Arcania: A Gothic Tale 201569 732

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 4.09.2008 roku

Wyświetleń 201569

Odpowiedzi 732

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Arcania: A Gothic Tale
#260 2009-07-31, 15:25(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 15:27)
spostrzezenie: co do miecza to on jest ewidentnie DOKLEJONY. ten ktos kto to zrobil nie pokusil sie nawet o dokladne wyczyszczenie brzegow z bialych pikseli. miecz zostal prawdopodobnie wyciety z tego rendera: http://worldofgothic.de/screenshots/gothic.../Gothic4-14.jpg postac tez jest doklejona a skoro i postac to czemu nie i ogien oraz dym wygladajacy jak zrobiony brushem ps? co wiecej pokusze sie o stwierdzenie ze cala pochodnia to rowniez zwykla wklejka. stwierdzam to po nierownym antyliasingu wzgledem reszty obiektow (np pobliskie drzewa). wyglada to tak jakby ktos to wycial z domyslnego tla z automatu skryptem albo standardowym zaznaczeniem jakie zasugerowalo program. totalna amatorka.

orc nie wiem skad to masz ale nie wieze aby to byl oficjalny screen od wydawcy. mi to smierdzi marna prowokacja albo jakas fanowska przerobka w nieznanym nam celu

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

#261 2009-07-31, 15:45(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 15:49)
Co do doklejania mialem to wlasnie napisać, ale mnie uprzedziłeś.

Screen pochodzi z PCGames.de z jakiegoś sporawego artykułu o Arcanii
http://www.pcgames.de/aid,691151/Arcania-V...mage_id=1166136 screen nr. 5
A i w screen nr. 7 też mi sie do konca wierzyć nie chce, ale to tylko przypuszczenia i nie mam jakis konkretów żeby to poprzeć.
W kazdym razie ten nr. 5 to jakaś marna wyklejanka.
EDIT:
Na 7ce nie pasuja mi te krawedzie na zbroi, raz ostre, raz wygładzone.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

a swoja droga gra jest naprawde ladna pomiajajac ten teren generowany z automatu ale zobaczy sie jak z tym bedzie w praktyce. fajne ze w dobie wszechobecnych blurow i powierzchni swiecacych sie jak psu jajca gra przynajmniej pod tym wzgledem nie wpisuje sie w panujace (glupie) tredy.  troche denerwuje ten wyblakly, przytlumiony obraz przez co grafika wyglada identycznie jak w cod5:

http://wiimedia.ign.com/wii/image/article/...306364_640w.jpg
http://www.beefjack.com/wp-content/uploads.../worldatwar.jpg

wyglada to mocno srednio ale i tak wole to niz zjebanego, kolorowego srisena gdzie kontrast i natezenie barw wypala oczy po obejrzeniu debilnego 30 sekundowego filmika promo.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

#263 2009-08-02, 07:53(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 11:35)
http://www.youtube.com/watch?v=HUBYwOJhuQU

Nowy gejmplej. Kiedy bohater mija krzaki w 2:15 filmu, te po prostu znikają :D . Dodatkowo- widać tu spore ograniczenie klatek.

Zajebista gra, podobnie jak Risen ze swoją niepowtarzalną animacją walki :roll:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ladnie tnie

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Kiedy bohater mija krzaki w 2:15 filmu, te po prostu znikają
Na pewno celowy zabieg :D .

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

#266 2009-08-02, 11:34(Ostatnia zmiana: 2009-08-02, 11:42)
Już mi się walka nie podoba. Wygląda to jakby bohater machał gumowym mieczem. I tnie, to fakt.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No walka nie wygląda zbyt dobrze. Ale gorzej wyglądają miasta. Wyglądają jakby były niezamieszkałe. Ja rozumiem, że w lesie nie spotykamy ludzi, ale żeby prawie nikogo nie było w mieście?! Czyżby dżuma? To w końcu mają być miasta, nie wsie...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
skoro bohater chodzi po jakichs korytach to nic dziwnego ze nie ma tam ludzi. to ze znikaniem to pewnie blad kamery, na 100% poprawia bo nie moze tak byc. nadal niektorzy zapominaja ze gra nie jest gotowa wiec takie bledy jak najbardziej maja prawo wystapic podobnie jak brakiem ludnosci. jedyne co jest naprawde niepokojace to klatkowanie tej gry, nic wiecej.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może wina jakiegoś nagrywania?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Screeny bardzo fajne, grafika wydaje się bardzo ładna. Co do bohatera, cóż przynajmniej nie wygląda jak standardowy bohater ostatnio wychodzących tutułów, czyli krótkoogolony Scofield :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

#272 2009-08-20, 10:53(Ostatnia zmiana: 2009-08-20, 10:54)
[/url][url=http://arcania.gram.pl/showphoto.php?photo_id=149]http://arcania.gram.pl/showphoto.php?photo_id=149[/url] - nowy bezimienny (gówno)
Czy on wam jakiegoś aktora nie przypomina? :D  

EDIT: Sawyer z Lost'a xDD

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#273 2009-08-20, 10:58(Ostatnia zmiana: 2009-08-20, 10:59)
swoją drogą wole grać rumunem niż kolesiem co ma morde jak koń

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

#274 2009-08-20, 10:59(Ostatnia zmiana: 2009-08-20, 11:03)
Nom takie połączenie Chuck'a Norrisa i Konia

Edit: Ale i tak wolałbym grać starym bezim niż jakimś kijomoczem

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
http://www.youtube.com/watch?v=HUBYwOJhuQU

Podczas tego filmiku w 1.07 podczas uderzenia te chmurki wyglądają mi rodem z atari, ale ogólnie gra podoba mi się i wiąże z nią duże nadzieje :roll:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
mam nadzieje ze bedzie sie dalo przyblizyc kamere bo nie lubie takiej perspektywy rodem z wowa.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Sama gra mnie ciekawi, ale jak zobaczylem walke to mi sie zal zrobilo.
Wyglada jak w jakims Metinie albo innym gownie.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Fajny ten nowy ryj hero. Konkretne, przynajmniej ma jakikolwiek wyraz twarzy.

Zack

Zack

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Nowy główny bohater jest spoko, grafa też.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry