Kaczka, w pierwszym poście zapytałem grzecznie chociaż totalnie nie wiedziałem o co ci chodzi a twój post ani trochę nie pomagał w zrozumieniu tego.
Mam wrażenie że wybitnie mnie olałeś i po raz drugi napisałeś równie mało mówiącego posta, który jak dla mnie jest właściwie kompletnie pozbawiony treści (nawet nie owijanie w bawełnę, sama bawełna bez niczego w środku).
Za drugim razem napisałem żebyś albo napisał konkretnie albo nie pisał nic, znowu zrobiłem to grzecznie i cierpliwie.
A ty trzeci raz napisałeś to samo "jest źle jest źle jakaś część userów prześladuje inną część userów". Znowu nic konkretnego. Jak tak to ma wyglądać to lepiej nic nie pisz w tym temacie bo tylko go zaśmiecasz.
Jak jest problem, to napisz do mnie na GG i mam nadzieję że tam będziemy mogli ustalić o co chodzi, tym razem odnosząc się do KONKRETNYCH sytuacji, "prześladujących" i "prześladowanych".
Zresztą żeby było wiadomo o co mi chodzi to zacytuję:
Ostatnimi czasy w ogóle wielu tu odpierdala i to nie tylko na punkcie władzy.
Odnoszę wrażenie, że przez zmiany w administracji/moderacji forum, część forum zaczęła traktować innych użytkowników bardziej szufladkowo i arogancko niż zawsze.
To nie są żadne aluzje, tylko subiektywna opinia w moim odczuciu. I w sumie to nie chodzi nawet o samą administracje tylko o część userów. Jakby powstała nowa grupa specjalnie do tyrania
Co odpierdala? Na punkcie czego? Komu? Jakie zmiany w moderacji? Jaka część forum? Jaką inną część forum? Jak konkretnie traktować? Jaka opinia? Jaką część userów? Jaka grupa? Do czego powstała? To co napisałeś to dla mnie zlepka pozbawionych jakiegokolwiek znaczenia zdań. Już przepowiednie Nostradamusa miały w sobie chyba więcej konkretów. Trzy razy pisałem żebyś napisał konkretniej o co ci chodzi. Chyba każdy zrozumie że za trzecim (także nieskutecznym) razem zacząłem tracić do ciebie cierpliwość. To jakaś "prowokacja"? Te posty nadają się bardziej do kosza niż tutaj. Za wpisanie czegoś takiego w treści raportu do moderacji sam dostałbyś warna za mierny trolling.
Co ja albo ktokolwiek inny może niby pomóc z problemem o którym piszesz tylko że jest ale pomimo wielokrotnych próśb nie chcesz napisać o co właściwie dokładnie chodzi?
//edit: sprawdziłem swoje posty sporo w tył i jedyne co znalazłem to że ponad tydzień temu napisałem że "cię pojebało", ale to akurat podtrzymuję (napisałeś wtedy parę absurdalnych rzeczy). Zakaz DX11 w DS i pucharki dla każdego członka każdej drużyny która zajęła dowolne miejsce na podium jednego z głosowań? No i zgaduję że nie o to ci chodziło kiedy pisałeś że komuś "odpierdala i to nie tylko na punkcie władzy" i "traktuje innych użytkowników szufladkowo i arogancko". To tylko pojedyncze określenie które jak na standardy naszego forum jest chyba całkiem normalne i użyte z przymrużeniem oka.