Bo łuk jest dodatkiem ty masz w 3 rozdziale 265 zreki ja mam tyle przed pierwszym wejściem do jarka ja nie wiem na co ty marnujesz pn ale marnujesz je dość ostro, powinieneś mieć już 2x tyle zreki co masz wtedy byłby sztos i luk byłby jak ma być tylko dodatkiem dającym bonus.
No to ja nie wiem jak ty grasz ale ja niedawno zacząłem 3 rozdział wszystkie tablice zebrane jedyne czego nie zrobiłem to zebrać wszystkie goblińskie jagody i poczekać na więcej bonusów z ciasta z ryb i wtedy mogę pomyśleć o posiadaniu 350 zręczności, pomijam już te najlepsze ringi z jubilerstwa i amulety bo nie znam i nie długo zacznę się w to bawić, na teraz mogę mieć 300-320 ale brakuje trochę
PN dałem w 1h i tylko zręczność i trochę w łuk by mieć 50 posługiwania się a mam 10pn co poziom więc nie ma mowy o tym żebym zrobił coś źle

a że ty grasz bez limitu snu i walisz po 1k ryb potem robisz z nich ciasta i masz masz 250+ zręki przed pierwszym wejściem do jarka(nawet nie wiem po co tyle bo nie trzeba mieć aż mieć) to inna sprawa

ale szanuje
Skoro moja broń 200+ dmg robi pogrom już dość znaczący na orkach elitach to co dopiero później ... będą one-shoty albo double-shoty a hp zejdzie na drugi plan i będzie wyznacznikiem przeżyj 1 cios i nie daj się trafić, tyle co zrobiłem tej zręczności i tak jestem zadowolony posiadając limit snu a łuk się przydaję mimo że dla ciebie to tylko dodatek bo jak niby jak pokonasz 5-6zębaczy w 3rozdzialę mając 1.5k hp mieczem(bronia główną)? byłbym ciekaw chyba że wszystko mijasz i zbierasz najlepszy fanty i dopiero wtedy, walka ze stadami na początku jest zbyt wymagająca koniec kropka nie przy takim hp i amorze
Aha warto wspomnieć że okradłem wszystkich dla bonusu do zręczności i brałem 2razy (nie długo 3) dar od beliara zręczności

aha no i jestem na progu 15pn dla zręczności 1h już 90% więc trochę to trwa zanim się zręczność wbije, no więc tak zanim wejdę w R4 to pewnie tej zręczności sporo wpadnie bo czekają mnie spore lokacje jeszczę a GD to tylko szybkie zadania nie zamierzam na pewno w tej chwili jej czyścić
Nie mam pojęcia gdzie znajdę pancerz na tyle dobry w 3rodzialę by dał mi swobodę przy tak niskim hp... potki z jagód mało pomogły chwilowo hulam z panckiem wargów, po zrobieniu ulumulu chyba ruszę też wątek orków
Sprawdziłem ile pominąłem roślin w khorinis sporo tego ale i tak nie starczy by osiągnać twoje 2x tyle

ale dzięki bo uświadomiłeś ile rzeczy pominąłem