Oczekiwania odnośnie moda 58553 175

O temacie

Autor

Zaczęty 11.08.2009 roku

Wyświetleń 58553

Odpowiedzi 175

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Może bobkami?

To też jest groźne, kumpel ma królika - trzeba uważać gdzie się łazi  :huh:

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade

Axel

Oczekiwania odnośnie moda
#121 2009-12-27, 19:27(Ostatnia zmiana: 2009-12-27, 19:39)
Bomba atomowa to przeżytek , na pewno będzie coś oryginalniejszego.
@up . kurcze , nie zauważyłem następnej strony :huh:  Tak pozatym też mam królika
@down. Wormsy 4 mi się przypomniały :lol2:  Nalot owiec i święty granat ręczny

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Zizka

Zizka

Użytkownicy
posty28
  • Użytkownicy
łaaaaał jeszcze bomba próżniowa i naloty dywanowe

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To też jest groźne, kumpel ma królika - trzeba uważać gdzie się łazi  ;p

ja kiedyś miałem inteligentną świnkę morską, która kupy robiła pod jeden fotel a pod drugim się wylewała. skończyło się na podłączeniu mnie pod napięcie poprzez sabotaż kabli od choinki :/ . to tak na marginesie :D .

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
nawet ostatnio orkowi udało się w końcu dodać tą smugę do drugiego miecza - coś co teoretycznie uchodziło za niemożliwe do zrobienia
No to mam swój prezent na gwiazdke, SMUGA BĘDZIE:D

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Misiu, wiem, że te pytanie zadano wam 1000 razy, że nikt wam za ten mod nie płaci, że jedyną nagrodą jest satysfakcja, że to cholernie rozbudowany mod i jest bardzo czasochłonny, że chcecie doszlifować mod do perfekcji by nie dać nam byle gniota, że to będzie największy mod do Gothica jaki po necie stąpał, ale do jasnej cholery, długo jeszcze? : D Miałem cichą nadzieje, że przed 2010 dane mi będzie pobrać moda, a tu dupa...więc tutaj pojawiają się moje pytania: Jak postępuje praca? Dużo wam zostało do poprawienia? Kiedy dostaniemy grywalną modyfikacje?   :D

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

#126 2009-12-30, 13:33(Ostatnia zmiana: 2009-12-30, 13:34)
Misiu, wiem, że te pytanie zadano wam 1000 razy, że nikt wam za ten mod nie płaci, że jedyną nagrodą jest satysfakcja, że to cholernie rozbudowany mod i jest bardzo czasochłonny, że chcecie doszlifować mod do perfekcji by nie dać nam byle gniota, że to będzie największy mod do Gothica jaki po necie stąpał, ale do jasnej cholery, długo jeszcze? : D Miałem cichą nadzieje, że przed 2010 dane mi będzie pobrać moda, a tu dupa...więc tutaj pojawiają się moje pytania: Jak postępuje praca? Dużo wam zostało do poprawienia? Kiedy dostaniemy grywalną modyfikacje?   ^^

Do wakacji powinna wyjsc.On sie nazywa Thoro a nie Misiu  :D   :D   :lol2:

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Do wakacji powinna wyjsc.On sie nazywa Thoro a nie Misiu

Kurcze, a ja myslalem, ze to jego forumowa ksywa

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale do jasnej cholery, długo jeszcze? : D

Nie, raczej nie. Jesteśmy na etapie kiedy to ork wymyśla skryptowe innowacje (np. podział pancerzy na elementy) i oddaje to ludziom bo cz jest już przeładowany więc jesteśmy na dobrej drodze :[ . Sądzę, że pierwszy kwartał roku 210 ale jak zwykle lepiej się tym nie sugerować. Zostało dużo do zrobienia z rzeczy typu intro/outro i jakieś pierdoły typu niektóre elementy gui i gdy dojdziemy do tego etapu będzie można mówić o nieoficjalnym ukończeniu prac.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

#129 2009-12-30, 17:20(Ostatnia zmiana: 2009-12-30, 17:20)
Nie, raczej nie. Jesteśmy na etapie kiedy to ork wymyśla skryptowe innowacje (np. podział pancerzy na elementy) i oddaje to ludziom bo cz jest już przeładowany więc jesteśmy na dobrej drodze :/ . Sądzę, że pierwszy kwartał roku 210 ale jak zwykle lepiej się tym nie sugerować. Zostało dużo do zrobienia z rzeczy typu intro/outro i jakieś pierdoły typu niektóre elementy gui i gdy dojdziemy do tego etapu będzie można mówić o nieoficjalnym ukończeniu prac.

A ja myślałem że żyjemy w XXI wieku  :[   :/

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
To wszystko jest obłudą Jendrzejs nawet to, że tu piszesz!

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Nie lepiej dać graczom to co już macie? Wiem, super smaczki, podział pancerza, łał. Ale po tych 3 latach czekania zamiast "Dodajemy coś nowego" chciałem przeczytać  "Doszlifujemy tylko grę". Napakowaliście w ten mod od chuja rzeczy, panowie, umiaru x-d Kończcie co macie do kończenia i fajrant. Nadmiar czasem również szkodzi.

Hamster

Hamster

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy
chyba nie zrozumiales ;f podzialu pancerza nie bedzie w czasie zaplaty, orc dal ten projekt na forum jako otwarty @@ intro i outro to raczej wlasnie doszlifowania, wiec luz =]

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
A chyba, że tak :)  A jak już jestem w tym temacie to pytanie jeszcze mam, bo nie jestem pewny. Co z dubbingiem?
Będzie jeden lektor? Czy może każda postać będzie mówiła po swojemu? Może i daliście odpowiedź wcześniej, ale nie chce mi się przekopywać przez sterty stron.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Będzie lektor jeden, męski głos. A moda już szlifujemy więc nie jest źle.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Nie jakiś tam męski głos, tylko Aragorn!, swoją drogą to pasuje zajebiście, jak ktoś nie wie to niech zobaczy Gameplay z CZ.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#136 2009-12-31, 18:44(Ostatnia zmiana: 2009-12-31, 19:14)
Nie lepiej dać graczom to co już macie?

A chcesz moda bez intro/outro, zakończenia, kilku kluczowych dla fabuły lokacji?

Nadmiar czasem również szkodzi.

Chcesz nadmiaru to zagraj sobie w wielką wojnę. Tak się składa, że w Czas Zapłaty staraliśmy się uniknąć przeładowania i wszystkie innowacje są mniej lub bardziej uzasadnione. Gdybyśmy stawiali na ilość, to w cz były by m. in. zbroje podzielone na elementy i wiele innych patentów, pomysłów, modeli 3d, które w międzyczasie udało nam się opracować a się nie ukażą.

I powtórzę jeszcze raz jak zwykle w takich sytuacjach:
Jeśli komuś nie odpowiada nasz tryb pracy, czy tępo to serdecznie zapraszam do współpracy. Z pewnością z Tobą skończymy tego moda szybciej niż odpisując na forum na głupie uwagi.
Jeśli komuś nie odpowiada "brief" projektu to również wcale nie musi na niego czekać i poganiać innych, bo my jesteśmy wszystkich kwestii świadomi. Droga wolna.
Nie jakiś tam męski głos, tylko Aragorn!, swoją drogą to pasuje zajebiście, jak ktoś nie wie to niech zobaczy Gameplay z CZ.
Jaki znowu Aragorn :) ? Gwoli ścisłości lektor będzie do włączenia opcjonalnie i będą to dwa głosy (bohater-rozmówca). Wszystkie ścieżki zostały wykreowane automatycznie, tak więc jest to lektor programowy co z tym idzie nie należy się spodziewać rewelacji. Daliśmy to ponieważ duża część młodych graczy nie potrafi czytać stąd też jest to konieczne.
Będzie jeszcze jeden lektor, profesjonalny jak na warunki i możliwości modderów. Będzie on odpowiadał za udźwiękowienie intro/outro i być może co ważniejszych fragmentów naszej produkcji. Sądzę, że opublikujemy próbki lektora na krótko przed premierą (jak wiele innych ciekawostek).

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Daliśmy to ponieważ duża część młodych graczy nie potrafi czytać stąd też jest to konieczne.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#138 2009-12-31, 19:18(Ostatnia zmiana: 2009-12-31, 19:19)
A co? Ja jestem zawsze z wami szczery. Wolałbyś, abyśmy to faszerowali miłymi hasełkami typu "dodaliśmy lektora, który zwiększy przyjemność i wrażenia płynące z gry"? Dla mnie nie jest to ani fajne ani przyjemne słuchać mechanicznego głosu z programu komputerowego, albo smarków jakiegoś typa ledwo po mutacji, ani tym bardziej nie jest dla mnie fajne to że polskie dzieci i młodzież nie nie potrafi bądź nie chce czytać ale to nie ja ich wychowuje ani też nie odpowiadam za oświatę więc wypracowaliśmy konsensus. Jak komuś nie odpowiada taki lektor nie będzie go musiał nawet instalować.

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Spokojnie, źle po prostu doczytałem :)  Sądziłem, że mod nadal jest w fazie "dodajemy coś nowego", wyprowadziliście mnie z błędu, dobrze. Co do lektora, troche szkoda, spodziewałem się coś jak w Prologu. Ale wybrzydzać nie będę. Nie pozostaje już nic jak tylko życzyć owocnych prac ]:->

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry