Arcania: A Gothic Tale 185205 732

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 4.09.2008 roku

Wyświetleń 185205

Odpowiedzi 732

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
170 żł, za coś, czego jeszcze nie ma ? Chyba sobie jaja robią. Assassin's Creed 2 pre-order kosztuje jakieś 90 zł. i to też w wersji na PC. Żeby chociarz jakieś demo tej Arcani wydali...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a czego się spodziewałeś? idą święta a cena po miesiącu, dwóch spadnie do normalnej za sprawą "cudownej szalonej" promocji 40% więc nie wiem po co spinać dupkę. zwykły marketing i już nie raz tak było.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
a czego się spodziewałeś? idą święta a cena po miesiącu, dwóch spadnie do normalnej za sprawą "cudownej szalonej" promocji 40% więc nie wiem po co spinać dupkę. zwykły marketing i już nie raz tak było.
Przecież chodzi o angielską wersję, a jak wiadomo gry na zachodzie są 2 razy droższe przeliczając na złotówki...
http://www.allegro.pl/item851298685_arcani...er.html#gallery

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a tak w ogole kto jest polskim wydawca?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
na golu pisze, ze obecnie brak planow wydania w polsce

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
czyli w takim razie cenega z ceną 150zł czy coś podobnego.

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
I tak pewnie wszyscy będą ściągać tylko jacyś fanatycy Gothica kupią.

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
to że ty jesteś złodziejem nie ma nic do rzeczy, nie mierz wszystkich swoją miarą.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Arcania: A Gothic Tale
#308 2009-12-20, 13:38(Ostatnia zmiana: 2009-12-20, 13:40)
Wydawcą jest JoWood, więc pewnie w Polsce będzie CDP.

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
to że ty jesteś złodziejem nie ma nic do rzeczy, nie mierz wszystkich swoją miarą.

Akurat ja nie jestem zlodziejem któremu żal wydać na takiego Gothica czy tam inną grę te 30 złoty , ale znam wielu ludzi którzy ściągają gry nawet gdy są za kilka złoty w jakimś czasopiśmie.

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydawcą jest JoWood, więc pewnie w Polsce będzie CDP.
Wiele firm-np. Capcom(tu najbardziej ubolewam:/), Deepsilver, Square Enin, Namco Bandai - przeszło pod skrzydła Cenegi, więc tak do końca nie wiadomo.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#311 2009-12-20, 14:33(Ostatnia zmiana: 2009-12-20, 14:35)
Akurat ja nie jestem zlodziejem któremu żal wydać na takiego Gothica czy tam inną grę te 30 złoty

proszę, powiedz gdzie kupujesz gry o_o

veto ale nad czym tu ubolewać. cdp od dłuższego czasu ciśnie (za sprawą kryzysu) a takie porażki jak "ogniem i mieczem" jedynie to potwierdzają. całkiem niedawno cenega wydała nowego stalkera, grę z serii która do tej pory była wydawana przez cdp. nie dość, że gra wyszła na trzy/cztery miesiące przed światową premierą to dodatkowo była lokalizowana i dubbingowana przez te same osoby, które dotychczas odpowiadały za tłumaczenie stalka w cdp.

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
proszę, powiedz gdzie kupujesz gry
Akurat to Cię może zdziwić albo nie , ale w Empiku. Sage Gothic I-II kupiłem tam za 30 zł , a np Civilization IV bez dodatków za 49,99zł. Jeszcze kiedyś w jakiejś tam gazecie był Gothic I,II spellforce itp po 4-5 zł za grę.

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

#313 2009-12-20, 14:54(Ostatnia zmiana: 2009-12-20, 14:55)
Kto usunął mojego posta?!

Prezentacja czaru telekinezy(patrz miecz o_o ),
http://arcania.gram.pl/showphoto.php?photo_id=149
Screen wygląda jak z jakiejś przygodówki.
Premiera to prawdopodobnie coś koło #msgKto usunął mojego posta?![/b]

Premiera to prawdopodobnie coś koło 11 więc nie ma co się tak napalać.

veto ale nad czym tu ubolewać. cdp od dłuższego czasu ciśnie (za sprawą kryzysu) a takie porażki jak "ogniem i mieczem" jedynie to potwierdzają. całkiem niedawno cenega wydała nowego stalkera, grę z serii która do tej pory była wydawana przez cdp. nie dość, że gra wyszła na trzy/cztery miesiące przed światową premierą to dodatkowo była lokalizowana i dubbingowana przez te same osoby, które dotychczas odpowiadały za tłumaczenie stalka w cdp.
dodając multum błędów :D
patrzę przez pryzmat Risena i Gta 4 i ogólnie mówiąc nie podoba mi się ich strategia. Trochę na nas żerują, usprawiedliwiając się "ograniczeniami nałożonymi przez zagranicznych wydawców" i "opinią graczy" - pierdolenie.
Stalker to taki wyjątek bo tutaj jak widzę jest dużo i obszernie.
A OiM chyba sprzedał się chyba dobrze w Legnicy w 2 empikach jest na 2#msgKto usunął mojego posta?![/b]

Premiera to prawdopodobnie coś koło gim miejscu i w 1 na czwartym.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jakich znowu błędów o_o

a screen był już podawany. skoro post został usunięty to proszę go nie zamieszczać po raz 2

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a screen był już podawany. skoro post został usunięty to proszę go nie zamieszczać po raz 2
a skąd miałem wiedzieć o co chodzi?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
z reguły nikt tu nie wywala postów dla zabawy

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kto usunął mojego posta?!
Nie wiem kto, ale na pewno nie ja. Poza tym już ktoś umieścił tego screena
http://themodders.org/index.php?showtopic=3642&st=240
post 256

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...fakt

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry