Sprawy związane z Forum 901059 2604

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 901059

Odpowiedzi 2604

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Kiedyś mogłem, teraz nie mamy już backupów :F

czy są gdzieś statystyki ilu mamy unikalnych odwiedzin użytkowników w miesiącu?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ostatnimi czasy w ogóle wielu tu odpierdala i to nie tylko na punkcie władzy.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Odnoszę wrażenie, że przez zmiany w administracji/moderacji forum, część forum zaczęła traktować innych użytkowników bardziej szufladkowo i arogancko niż zawsze.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
To nie są żadne aluzje, tylko subiektywna opinia w moim odczuciu. I w sumie to nie chodzi nawet o samą administracje tylko o część userów. Jakby powstała nowa grupa specjalnie do tyrania

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ewentualnie na miesiąc przepiąć forum na swoje konto Google Analytics.
Google Analytics jest świetne, przypnijmy na stałe (przyda się choćby do analiz ruchu po premierach projektów/kampanii reklamowej)

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
To nie są żadne aluzje, tylko subiektywna opinia w moim odczuciu. I w sumie to nie chodzi nawet o samą administracje tylko o część userów. Jakby powstała nowa grupa specjalnie do tyrania
No to spierdalaj, tak jak już pisałem te ogólne opinie bez podanych nicków / sytuacji totalnie nic mi nie mówią.
Ewentualnie na miesiąc przepiąć forum na swoje konto Google Analytics.
Google Analytics jest świetne, przypnijmy na stałe (przyda się choćby do analiz ruchu po premierach projektów/kampanii reklamowej)
TM ma Google Analytics, ale na stałe wpięte na konto Zdunka. Myślę że ma prawo mieć nad nim kontrolę skoro płaci za serwer. Zaproponowałem tylko chwilowe przepięcie na moje konto i to pół-żartem. Na serio, to albo trzeba poprosić go o podanie interesującej nas wartości, albo o dodanie mojego / innego konta jako mającego wgląd w statystyki (to nic nie kosztuje).

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To nie jest prowokacja jak coś, ale to czemu go nie spytałeś? Jesteś osobą raczej odpowiednią do tego, no i jako tako Ty tutaj coś robisz :P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Podbijam :ok:

No to spierdalaj, tak jak już pisałem te ogólne opinie bez podanych nicków / sytuacji totalnie nic mi nie mówią.
O tym właśnie mówię. Nie żeby dziwiło mnie odnoszenie się w taki sposób na tM, bo to normalne  :F Dziwi mnie tylko, że w sumie imo bez powodu m.in ty teraz odnosisz się do mnie w taki sposób. Czy wy sobie co pare miesięcy robicie LOTTO i wybieracie mięso ofiarne do tyrania, czy jaki chuj?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
O tym właśnie mówię. Nie żeby dziwiło mnie odnoszenie się w taki sposób na tM, bo to normalne  :F Dziwi mnie tylko, że w sumie imo bez powodu m.in ty teraz odnosisz się do mnie w taki sposób. Czy wy sobie co pare miesięcy robicie LOTTO i wybieracie mięso ofiarne do tyrania, czy jaki chuj?
Taka mentalność tM :F

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Nie mówie o samej mentalności, bo siedze tu ponad 5 lat. Nie chodzi mi też o samo odnoszenie sie w taki sposób, bo każdy tu tak do siebie pisze, tylko odczuwam dziwną wrogość wobec mnie od wielu, od czasu zakończenia DS XD

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wiesz, ale mój post był powiązany z tym, bo po prostu takie tM jest. Po prostu ktoś trafia na talerz hejtu i tyle  :lol:  Raz to Memorius, raz Halk, albo ja :F
Teraz na ciebie trafiło ;-;

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Sprawy związane z Forum
#1816 2015-12-30, 23:06(Ostatnia zmiana: 2015-12-30, 23:45)
Kaczka, w pierwszym poście zapytałem grzecznie chociaż totalnie nie wiedziałem o co ci chodzi a twój post ani trochę nie pomagał w zrozumieniu tego.
Mam wrażenie że wybitnie mnie olałeś i po raz drugi napisałeś równie mało mówiącego posta, który jak dla mnie jest właściwie kompletnie pozbawiony treści (nawet nie owijanie w bawełnę, sama bawełna bez niczego w środku).
Za drugim razem napisałem żebyś albo napisał konkretnie albo nie pisał nic, znowu zrobiłem to grzecznie i cierpliwie.
A ty trzeci raz napisałeś to samo "jest źle jest źle jakaś część userów prześladuje inną część userów". Znowu nic konkretnego. Jak tak to ma wyglądać to lepiej nic nie pisz w tym temacie bo tylko go zaśmiecasz.
Jak jest problem, to napisz do mnie na GG i mam nadzieję że tam będziemy mogli ustalić o co chodzi, tym razem odnosząc się do KONKRETNYCH sytuacji, "prześladujących" i "prześladowanych".

Zresztą żeby było wiadomo o co mi chodzi to zacytuję:
Ostatnimi czasy w ogóle wielu tu odpierdala i to nie tylko na punkcie władzy.
Odnoszę wrażenie, że przez zmiany w administracji/moderacji forum, część forum zaczęła traktować innych użytkowników bardziej szufladkowo i arogancko niż zawsze.
Co odpierdala? Na punkcie czego? Komu? Jakie zmiany w moderacji? Jaka część forum? Jaką inną część forum? Jak konkretnie traktować? Jaka opinia? Jaką część userów? Jaka grupa? Do czego powstała? To co napisałeś to dla mnie zlepka pozbawionych jakiegokolwiek znaczenia zdań. Już przepowiednie Nostradamusa miały w sobie chyba więcej konkretów. Trzy razy pisałem żebyś napisał konkretniej o co ci chodzi. Chyba każdy zrozumie że za trzecim (także nieskutecznym) razem zacząłem tracić do ciebie cierpliwość. To jakaś "prowokacja"? Te posty nadają się bardziej do kosza niż tutaj. Za wpisanie czegoś takiego w treści raportu do moderacji sam dostałbyś warna za mierny trolling.

Co ja albo ktokolwiek inny może niby pomóc z problemem o którym piszesz tylko że jest ale pomimo wielokrotnych próśb nie chcesz napisać o co właściwie dokładnie chodzi?

//edit: sprawdziłem swoje posty sporo w tył i jedyne co znalazłem to że ponad tydzień temu napisałem że "cię pojebało", ale to akurat podtrzymuję (napisałeś wtedy parę absurdalnych rzeczy). Zakaz DX11 w DS i pucharki dla każdego członka każdej drużyny która zajęła dowolne miejsce na podium jednego z głosowań? No i zgaduję że nie o to ci chodziło kiedy pisałeś że komuś "odpierdala i to nie tylko na punkcie władzy" i "traktuje innych użytkowników szufladkowo i arogancko". To tylko pojedyncze określenie które jak na standardy naszego forum jest chyba całkiem normalne i użyte z przymrużeniem oka.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybka odpowiedz znów nie dziala, do tego jest zjebane okienko odpowiedzi.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy w koncu zostanie naprawiona szybka odpowiedz?

KOMPUTER:
Spoiler

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Porfiry - murzyn niewolnik na usługach forum  :F

0 użytkowników
Do góry