Jakiś shitstorm 13222 38

O temacie

Autor Paradoxal

Zaczęty 19.03.2019 roku

Wyświetleń 13222

Odpowiedzi 38

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)

WinterKing Kereth

Jakiś shitstorm
#20 2019-03-20, 00:04(Ostatnia zmiana: 2019-03-20, 00:18)
Świat Według Spierdoliny - Odcinek 207 - Bjorn Pancake's Arrival.

Spoiler

Świat Według Spierdoliny - Odcinek 208 - Parley with Bjorn Pancake.

Spoiler

Świat Według Spierdoliny - Odcinek 309 - Nie mam pomysłu na tytuł odcinka.

Spoiler

Okej, koniec. Tu sa wszystkie wybryki tego głąba.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
NO i to jest wszystko na co was stać. Jakieś fejki bawią się z wami i mają z was beke a wy to łykacie.

a za ciekawostki to nie mam żadnych pieniędzy.  Wręcz przeciwnie jestem na minusie ok 3 tysiące.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Oddzieliłem shitstorm od tematu. Nie przeszkadzajcie sobie c:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Przecież wszystko już jest jasne.. chociaż pomimo tego że prosiłem was byście banowali wszystkich Psimków na discordzie wciąż popełniacie te same błędy.

Post połączony: 2019-03-20, 00:20
No głąb masakryczny, ale to nie ja. Ide spać, dobranoc. Bawcie się dobrze z Pankratzami i innymi Psimkami

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Jedno podstawowe pytanie. Kto by chciał się podszyć pod takiego głąba jak Ty? Jesteś jakimś chodzącym celebrytą, żeby ktoś mógł mieć z tego wymierną korzyść?

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
XDDDD to kolejne potwierdzenia jakim pustym kretynem jednokomórkowym jesteś. Wybacz, ale zabierasz się za modding a prostych rzeczy nie rozróżniasz.. Nie mam sił wam tych rzeczy tłumaczyć tyle razy.. Jakbyś pomyślał byś napisał do mnie na fb, tym bardziej wiedząc że tłumaczyłem wam to jak dzieciom że ja na discorda nie wchodziłem by was obrażać, tylko wyjaśnić ze to nie ja i że są fejki. Kereth, totalny brak myślenia.,

Widzicie a nie grzmicie... jak dzieci. Gorzej. Bo dzieci jeszcze rozumieją... i potrafią zrozumieć.. A Wy? Pytanie czy nazywając was dziećmi to dla was wysokie wyróżnienie.. jak niżej można jeszcze zejść?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Za jaki znowu modding? Gwoli ścisości to nie modduje od 10 lat. :lol2: Naprawdę myślisz, że uwierze w Twoje relacje, że to nie Ty zakładasz tuzin kont by nam zrobić koło dupy? Psimek, dalej spierdolina.

Niby można jeszcze niżej zejść, ale to już jest próg opanowany przez Ciebie, więc to raczej niemożliwe.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Pracowałem dwa miesiące nad filmem. Nie miałem czasu bawić się w żadne gierki z wami.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Społeczeństwo gothica to jeden wielki pierdolony rak wiec jak ktokolwiek coś do niej wniósł to jej kurwa tylko zaszkodził ludzi trzeba z tego gówna leczyć, przerzucie się na inna grę czy cos bo niemal każda ma dużo lepsze i większe community.

Dobrze ze TM wciąż sprawdza się dobrze w shitstormach  codzienna dawka śmiechu.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Idź już sobie nudziarzu grać w te swoje returningi, czy co tam robisz. I zainwestuj w słownik, bo źle się patrzy na te Twoje kulfony.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany

Guru Psimek

Jakiś shitstorm
#30 2019-03-20, 00:48(Ostatnia zmiana: 2019-03-20, 01:08)
Jaki ty jesteś chamski do tizgara… Masakra..

Człowiek się stara robi co może, a ty obrzucasz go błotem..

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
hahaha, tu masz propsa Kereth.

Akurat Twój props mnie najmniej obchodzi. Po prostu idź już sobie, razem z Tizgarem.  :lol2:

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Społeczeństwo gothica to jeden wielki pierdolony rak wiec jak ktokolwiek coś do niej wniósł to jej kurwa tylko zaszkodził ludzi trzeba z tego gówna leczyć, przerzucie się na inna grę czy cos bo niemal każda ma dużo lepsze i większe community.

Dobrze ze TM wciąż sprawdza się dobrze w shitstormach  codzienna dawka śmiechu.
Pomijając tragiczną składnie. Przecież nikt go tu nie ciśnie za to, że nagrywa jakieś filmidła. Ja nie jestem odbiorcą jego contentu jak i większość osób stąd. Ludzie go cisną bo zachowuje sie jak spierdolina i nęka różne osoby spamując po fb i discordzie. Nie rozumie słowa odwal sie i oczekuje, że ludzie będą go nosić na rękach i całować po dupie, że zrobił jakieś gówniane ciekawostki z 20 letniej gry.  Zrozumiałbyś o co sie rozchodzi jakbyś sprawdził chociaż jeden screen jakie tutaj podrzucaliśmy, no ale żeby to zrobić trzeba mieć troche większe IQ niż level w returningu.

phantom95

phantom95

Użytkownicy
posty8
Propsy24
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
почитал я тут вас и ту хуйню, которой вы тут занимаетесь, ну что могу сказать?! Дебилы не иначе..
Те долбаёбы, что создают фейковые аккаунты, можете и дальше продолжать этим заниматься, коль мозгов нет...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie piszę w żadnym publicznym zakątku polskiego internetu poza tym, a już nieraz widziałem screeny "moich" rozmów po jakichś forach czy Discordach... Moim zdaniem trochę naiwnie do tego podchodzisz Kereth sądząc że nikt nie podszywałby się pod Psimka. Ma te swoje 3k subskrybcji w gnijącym fandomie, jestem pewien że wśród osób które się na niego natknęły znalazłoby się parę trolli na takim poziomie. A na podstawie treści jego filmów można jasno stwierdzić że ten prawdziwy coś jednak ogarnia :P

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak

WinterKing Kereth

Jakiś shitstorm
#35 2019-03-22, 20:15(Ostatnia zmiana: 2019-03-22, 20:38)
Naiwnie do tego podchodzę, że jakiś pajac nęka mnie 4252335 kontami na discordzie, zachowując się przy tym jak Psimek? A może to Ty naiwnie bawisz się w pucowanie berła Psimkowi, bo to taki pracuś, choć ma swoje za uszami?

I nie, nie będę sie starał rozmawiać z rzekomym oryginałem by czegoś dowieść, bo zwyczajnie nie mam na to ani czasu, ani też chęci. Nie interesuje tez mnie to, że jakieś Szmyki i Sueskie się pod Ciebie podszywały na discordzie, tylko dlatego że są baranami patentowymi.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=1wiz0UsBPac

some things are meant to be

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

Jakiś shitstorm
#37 2019-03-22, 21:00(Ostatnia zmiana: 2019-03-22, 21:06)
Ma te swoje 3k subskrybcji w gnijącym fandomie, jestem pewien że wśród osób które się na niego natknęły znalazłoby się parę trolli na takim poziomie.

No i on jest jednym z tych trolli właśnie  :lol2:
Ja wiem że sam masz go za skończonego idiote, tylko tępak uznałby go za normalnego po tych wszystkich akcjach. Ale nie powiesz tego publicznie, bo pewnie dostarcza ci jakiś informacji o gothiczku czy innych bzdedach 1.07 beta sequel.

Tak w ogóle kto miałby sie pod niego podszyć? Załóżmy że tak było raz czy drugi, ale było to bardzo szybko weryfikowane. Jedyne co taki troll może zrobić to skopiować twój avatar, nick i pare informacji, które są ogólnodostępne. A ten debil często opisywał sprawy, o których tylko on sam mógłby wiedzieć.
Skończ promować tego idiote tutaj. Nikt nie jest tak naiwny jak ty żeby wierzyć w jego dobre zamiary. To zwykły atencjusz, któremu jak sie nudzi to trolluje i wkurwia ludzi a takich najlepiej z miejsca banować i olać.

edit. a i przeklejam jeszcze tego screena keretha bo jest po prostu zajebisty xDD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@inż. Avallach, cytując Vatrasa: "Brzmi to dość niewiarygodnie" XD

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry