Parę pn nie wpłyną na grę aż tak by uniemożliwić jej skończenie. W końcu i tak jest ich trochę za dużo(nawet 5) bo są bossy dające 1pn i jest ich multum w grze. Dodaj do tego bonusy itd. Już pomijam fakt kompletnych noobów, ale to są przypadki dramatyczne. Mag jest najefektywniejszą klasą, i nawet zmarnowanie pn na runy go nie zatrzyma. Dopiero duale blisko końca gry mogą się równać z potęgą magi i dystansowego dmg.
Teddy_Bear sobie gra na NoDeath, więc dla niego nie ma czegoś takiego jak zmarnowe PN. Bo on w każdej minucie rozgrywki może umrzeć. xD i stracić wszystko dosłownie.
1.Wie ktoś co z tymi darami Beliarosa i Sronosa? Nie pamiętam już, ale chyba wliczają się do progów, bądź teoretycznie nie, ale i tak wyjebane na to mam. Głównie chodzi mi o to, kiedy możemy dostać się do kapliczki Innosa bez zostania uznanym za bandytę. Bo jakoś nie uśmiecha mi się płacić sporo golda za wybaczenie. Ale jeśli będę zmuszony.. no cóż, trudno. I tak muszę podbić zrękę do 240 zanim pójdę do górniczej, przydało by się.