[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1242180 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1242180

Odpowiedzi 5178

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pozostało przerobić głowny wątek ;) Czyli odpalić tylko 4 rozdział co już uczyniłem. No i kurczę jest ciężko na na tym levelu co mam z tymi statami łowcą smoków pod zręke. Oj ciężko..... albo jestem cienki w tę grę xD

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Pod zręczność najłatwiej się gra haha

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie powiedziałbym, raczej szybko i fajnie dobija się zręczność innymi czynnościami typu kradzieże i slash n craft. W 3 rozdziale można spokojnie dobić do 500 jak nie więcej bez wydawania dużej liczy LP.  Ale to nieistotne, najważniejsza jest złota igła i kerenowy łuk ;) dobra broń na początek i ogólnie dobrze wali. Ale co z tego skoro NPC też dobrze walą i najlepiej zostaje korzystać z łuku, a miecz jako ostateczność. Hehe
Aha no i czary, naprawdę w AB jest z czego korzystać, ukryte zwoje, te najciekawsze typu śmiertelna fala? czy masowe zniszczenie i inne podobne te z 5-6 kręgu. Na SnC robi to taką robotę, że jak przeleciałem przez obóz bandytów to mi wbiło po kilkanaście do różnych statystyk, można powiedzieć, że grajać SnC można być trochę magiem, trochę łucznikem, trochę walki wręcz. W returnie tego brakowało jak i ustalenia poziomu trudnośći według siebie. ELo

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak to jest w końcu z tym Szponem Beliara? Zdobyłem i użyłem Mora Ulartu, ale nie widzę żadnych dusz w ekwipunku? Ładuje się go tylko duszą Senyaka czy innymi duszami też?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na AB tylko dusza S'enyaka jest do zdobycia. Żeby załadować nią Szpon, najpierw należy go ulepszyć za pomocą 400 punktów karmy.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fajny jednak ten szpon. Moja poprzednia opinia była jednak błędna. Na AB jest zupełnie inaczej. Można wybrać czym ma być szpon. Czyli na AB można ulepszyć duszami i duszą Senyaka łącznie? I tak nie za bardzo kumam o co chodzi z tymi Bogami i ich nagrodami za 10lv. Mogę wybrać tylko dary beliara, a jeszcze zanim byłem ŁS normalnie u Innosa też mogłem wybrać....

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie duszami, tylko karmą. Konkretnie MUSISZ zużyć 400 punktów karmy, dopiero potem możesz ulepszyć duszą S'enyaka. Również gdy brakuje ci karmy, nie możesz brać darów u danego boga (no i pamiętaj, że żeby brać dary od Innosa, musisz pójść do kaplicy w piwnicach).

You didn't grow.
You didn't improve.

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kaplica w piwnicach? Brałem dar od Innosa przy kaplicy koło lobarta w 1 rozdziale. Tak pamiętam. Szkoda, już zabrałem dary beliara.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Brałem dar od Innosa przy kaplicy koło lobarta w 1 rozdziale.
Na pewno nie na AB. Idź do tej kaplicy i sprawdź - jak masz karmę, to pojawi się opcja dialogowa co do darów, po prostu nie będziesz z nich mógł skorzystać.

You didn't grow.
You didn't improve.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
AB chyba z pół roku wychodziło zanim dodali zmiany w świecie w ktorych się ta kaplica pojawiła, nie jest to zupełnie wykluczone. Ale tak, w grze w której istnieje ta kaplica zbieranie darów z innych kapliczek raczej nie było możliwe.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawda. Ta kaplica, właściwie Sanktuarium dostępna jest dopiero po jakiejś misji, nie pamiętam której. Faktycznie tylko tam da się brać dary Innosa. I to chyba dopiero w 2 rozdziale jakoś tak tam wchodziłem pierwszy raz. Beliar oczywiście daje wszystko zawsze, tylko karmę trzeba mieć, albo dużo golda.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Ej no jak ulepszac ognika co wyszukuje przedmiotów tzn jakim  klawiszem włącza się menu ulepszen

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wchodzisz w interakcje z ognikiem. Ulepszenia jakie są dostępne są pokazane razem z kombinacją klawiszy.
W zaginionym bracie trochę lipa, sama lokacja do przejścia, ale Ile'Sil jest niepokonany, ściąga mnie na 2-3 strzał i jest szybki, nie wiem jak go pokonać. Totalna klapa.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pulaski Z jakiegoś powodu ognika nie da się namierzyć, jeśli masz wyłączone namierzanie neutralnych NPC w walce. Na szybko możesz to przełączać bodaj za pomocą Shift+H.

You didn't grow.
You didn't improve.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy ognistych i magicznych strzał? W zwykłym był to Ignaz a tutaj po wykonaniu zadania z pomocnikiem nie mam żadnej opcji dialogowej na temat nauki strzał

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ignaz ale od rozdziału 2  co powoduje ze tak naprawdę te rzeczy staja się zbędne.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witajcie, wiecie jak to jest z tym AB i szponem beliara? Zdobyłem Mora Ulartu i mam wyuczoną łowcę dusz. Niestety tych dusz nie zbieram. Mogę zebrać tylko tę z Senyaka. Myślałem, że na AB można ulepszyć szpon duszami zwykłymi. A tu lipa z nikogo nie wypadają kamnienie dusz. Nie wiem co to ma być, w returnie normalnie były w ekwipunku. Teraz po zabiciu czegokolwiek nie mam ani jednej.... Wiecie może czy tak ma być czy to jakiś bug?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ty sobie żartujesz? Ja to na TEJ STRONIE TEMATU napisałem już dwa razy.

You didn't grow.
You didn't improve.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Co trzeba zrobić żeby pojawiła się polna bestia  tam w jaski kolo najemników boss? Czy po prostu się nie pojawia, pamiętam że w w normalnym była.

0 użytkowników
Do góry