Czasami np. gdy jesteśmy w obozie łowców orków i chcemy się przeteleportować do myśliwych runą to ona nie teleportuje do myśliwych tylko do łowców i trzeba ją wyciągnąć jeszcze raz i użyć i wtedy zadziała. Poza tym różne bugi z bronią, łukiem, tarczą. Np. tarcza jest na plecach ale nie bierze jej do ręki jak wyciąga się broń.
Mam założony miecz łowcy (różne próbowałem z napisem łowcy), tarczę mistrzowską i kuszę łowcy orków. Jan chciał mnie zobaczyć w pełnym oporządzeniu jakie stworzył ale gdy podchodzę do niego zagadać to nie ma żadnych linii dialogowych z tym związanej. Wcześniej jak najpierw odebrałem od niego tarczę a później zleciłem Udarowi zrobienie kuszy, gdy dostałem już tą kuszę i miałem ją pokazać Janowi to ten też na to nie reagował. Albo popsute zadanie albo to też przez ten błąd z nie braniem tarczy do ręki. Bankowo jest bug jak zlecam Janowi zrobienie kuszy i ten mówi, że będzie za dwa dni. Kończy dialog i momentalnie mówi, że kuszę już zrobił i mi ją daje.
Bez jakiegoś fixa do tego chyba nie będę mógł kontynuować gry bo wydaje mi się, że to zadanie "Komplet łowcy" jest powiązane z zadaniem "Wojna"
Poza tym jest jeszcze zadanie "Pomoc strzelców" gdzie mam zwołać ludzi i zwołałem wszystkich do twierdzy ale Erak z obozu bandytów nie chce iść. Mówi, że nic nie musi i ma tu swoje sprawy do załatwienia ale nie mam z nim już żadnej misji. Nie wiem czy to bug czy trzeba coś zrobić.
Proszę o pomoc bo stoję kompletnie i nie mogę grać dalej.
Jak przekonać Eraka i jak pokazać się Janowi w pełnym rynsztunku? Miecz to ostrze łowcy tak? Kusza którą mi dał to Kusza łowcy orków no i tarcza mistrzowska.