[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1237175 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1237175

Odpowiedzi 5178

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludziska dwa pytania - gdzie jest pirat z którego leci jakaś esencja dla ognika żeby roślin szukał ?
- czy jak gram na poprzednich skryptach, a teraz wprowadzili nowe i jak je wrzuce to będe zmuszony grać od nowa ? Zależy mi na nowych bo podobno jest 6 krąg dla czarnoksiężnika.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale obecna wersja która jest PL, nawet tego nie ma o co ty się pytasz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Nie długo pewnie wyjdzie spolszczenie, co do pytania. Jeśli nie piszę że nowa gra jest wymagana to raczej nie jest. Ale ciężko powiedzieć, najczęściej nowej gry wymagają lokacje, bo muszą się ponownie załadować by zobaczyć nowe zmiany. Inne zmiany już jakoś dodają się do zapisu na lekko, tylko trzeba się rozebrać przed aktualizacją.

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kumpel mi grupę kajmy polecił a tam jest najnowszy skrypt dlatego pytam :) Dzieki

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To pytaj u nich o takie rzeczy logiczne :)

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niby ta, ale chodziło mi ogólnie o podmiankę skryptów, ale jak piszecie ze można to już wszystko wiem

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czekaj bo jeśli ty grasz na oficjalnym spolszczeniu i chcesz to podmienić na to spolszczenie niby, pisane na kolanie od nich to tak to zrobić nie możesz

criminaltango44

criminaltango44

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki build najciekawszy? Dopiero zacząłem i chcę rozplanować postać jak najszybciej. Nie chcę się znudzić po 20h i odinstalować. Magia pewnie dalej denna jak w zwykłym g2 - wchodzenie na kamień/snop siana i spam spelli aż do zużycia many.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
No to sam sobie odpowiedziales, walka wręcz.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

criminaltango44

criminaltango44

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zręczność - Łuk/1h też chujowe?

Bo tak teraz myślę, jak karma ma wpływ na build - albo Paladyn 2h i sprzedaję złodziei do straży, albo najemnik pod zrękę i kradnę co popadnie z miasta.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jeszcze podbije - gdzie jest ten boss ( z rpg russia wyczytałem że szkielet pirat) co wypada z niego esencja że ognik uczy się zbierania roślin? Bo z drake leci coś co przyśpiesza ognika.

Post połączony: 2020-10-06, 16:51
@criminaltango44 - jak ja grałem pod łuk /1h to chyba jest to jeden z najprostszych i najmocniejszych buildów. Np. orki w górniczej dolinie to nie problem w drugim rozdziale. A żeby karma miała wpływ na build to pierwsze słyszę. Nie sprzedawaj złodziei do andre bo Ci sporo questów/expa przepadnie no a jak grasz pod zrękę to równie dobrze możesz zaczynać nową grę :D Pod 2h to chyba dużo lepszy najemnik , ewentualnie bractwo. Palek to 1h + tarcza lub zręka.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@meserszmit007
Kapitan thich jest na tym terenie(zniszczony most), gdzie przeskakuje się przemianą w wilka(nie pamiętam czy da radę akrobatyką). Obok jednej z świątyń budowniczych gdzie idziesz po tabliczkę.
Musisz wykopać skarb i on się pojawi.

criminaltango44

criminaltango44

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę kraść co popadnie - nikt w ogóle na mnie nie reaguje. Ludzie mnie nie wyrzucają z domów, podpierdalam kiełbase przed strażnikami, nic.

Tak powinno być?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak, jak jesteś sm/palladyn/mag ognia i chyba wody to kradniesz co popadnie bez konsekwencji.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mogę kraść co popadnie - nikt w ogóle na mnie nie reaguje. Ludzie mnie nie wyrzucają z domów, podpierdalam kiełbase przed strażnikami, nic.

Tak powinno być?

Na farmie onara za to nie pokradniesz bo od razu będzie dym.

criminaltango44

criminaltango44

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero zacząłęm grać, także nie miałem gildii. Jakiś bug, bo włączenie i wyłączenie gry pomogło.

Ostatnie pytanko - opłaca się iść w 2h pod zrękę? Widziałem jakieś włócznie i że można ustawić duale(???) pod 2h.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Dopiero zacząłęm grać, także nie miałem gildii. Jakiś bug, bo włączenie i wyłączenie gry pomogło.

Ostatnie pytanko - opłaca się iść w 2h pod zrękę? Widziałem jakieś włócznie i że można ustawić duale(???) pod 2h.

Mój post numer #4784 Pytałem o to samo, masz odpowiedź poniżej, w sensie się nie opłaca, chyba że grasz na 10pn co lvl i chcesz mieć trochę trudniej :) Ale zasięg 2h jest na duży + jak by nie patrzeć, czasem dużo pomaga.

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Najlepsze szpady maja gigantyczny zasięg także ten  + potem i tak maleje trochę tu nie o pn chodzi, to nawet jakbyś grał 20pn za lvl to niczego nie zmieni całość tkwi w mechanice, szpady nie podlegają staminę to daje im przewagę

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
1.Efekty broni od Gallahada dają coś prócz efektu wizualnego? jeśli tak, to co najlepsze.
2.Czy lagi w obozie piratów, zazwyczaj w chacie Skipa i w nie których miejscach, to normalne zjawisko? Czemu tego nie poprawią? mam nadzieję że nie spierdoli mi się jak ostatnio, i cały obóz piratów będzie zlagowany.
3.Przydałby się link, gdzie są wszystkie bronie rozpisane wraz z lokacjami, gdzieś kiedyś coś miałem takiego, ale nie mogę znaleźć, ruskie to było.. nie polskie :{

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. Sam sobie opowiedziałeś także wiesz.
2. Tak cały jest zlagowany problem ten występuje u każdego kto nie gra  na DX gdy gramy z dx o dziwo lagów nie ma. Naprawic to tez jest latwo wystarczy aby wyjebali modele które obciążają silnik ale nie lepiej jest dodawać  pierdoły które są niepotrzebne zamiast coś naprawić.
3. Mógłbym coś takie zrobić  mógłbym  ale  łatwiej będzie jak się zapytasz co chcesz wiedzieć

0 użytkowników
Do góry