Witam
Jak rozwiązać zadanie "Woda święcona"? Byłem kilka razy po północy w magazynie jednak nikogo nie spotkałem tam, Bran również nie ma żadnej opcji dialogowej.
Tuż nad jego magazynem jest ukryta skrzynia, do której musisz podejść. Za pierwszym razem gra powie Ci, żebyś przyszedł na drugi dzień, więc przychodzisz następnej nocy i zadanie idzie dalej.
1. Gdzie znajduje się obóz wypadowy Myśliwych? (przywódcza mi mówił iż trzeba iść wzdłuż jakieś palisady)
tam gdzie w gothic 2nk był gestath i gorn w 4 rozdziale
Ja mam pytanko gdzie sie znajduje drax po ucieczce z obozu myśliwych
1. Obóz wypadowy jest tam, gdzie w Gothic 2 Noc Kruka można znaleźć Gestatha. Tuż przed końcem palisady (w miejscu wodospadu przed zejściem do dawnego Obozu na Bagnach) skręcasz na wzgórze na prawo. Idziesz kawałek dalej i na urwisku jest palisada, chroniona przez myśliwego. To ten obóz.
2. Drax jest ukryty w jaskini pod wodą, która znajduje się obok mostu, gdzie stoi Korth.
Z kolei ja mam pytanie: rozwiązał ktoś zadanie Pojedynek Mistrzów (czy jakoś tak?). Wedle zadania trzeba wleźć na jakieś skały obok dawnej Starej Kopalni, jednak za nic nie mogę na nie wejść. Próbowałem konkretniej na te, obok których stoi troll. Jakieś pomysły?Nieaktualne, musiałem użyć kodów. Istotnie, chodziło o te wejście, natomiast normalnie wskoczyć się tam nie da, jestem prawie pewien.