O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 29.01.2008 roku
Wyświetleń 892050
Odpowiedzi 2604
Sili0n
Darkmodders DarkModders Team
gandalfgandalf
nwm czy to tutaj mam napisac ale chce sie zapytac czy po jakims czasie stopniowo sie zmniejsza ilosc warnow ? Bo od czasu przejscia na smf mam te 5% warna, to jest takie nic ale denerwuje mnie to.
Żelazko
panzpis
Co mają oznaczać status pod nickiem użytkownika taki jaki miał Wowoz - status był w kolorze czerwonym. Teraz podobny status ma Mac Dun tylko że na zielono i piszę "Obserwowany" z wykrzyknikiem obok.
kaczka RaveN Studio
inż. Avallach Administrator
theblues
Ode mnie. Jutro o 18 będziesz mógł napisać "Otwieram" To był zamach terrorystyczny, gdybym w porę nie zadziałał do jutra rana nie moglibyśmy nic pisać, bo myślelibyśmy że forum jest już zamknięte.
To był zamach terrorystyczny, gdybym w porę nie zadziałał do jutra rana nie moglibyśmy nic pisać, bo myślelibyśmy że forum jest już zamknięte.
Żadna Głupia Spółgłoska
Cytat: Avallach w Dzisiaj o 18:26Ode mnie. Jutro o 18 będziesz mógł napisać "Otwieram" To był zamach terrorystyczny, gdybym w porę nie zadziałał do jutra rana nie moglibyśmy nic pisać, bo myślelibyśmy że forum jest już zamknięte.Hehe Dobre Napewno napisze Otwieram, Moze do jutra przezyje bez sb.A tak btw. To o ktorej mozna zamknąć forum ?
Cytat: Avallach w 2014-02-03, 18:26Ode mnie. Jutro o 18 będziesz mógł napisać "Otwieram" To był zamach terrorystyczny, gdybym w porę nie zadziałał do jutra rana nie moglibyśmy nic pisać, bo myślelibyśmy że forum jest już zamknięte.Hehe Dobre Napewno napisze Otwieram, Moze do jutra przezyje bez sb.A tak btw. To o ktorej mozna zamknąć forum ?
Memorius
Cytat: Sili0nCytat: Avallach w 2014-02-03, 18:26Ode mnie. Jutro o 18 będziesz mógł napisać "Otwieram" To był zamach terrorystyczny, gdybym w porę nie zadziałał do jutra rana nie moglibyśmy nic pisać, bo myślelibyśmy że forum jest już zamknięte.Hehe Dobre Napewno napisze Otwieram, Moze do jutra przezyje bez sb.A tak btw. To o ktorej mozna zamknąć forum ?Jeśli zadajesz pytania kiedy można zamknąć forum to znaczy że się nie nadajesz na themodderowskiego doorman-a. Odpuść sobie. Może kiedyś załapiesz się na porter-a.
To przez cb silion chciał konto kasować... złe z cb żelazko