triple ta wstawka o pogardzie była żałosna. Udzielam się na forum od trzech tygodni, a ty wyskakujesz mi z tekstami o tym że na nic sobie nie zapracowałem. Człowieku, ty nie masz pojęcia kim jestem co robię, a kiedy zasugerowałem, że moglibyście zacząć odkładać na bardziej profesjonalny dubbing na początku tworzenia moda, to od razu mną gardzisz.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry