Lujem? ok może jestem i nie narzekam na brak golda, tylko stwierdzam fakt że kucie tego miecza stało się mało opłacalne...
Nie napisałem ani słowa o tym że brakuje golda, także nie wiem skąd takie wnioski.
Aha no i powiedz mi w którym miejscu czy momencie gry jest te O WIELE WIĘCEJ MIESZKÓW?
Zacząłem grać od początku Lizałem ściany skrzynki i beczki jak mówił kajma że coś może być wszędzie, mieszków znalazłem tyle samo co zawsze, i lootując prawie całe khorinis ( bez górnego miasta tylko jeszcze ) nie znalazłem żadnego bonusowego mieszka tylko pas siły niedaleko wieży xardasa z początku i dwa elixiry wytrzymałości i jeden ducha u hanny w hotelu, brak też tych bonusówych kupek złota, znalazłem tylko pod mostem i w kwaterze lorda andre kupki złota po x1... a miało być x500 chyba że jakiś bug czy nie wiem co, także nie wiem nawet czy to to, czy po prostu już tego nie ma, ogólnie poza jednym pasem siły i 3 eliksirami nie ma nic więcej póki co ( tylko droga z początku gry do morza-khorinis zlootowana i całe khorinis nie licząc górnego miasta) a lizałem ściany, szczeliny, beczki, skrzynki, dachy, no wszystko co mogłem i nie przeoczyłem chyba nic, plus jakieś dziwne wspinaczki p ogórach w poszukiwaniu nowego lootu i NIC po za pasem siły, chyba że cały ten nowy sprzęt leży gdzieś w górnym mieście, ale z cała pewnością nie ma żadnych nowych mieszków, chyba że sa tak schowane że graniczy z cudem ich znalezienie