Arcania: A Gothic Tale 203042 732

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 4.09.2008 roku

Wyświetleń 203042

Odpowiedzi 732

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
http://www.pcgames.de/aid,687162/Arcania-A...&order=#top

porównanie grafiki w srisen i arkanii

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Wszystko jest bajkowe i świecące. Tak jak w G3. Jakos bardziej mi przypadla do gustu grafika z Wiedzmina

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
http://www.gamezilla.pl/content/arcania-a-...owiedz-fachowca

Zapowiedź z Playa, garść informacji zebrana do kupy, ale nic czego byśmy już nie wiedzieli.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Arcania: A Gothic Tale
#243 2009-07-28, 13:16(Ostatnia zmiana: 2009-07-28, 13:19)
wszystko zrobione pod USA ogólnie to będzie zabugowany shito - TES

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
bo tak mówi autorytet

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patrzcie na screeny prócz krajobrazów, albo hero walczącego z jedną kreaturą nic tam nie ma. Jak to ma wyjść w tym roku to życzę powodzenia, nie wierzę że wszystko uda się zrobić idealnie na premierę, do tego czytałem na WOG'u że SB jednak w dużym stopniu pomagało przy Zmierzchu bogów, Trine Games zajmowało się w większości (czyt. jedynie) lvl designem.  A na końcu dojebali minimapę z gps'em. W ogóle straciłem nadzieję związane z tym tytułem, bardziej to przypomina kolejnego TES'a.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

#247 2009-07-28, 13:43(Ostatnia zmiana: 2009-07-28, 13:44)
A Risen będzie zajebisty o_o

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

#248 2009-07-28, 13:45(Ostatnia zmiana: 2009-07-28, 13:50)
pewnie nie będzie, powoli się przekonuję że to będzie to samo co G3 o_o
Identyczna mechanika rozrywki, bardzo podobna muzyka i modele itd
za to Dragon Age i mass efect 2 będą zajebiste

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Patrzcie na screeny prócz krajobrazów, albo hero walczącego z jedną kreaturą nic tam nie ma. Jak to ma wyjść w tym roku to życzę powodzenia, nie wierzę że wszystko uda się zrobić idealnie na premierę, do tego czytałem na WOG#msgote author=Veto link=topic=3642.msg58638#msg58638 date=1248783017]Patrzcie na screeny prócz krajobrazów, albo hero walczącego z jedną kreaturą nic tam nie ma. Jak to ma wyjść w tym roku to życzę powodzenia, nie wierzę że wszystko uda się zrobić idealnie na premierę, do tego czytałem na WOGu że SB jednak w dużym stopniu pomagało przy Zmierzchu bogów, Trine Games zajmowało się w większości (czyt. jedynie) lvl designem.  A na końcu dojebali minimapę z gps#msgote author=Veto link=topic=3642.msg58638#msg58638 date=1248783017]Patrzcie na screeny prócz krajobrazów, albo hero walczącego z jedną kreaturą nic tam nie ma. Jak to ma wyjść w tym roku to życzę powodzenia, nie wierzę że wszystko uda się zrobić idealnie na premierę, do tego czytałem na WOGem. W ogóle straciłem nadzieję związane z tym tytułem, bardziej to przypomina kolejnego TES#msgote author=Veto link=topic=3642.msg58638#msg58638 date=1248783017]Patrzcie na screeny prócz krajobrazów, albo hero walczącego z jedną kreaturą nic tam nie ma. Jak to ma wyjść w tym roku to życzę powodzenia, nie wierzę że wszystko uda się zrobić idealnie na premierę, do tego czytałem na WOGa.

a kto ci pwoiedzial ze to ma wyjsc w tym roku? -,-

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

#250 2009-07-28, 15:00(Ostatnia zmiana: 2009-07-28, 15:07)
Dużo się o tym mówiło, nie jestem pewny, ale wielkich nadziei z tym tytułem radziłbym nie wiązać.
EDIT: początkowo może i mi arcania wydawała się ciekawa, nie mogę zrozumieć dlaczego JW zgodziło się na taką grę która poza drobnymi nawiązaniami fabularnymi wogóle nie pasuje do poprzednich części.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
http://www.gamezilla.pl/content/arcania-a-...owiedz-fachowca

Zapowiedź z Playa, garść informacji zebrana do kupy, ale nic czego byśmy już nie wiedzieli.
Ten tekst jest napisany tak, jakby jego autorem był jakiś zapaleniec. Nie lubię takiego gówna, mózg się lasuje.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ten tekst jest napisany tak, jakby jego autorem był jakiś zapaleniec. Nie lubię takiego gówna, mózg się lasuje.

styl artykułu rodem z forum internetowego. i kto to do cholery jest ten barbara siegel "człowiek który wie o serii wszystko" i kim nikt nigdy nie słyszał?

gwoli ścisłości to srisen wychodzi w tym roku.

nie mogę zrozumieć dlaczego JW zgodziło się na taką grę która poza drobnymi nawiązaniami fabularnymi wogóle nie pasuje do poprzednich części.

nie lepiej zrobić telenowele i po raz setny tego samego bohatera, który po raz setny ma amnezje i traci wszystkie skille. to by było z pewnością zajebiste.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

#253 2009-07-28, 15:50(Ostatnia zmiana: 2009-07-28, 16:00)
nie lepiej zrobić telenowele i po raz setny tego samego bohatera, który po raz setny ma amnezje i traci wszystkie skille. to by było z pewnością zajebiste.
A co ma piernik do wiatraka?

EDIT: Barnaba a nie Barbara to jest jakiś redaktor Play'a zasłynął chyba tylko z tego że był na pokazie Risen'a we Francji, potem była z nim reklamówka w TV i prasie "Nasz człowiek jako jedyny w Polsce zagrał w Risena bla bla bla"

Kazzmir
  • Gość
zdawało mi się że tutaj mamy speców od gothica. najwyraźniej każdy może o sobie powiedzieć co mu sie podoba o_o

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

#255 2009-07-31, 14:40(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 14:47)

Jeden z screenów pokazanych jakiś czas temu... LOL!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Zajebiście sterylne pagórki w tle,  zajebiście trzyma miecz powietrzem, <pewnie jakiś czar!>, zajebiście pali się pochodnia, że połowa się nie pali, zajebiście spieprzone oświetlenie.

Gra będzie zajebista.

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
Pewnie za mało kleju posmarowali i ręka odpadła :P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
grafika ladna, bardzo ladne drzewa. pochodnia i dym to jest jakies nieporozumienie :P  i tego zapewne juz nie poprawia. miecz to jakis durny blad ktory napewno poprawia. pagorki to pewnie kwestia speedtree albo widocznosci (to samo co w wielu grach). boje sie natomiast ze teren gry to bedzie glownie gowno tego wlasnie typu rodem z obliviona.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#259 2009-07-31, 15:22(Ostatnia zmiana: 2009-07-31, 15:23)
W Crysisie, nawet, pomimo iż pagórki są na niskich detalach bez drzew, wyglądają lepiej.

0 użytkowników
Do góry