O temacie
Autor Loop
Zaczęty 3.04.2018 roku
Wyświetleń 1323398
Odpowiedzi 5178
Jao
garry18
tedddy_bear
xendix
meserszmit007
Trumm
Werewolf
@xendix bełty, a raczej przepis na nie dostajesz jak znajdziesz i zabijesz prawdziwego zabójce lothara (mroczna sieć) i będzie to jedna z opcji nagrody u hagenaJa mam pytanie - jak gram paladynem i wiem że nie będę korzystać ze szponu beliara to dać go zniszczyć czy jeszcze może mi się jakoś przydać ?
SQuonny
paulpolska
Spróbuj "Insert skeleton_lord_senga".
grekoimper
Lujem? ok może jestem i nie narzekam na brak golda, tylko stwierdzam fakt że kucie tego miecza stało się mało opłacalne...Nie napisałem ani słowa o tym że brakuje golda, także nie wiem skąd takie wnioski.Aha no i powiedz mi w którym miejscu czy momencie gry jest te O WIELE WIĘCEJ MIESZKÓW?Zacząłem grać od początku Lizałem ściany skrzynki i beczki jak mówił kajma że coś może być wszędzie, mieszków znalazłem tyle samo co zawsze, i lootując prawie całe khorinis ( bez górnego miasta tylko jeszcze ) nie znalazłem żadnego bonusowego mieszka tylko pas siły niedaleko wieży xardasa z początku i dwa elixiry wytrzymałości i jeden ducha u hanny w hotelu, brak też tych bonusówych kupek złota, znalazłem tylko pod mostem i w kwaterze lorda andre kupki złota po x1... a miało być x500 chyba że jakiś bug czy nie wiem co, także nie wiem nawet czy to to, czy po prostu już tego nie ma, ogólnie poza jednym pasem siły i 3 eliksirami nie ma nic więcej póki co ( tylko droga z początku gry do morza-khorinis zlootowana i całe khorinis nie licząc górnego miasta) a lizałem ściany, szczeliny, beczki, skrzynki, dachy, no wszystko co mogłem i nie przeoczyłem chyba nic, plus jakieś dziwne wspinaczki p ogórach w poszukiwaniu nowego lootu i NIC po za pasem siły, chyba że cały ten nowy sprzęt leży gdzieś w górnym mieście, ale z cała pewnością nie ma żadnych nowych mieszków, chyba że sa tak schowane że graniczy z cudem ich znalezienie
Cytat: Subuki w 2020-08-11, 15:53Witajcie.Gdzie znajdę łzy i nosa do ponownego ulepszenia miecza? Ponawiam pytanie
Witajcie.Gdzie znajdę łzy i nosa do ponownego ulepszenia miecza?
Gram wojownikiem 2h, mam 34 lvl, 200 siły, 70 pkt w 2h i mam do zbycia jeszcze 40lp, więc tutaj moje pytanie. Czy opłaca się rozdawać lp w wytrzymałość i hp? Słyszałem, że jest to nieopłacalne, ale chce mieć 100% pewności. Jeśli jest nieopłacalne, to w co mogę rozdać punkty? (chodzi mi, aby rozdać je stricte w umiejętności bojowe, bez rzemiosła)
Ale zdajesz sobie sprawe że to co jest na tym filmie jest nie aktualne?Bo już nie ma tych itemów w tych miejscach tylko jest to losowe, nawet nie ma już przycisku na domie gritty, chyba nie wiesz o czym pisałem.
Akashel
Tizgar
Subuki
Ale w AB wszystkie kroniki zdobywamy przed dworem zasadniczo już w 3 rozdziale możemy mieć wszystkie być może nawet w 2