1.Potki na zręcznośc będzie można jakoś zmutagenowac? by dawały więcej niż 2 czy pić?
2.Wątek pustyni adanosa się robi po zabiciu zaraz kruka czy bardziej już w GD się wybierać i 3 rozdział?
3.Planuję trochę pograć magiem wody niby wątek do bani ale może magia dobra? najbardziej zależy mi czy jest te zaklęcie nie pamiętam nazwy
https://www.youtube.com/watch?v=qNR-tIKm1IU
ale potencjał by miał
4.Kiedyś jak grałem kula ognia (zwój) zadawał obrażenia czasowe od palenia się teraz już tego nie widzę ale gdy boss szaman orków jebnął mnie to dostawałem czasowe więc albo runy tylko to posiadają albo trzeba się wyuczyć albo coś bo tak to ta magia szału nie robi na początkowym etapie gry...
480 zręki to rzeczywiście mało jeżeli rzeczywiście ma to wpływ na dmg/użycie lepszej broni spełnienie wymogów akurat w returning jeśli nie maksujesz statów to co dalej zaczyna być ciężko ze szkieletami, bossami i zaczyna być coraz gożej więc moja rada cofnąć się i nadrobić braki w okradaniu npc = bonus do zręczność, łowienie ryb i zrobienie ciast oraz zebranie goblińskich jagód (ognik pokazuje ile nie zebraliśmy) dary na zręczność coś pominąłem?
A co duali to pamiętam jak to ludzie pisali że op mają dać nerfa czy coś że to jest normalnie kosiarka w czystej postaci więc nie wyobrażam sobie grając dobrze postacią pod zręczność mieć niski dmg, tizgar może i ma racje ale ab trochę mógł się zmienić chyba że niedawno przechodził postacią pod zręczność , wiadomym jest fakt że magowie są najbardziej op ze wszystkich klas dzięki temu że mają najlepszy dmg na dystans super regen many więc możemy zupełnie jedną ręką grać większość gry dobrze zrobionym magiem runy załatwią sprawę ale nie każdego to bawi niektórzy wolą jak by to ująć się trochę zabawić