[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1232005 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1232005

Odpowiedzi 5178

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie wiem dziwne.

Post połączony: 2020-07-24, 10:50
Kopanie rudy już nie jest nieskończone jak pisałem wyżej i dlatego się pytam jak teraz zarobić jak najwięcej.

Aha... więc nie da się zarobić gdy nie ma "nie skończonego źródełka?"

Z jednej rudy masz około 10k na 100% skilla a takich skałek jest spokojnie ze 20... pewnie i więcej, więc jak sądzisz dobry czy nie ten dochód?
Z jednej rudy na 90% umiejętności wydobywałem 3k bryłek także myślę, że te 10% nie dałoby mi kolejnych 7k

Sprawdzałem mi na 100% daje 10k albo i czasem więcej, teraz pomnóż to sobie razy ilość rudy dostępnej do wykopania =coś między 100-200k złota, więc jest to mega zarobek.
Może używasz jakiejś starej wersji.
Mam tą wersję co jest i na themodders i na bractwie spolszczenia i przed chwilą kopałem rude na 100% um i nadal 3k dostaje :/

Już wiem...

Czy ty kujesz el bastardo?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 tak ale co to ma do tego że wydobywam 3k rudy a nie 10k? 😕

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
moze mu chodzilo ze zarabia 10k zlota na jednej kopalninie żelaza jezeli 3k kruszcu to 100 prętów a 100 elbastrado przy przychodzie 100% zlota to własnie 10k zarobku na jednej kopalninie.

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Przychodzę tutaj z niestety kolejnym problemem, tym razem na szczęście nie z winy gry. Otóż jestem w lokacji, której nazwy nie znam. Portal do niej znajduje się w świątyni Kruka, wszędzie jest lawa itd., jest dostępna chyba dopiero po jego zabiciu (Kruka). Przechodząc do rzeczy, stoję przed kratami, gdzie są jakby ,,stoły do czytania" budowniczych i jest bodajże 8 pokręteł, i nie znam kolejności. Próbowałem kilka razy znaleźć rozwiązanie, lecz nie dałem rady. Zna ktoś może tę kolejność i mógłby pomóc?
Z poważaniem
SiTu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie kłam to raz gdybyś naprawdę szukał to byś znalazł
Dwa wiesz ze na forum jest soulcja,  tam masz opisanego zaginionego brata i to rozwiąże twój problem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@SiTu Po rozmowie z Ile'Silem zaczekaj parę minut, powinien cię zagadać i podać cztery elementy kombinacji. Zostawia to 16 możliwych, więc jeśli podpowiedzi z pulpitów (w dzienniku masz "pierwszy pulpit", "drugi pulpit" i tak dalej) nic ci nie mówią, musisz próbować do skutku.
No i w solucji jest screen.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
moze mu chodzilo ze zarabia 10k zlota na jednej kopalninie żelaza jezeli 3k kruszcu to 100 prętów a 100 elbastrado przy przychodzie 100% zlota to własnie 10k zarobku na jednej kopalninie.

Dokładnie TAK!

Także chyba już wszystko jasne.

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 a widzisz 😁 wszystko się wyjaśniło. Po prostu się nie zrozumieliśmy. Dzięki za pomoc 😁

Nerlix

Nerlix

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś mi może powiedzieć gdzie znajdę stoły do tworzenia strzał kiedy nie ma go ani u bospera oraz wieży dextera

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz strzały robisz na stole obok Thorbena.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Takie pytanie o Hack n slasha mam, czy jest jakaś metoda na tym trybie do nabijania siły?

tzn Z samej walki i machania mieczem to baaardzo wolno wchodzi i nie licząc bonusów to na 25lvl wbiłem tylko 28 siły walcząc, to tragicznie mało, i nie wiem czy jest coś o czym nie wiem by wbijać to szybciej, czy to normalne, bo takim tempem to na nie wiem czy na H&S da się wyciągnąć choć 400siły w r4... :/

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie kłam to raz gdybyś naprawdę szukał to byś znalazł
Dwa wiesz ze na forum jest soulcja,  tam masz opisanego zaginionego brata i to rozwiąże twój problem

Po pierwsze. Proszę bez ataków na mnie, gdyż biorąc pod uwagę, iż Bogiem to Ty nie jesteś, więc nie możesz stwierdzić, że kłamię. Po drugie dla jasności, nie znalazłem w solucji żadnej wzmianki o tym zadaniu (dokładnie to nie zauważyłem, że informacje na temat tego są dość nisko, a robiłem to zadanie praktycznie od razu po Kruku, więc nie myślałem, iż kolejność będzie inna), po trzecie z mojej wiadomości jasno wynika, iż nie znam nawet nazwy tej lokacji, więc ciężko mi było znaleźć cokolwiek na temat tego zadania. I żeby nie było, to wpisałem nazwę misji w internet i wyskoczyło mi coś innego więc proszę bez ataków, gdyż żyjemy w cywilizowanym świecie, gdzie nie powinno być miejsca na takie rzeczy. A tak po za tym to pragnę Cię poinformować, iż nazwa tego wątku to ,,[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki", więc z tego co mi się wydaje mam prawo do zadania takiego pytania.
Pozdrawiam
SiTu 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Oczywiście ze mogę stwierdzić ze kłamiesz, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób próbuję tu się podlizać ze szukało aby dostać szybciej odpowiedz, sek w tym ze gdy ktoś naprawdę szuka to znajdzie i nie musi pytać, ci co piszą nie szukali po prostu kłamią licząc ze szybciej dostana odpowiedz.
Tu jest kilka osób które potrafię znaleźć rozwiązanie swojego problemu bez pytania, czyli potrafią szukać, wiec logiczne ze każda inna osoba tez potrafi szukać i znajdzie rozwiązanie.

Nazwa lokacji jest ci zbędna ale i ona jest podawana przez grę w momencie gdy do lokacji wchodzimy pierwszy raz ale kto by ci kazał zwracać uwagę na tak nieistotny szczegół.
Nazwa zadania to chyba oczywiste ze masz ja w dzienniku, także sprawa jest prosta masz nazwa wpisujesz nazwę moda, nazwę zadania, solucja, nie cale 5 minut masz rozwiązanie, bo zostajesz przekierowany do poradnik na steamie  tego samego o którym w tym dziale jest temat to ze masz problem z nawigowaniem w nim to jest twoja indywidualna sprawa.
Tam jest rozwiązanie twojego problemu jasno i klarowano pokazane.

Temat nazywa się jak nazywa ale istnienie solucji  która ktoś napisał (zaznaczę nie ja) i napracował się na niej automatycznie odbiera ci prawo do pytanie się o coś co w niej jest w tym temacie to jest klasyfikowane jako spam ( na każdym innym forum które funkcjonuje normalnie) ale ze to The modders i każdy ma to w dupie to ten temat ma 200+ stron zamiast okolu 15, na których byłyby tylko odpowiedzi na pytanie na które solucja udzielić odpowiedz nie potrafi,  dzięki czemu łatwiej byłoby nawigować i każdy mógłby rozwiązać każdy problem.
Jestem w stanie zrozumieć ze nie każdemu chce się czytać 200 stron to jest oczywiste, tylko temat na tyle stron z waszej/naszej winy, jest zalany w kolko tymi samymi pytaniami na które w większość przypadków ktoś podał  odpowiedz 1 czy 2 strony wcześniej.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Oczywiście ze mogę stwierdzić ze kłamiesz, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile osób próbuję tu się podlizać ze szukało aby dostać szybciej odpowiedz, sek w tym ze gdy ktoś naprawdę szuka to znajdzie i nie musi pytać, ci co piszą nie szukali po prostu kłamią licząc ze szybciej dostana odpowiedz.
Tu jest kilka osób które potrafię znaleźć rozwiązanie swojego problemu bez pytania, czyli potrafią szukać, wiec logiczne ze każda inna osoba tez potrafi szukać i znajdzie rozwiązanie.

Nazwa lokacji jest ci zbędna ale i ona jest podawana przez grę w momencie gdy do lokacji wchodzimy pierwszy raz ale kto by ci kazał zwracać uwagę na tak nieistotny szczegół.
Nazwa zadania to chyba oczywiste ze masz ja w dzienniku, także sprawa jest prosta masz nazwa wpisujesz nazwę moda, nazwę zadania, solucja, nie cale 5 minut masz rozwiązanie, bo zostajesz przekierowany do poradnik na steamie  tego samego o którym w tym dziale jest temat to ze masz problem z nawigowaniem w nim to jest twoja indywidualna sprawa.
Tam jest rozwiązanie twojego problemu jasno i klarowano pokazane.

Temat nazywa się jak nazywa ale istnienie solucji  która ktoś napisał (zaznaczę nie ja) i napracował się na niej automatycznie odbiera ci prawo do pytanie się o coś co w niej jest w tym temacie to jest klasyfikowane jako spam ( na każdym innym forum które funkcjonuje normalnie) ale ze to The modders i każdy ma to w dupie to ten temat ma 200+ stron zamiast okolu 15, na których byłyby tylko odpowiedzi na pytanie na które solucja udzielić odpowiedz nie potrafi,  dzięki czemu łatwiej byłoby nawigować i każdy mógłby rozwiązać każdy problem.
Jestem w stanie zrozumieć ze nie każdemu chce się czytać 200 stron to jest oczywiste, tylko temat na tyle stron z waszej/naszej winy, jest zalany w kolko tymi samymi pytaniami na które w większość przypadków ktoś podał  odpowiedz 1 czy 2 strony wcześniej.
To może napiszę parę zdań jako odpowiedź. Po pierwsze napisałeś, że ludzie próbują szybciej dostać odpowiedź, bo ,,napisali, iż już tego szukali", co moim zdaniem nie ma sensu. Naprawdę uważasz, że wolałbym pisać tamtą wiadomość i czekać parę godzin na odpowiedź, niż zajrzeć do solucji, w której mógłbym podobno znaleźć odpowiedź w parę minut? Jeśli tak to przepraszam ale twoja logika myślenia mnie zadziwia. Po prostu nie zauważyłem u dołu solucji zakładki, z osobnym zadaniem w tej lokacji. Po drugie nie miałem pojęcia, iż to będzie jedyne zadania tam, więc nie pomyślałem, że opis zadania będzie tak rozpisany. Po trzecie nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie nazwa lokacji się nie wyświetla przy wejściu nawet przy włączonej opcji wyświetlania nazwy lokacji. Czemu tak jest, nie wiem ale jakoś mało mnie to obchodziło, ponieważ nie miało to wpływu na grę. Po czwarte mam rozumieć, że jeśli załóżmy, iż masz jakiś problem z jakimś sprzętem czy z czymkolwiek i patrzysz w rozwiązania na internecie, ale nie zauważasz tego co aktualnie Cię interesuje, jedziesz z tym do serwisu a tu oni Ci dają odpowiedź w takiej samej formie, w jakiej Ty mi odpowiedziałeś. No chyba nie za miło by Ci było, co?  Nie wiesz czy kłamię, czy nie. To czy Ty uważasz, że to robię mnie mało interesuje, ponieważ i tak uważam, iż nie masz racji, a twój sposób wypowiadania się, gdy ktoś zada pytanie oraz sposób w jaki rozumujesz jest co najwyżej nie na poziomie jaki uważam, iż powinieneś przedstawiać. To jest mam nadzieję, że już ostatnia wiadomość, ponieważ nie mam zamiaru jeszcze bardziej zaśmiecać tej grupy.
Z poważaniem
SiTu

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale to "Z poważaniem" mógłbyś sobie darować. Nie piszesz listu do prezydenta państwa z którym grozi ci wojna, tylko post na głupim forum :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozumiem, ale uważam, iż biorąc pod uwagę, że Was nie znam oraz fakt, iż jesteście raczej osobami starszymi ode mnie, to wolę okazać więcej szacunku rozmówcy za pomocą bardziej oficjalnej formy rozmowy.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@SiTu nie dziwię się że napisali to co napisali do ciebie, bo wystarczyło wpisać w google: returning solucja i istnieje taka piekna solucja do każdej misji a twój problem jest opisany nawet ze screenem, więc dziwne bardzo że tego nie znalazłeś dosłownie 2min wpisywania i5szukania a nie pare godzin czekania na odp...

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@garry18 ogólnie to już o tym pisałem ale powtórzę. Ja zacząłem tę lokację zaraz po śmierci Kruka. A że solucja była uporządkowana zgodnie z kolejnością wykonywania zadań, to szukałem solucji pod wątkiem Jarkendaru i Pustyni Adanosa. Nie zauważyłem tego co jest poniżej, a gdy wpisywałem nazwę misji w internet to wyskakiwała mi tylko solucja do zadania o zaginionym nowicjuszu. Poradziłem sobie później jak przeszukałem kanał Kajmy na yt i znalazłem po jakimś czasie odcinek gdy był w tej lokacji.

Nerlix

Nerlix

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakich itemow potrzebuje zeby moc robic strzaly na stole luczarza.

SiTu

SiTu

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nerlix Grot strzały i bodajże promień strzały, najpierw bierzesz i tniesz piłą tę kłodę u Thorbena a promień strzały robisz bodajże na stole łuczarza (ten stół obok Thorbena).

0 użytkowników
Do góry