[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1145754 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1145754

Odpowiedzi 5178

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mario01 Ctrl+F i znajduję coś takiego:
https://themodders.org/index.php?topic=29640.20
post 27
@Hamerajt Regeneracja w 2. rozdziale, nie wiem czy jeszcze nie jest wymagany 2. krąg, ale chyba nie.
Rozwalanie kamieni runicznych, o fuck, a co to? Grałem nekro w tym roku, ale nie pamiętam tego. Chyba nie używałem i temu.
@Aruketo Nie jestem ekspertem, ale trzeba być idiotą by myśleć, że można to zrobić na Returna. Bez obrazy.
@Murgraht To zależy na jakim poziomie grasz. Skończyłem 3 miechy temu koszmar na nekro i powiem, że początek trudny, ze względu na check-point'y, ale później już było łatwo jak się nazbierało 2 tyś. życia.
Co mnie wkurzyło, że ułatwili wiele walk, np. demon w kopalni orków. Kiedyś trzeba było się nabiegać grając magiem, a teraz stoisz i walisz, że ręka boli. Podobnie zepsuli walkę w szamanem na cmentarzysku orków. Szkoda słów. Jeden z plusów, że magowie się teleportują za twoje plecy, co utrudnia rozrywkę.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hamerajt A spróbuj u Vatrasa się regeneracji nauczyć.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie Vatras może mn nauczyć regeneracji many. Potrzebny był 2 krąg. A co do tych kamieni to Kajmo wspominał o tym w poradniku na sposoby wbijania inta, że można z tworzenia run robiąc to przez tworzenie z rozbijanie kamieni runicznych.

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przyjalem zadanie zeby spotkac sie z asmalem w tawernie harpii jednak calkiem o tym zapomnialem i zadanie poszlo niezaliczone. Jak mam teraz spotkac sie z gildia zabojcow ?

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@aranes010 jak jesteś w straży miejskiej to będziesz mieć zadanie z nimi, jak nie to przepadło

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
I tak nie będzie tego zadania, bo możliwość jego wzięcia znika po otrzymaniu zadania Gerbrandta. Jakby to zatem najlepiej streścić...
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=HP8sofAN4xc

You didn't grow.
You didn't improve.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
Samo wzięcie zadania Gerbrandta nie blokuje - zrobiłem je ale nie zapytałem go o spotkanie z Asmalem po wykonaniu, dołączyłem do straży i tamtą ścieżką dołączyłem do zabójców bez problemu. Natomiast fail może czemuś przeszkadzać, cholera wie.

gizd

gizd

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś zna kod insert na orka z lodowych gór któremu musimy dać 100 bryłek rudy? Ew. ktoś byłby w stanie wejść do gry i sprawdzić nazwę tego orka?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak nie zabiłeś wodza to jeszcze nie musisz uciekać się do kodów - załóż orkową zbroję, wypij czarną mgłę i szybko do niego biegnij.

You didn't grow.
You didn't improve.

wiewior9888

wiewior9888

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem. Otóż nie zrobiłem zadania Dar szaleńca, zaś zabiłem smoki i trafiłem do 5 rozdziału. Teleportując się do wieży xardasa zauważyłem, że jest ona opanowana przez nieumarłych oraz że Xardas jest martwy. Dodam także, że będąc w wieży pojawia mi się: Dar Szaleńca zadanie wykonane. Ktoś coś?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wiewior9888 Dar szaleńca miałeś zrobić jak jeszcze Xardi nie znika.
A co do ciała, to jest to bug i powinno ono zniknąć.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanie, jak podnieść przedmiot pod wodą jak nurkujemy, chce podnieść amulet z dna a CTRL sprawia że płyne

gizd

gizd

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nie zabiłeś wodza to jeszcze nie musisz uciekać się do kodów - załóż orkową zbroję, wypij czarną mgłę i szybko do niego biegnij.

Dzięki za pomoc, nie wpadłem na to :) Teraz właściwie zamiast czarnej mgły to używam transformacji i też daję radę :)

Post połączony: 2019-06-21, 16:10
Szybkie pytanie, jak podnieść przedmiot pod wodą jak nurkujemy, chce podnieść amulet z dna a CTRL sprawia że płyne

Szybkie podnoszenie jest na V.

Ja z tym amuletem mam gorzej bo wpadł chyba gdzieś pod tekstury (gram w AB wersja spolszczona z maja) i od kilku rozdziałów sprawdzam czy amulet może powrócił na miejsce i niestety nic się nie zresetowało... nawet ognik nie daje rady (coś tam widzi, coś chce podnosić, ale nie daje rady) :( A kodu na ten amulet też nie znam (nie, nie używałem marvina zanim ten amulet chciałem zabrać. Tak, zrobiłem zadanie z rybakiem).

Dobra znalazłem kod na ten amulet:ITAM_HP_MANA_01   (nie dało się już nic zrobić)

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam da się jakoś kodami zmienić mistrza? jestem czeladnikiem u harada ale nie wiedziałem że tylko bosper uczy wytwarzania łuków a gram pod zręczność lipa jak ja pier.... gildie wiem jak zmienić ale mistrza nie mam pojęcia lub kodem nauczyć się wytwarzania łuków bo grac od nowa i 20h w dupę bardzo proszę o pomoc

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie do tych którzy ogarnęli temat.

Gdzie w Khorinis znajdę jeszcze (o ile są) jakieś potwory lub itemki ukryte w górach? Znalazłem Trolla na górze obok wieży Xardasa
Znalazłem czarnego zębacza w górach obok tej skarpy gdzie jest 3 opiekun (nad farmą Akila)
Znalazłem dwa gobliny w górach blisko Klasztoru
Znalazłem trujące krwiopijce i rośliny na skale (obok Martwej Harpii) idąc dalej górami po zabiciu trolla obok wiezy Xardasa. Swoją drogą jak do nich wskoczyć??? Mam akrobatykę ale nie mogę tak doskoczyć

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@SolariS a nad farma Bengara byłeś? I da się wskoczyć z akrobatyka na tą skale obok martwej harpii musisz wcelowac w dobre miejsce po prostu

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@derstroix Da się to zrobić, bo sam raz to  zrobiłem. Potrzebujesz program do edycji bodajże sava. Poszukaj na forum.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale po kiego uja ci to wytwarzania luków jeśli liczysz ze wytworzysz z tego coś ciekawego to nie ma szans lepsze kupisz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale po kiego uja ci to wytwarzania luków jeśli liczysz ze wytworzysz z tego coś ciekawego to nie ma szans lepsze kupisz
kupić możesz łuki pod siłę a pod zręczność wypadają później dopiero a po za tym bosper uczy wytwarzania strzał

Post połączony: 2019-06-21, 23:11
@derstroix Da się to zrobić, bo sam raz to  zrobiłem. Potrzebujesz program do edycji bodajże sava. Poszukaj na forum.

No spoko a coś więcej jak to np zrobić ????

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Kupic można jak wie się gdzie, zresztą w 1 rozdziale idzie znaleźć luk który jest lepszy niż wszystko co możesz wytworzyć razem wzięte.
A myślisz ze Niclas czego uczy wyrabiania wykałaczek? pogadaj to się dowiesz.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry