Oczywiście ze mogę stwierdzić ze kłamiesz, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób próbuję tu się podlizać ze szukało aby dostać szybciej odpowiedz, sek w tym ze gdy ktoś naprawdę szuka to znajdzie i nie musi pytać, ci co piszą nie szukali po prostu kłamią licząc ze szybciej dostana odpowiedz.
Tu jest kilka osób które potrafię znaleźć rozwiązanie swojego problemu bez pytania, czyli potrafią szukać, wiec logiczne ze każda inna osoba tez potrafi szukać i znajdzie rozwiązanie.
Nazwa lokacji jest ci zbędna ale i ona jest podawana przez grę w momencie gdy do lokacji wchodzimy pierwszy raz ale kto by ci kazał zwracać uwagę na tak nieistotny szczegół.
Nazwa zadania to chyba oczywiste ze masz ja w dzienniku, także sprawa jest prosta masz nazwa wpisujesz nazwę moda, nazwę zadania, solucja, nie cale 5 minut masz rozwiązanie, bo zostajesz przekierowany do poradnik na steamie tego samego o którym w tym dziale jest temat to ze masz problem z nawigowaniem w nim to jest twoja indywidualna sprawa.
Tam jest rozwiązanie twojego problemu jasno i klarowano pokazane.
Temat nazywa się jak nazywa ale istnienie solucji która ktoś napisał (zaznaczę nie ja) i napracował się na niej automatycznie odbiera ci prawo do pytanie się o coś co w niej jest w tym temacie to jest klasyfikowane jako spam ( na każdym innym forum które funkcjonuje normalnie) ale ze to The modders i każdy ma to w dupie to ten temat ma 200+ stron zamiast okolu 15, na których byłyby tylko odpowiedzi na pytanie na które solucja udzielić odpowiedz nie potrafi, dzięki czemu łatwiej byłoby nawigować i każdy mógłby rozwiązać każdy problem.
Jestem w stanie zrozumieć ze nie każdemu chce się czytać 200 stron to jest oczywiste, tylko temat na tyle stron z waszej/naszej winy, jest zalany w kolko tymi samymi pytaniami na które w większość przypadków ktoś podał odpowiedz 1 czy 2 strony wcześniej.