[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167883 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167883

Odpowiedzi 5178

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Skręty robisz nie przy stole alchemicznym, tylko w naczyniu do ugniatania ziela, co obok Fortuna stoi.

Dzięki,a kojarzysz może czy opiekunowie uczą magi? np załóżmy że mam maga wody i czy tylko do tych zaklęć w grzę się mogę ograniczać? wątek opiekunów o ile się nie mylę można skończyć w 3roździale bo zdobyciu wszystkich sfer ale nie mogę sobie przypomnieć czy uczyli magi a to dość ważne bo chcę poznać magię wody w grze oraz guru gdzie ta druga bardziej mi pasuję a pierwsza ciekawi, a nie wiem czy starczyło by mi siły do grania obydwoma magami

@aranes010 Co do krwiopijcy spróbuj zjeść parę albo zabić więcej krwiopijców ..

Post połączony: 2020-02-22, 14:20

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Kiedyś na pewno tak było, ale nie wiem, czy w AB też można się nauczyć magii innej ścieżki.
PS Dopiero w 4 rozdziale xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest kopalnia orkow?
u majesa w zwyklym returningu na filmiku idac do ognistego smoka, a w ab ?
po3buje stamtad sfery skaly i moze ur shaka tam znajde w koncu.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ty tam wejścia nie masz, ty ją sobie  mówiąc kolokwialnie spierdoliłeś jeśli dobrze pamiętam

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale nie mam dostepu wgl do sciezki tam? u majesa w returningu bez ab jest droga z desek u mnie nic
uzylbym tam na wejsciu przemiany z krwiopijca i bym wszedl

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wejście do kopalni jest w mieście orków. Nie da się tam wejść przemianą w krwiopijcę, bo krata jest zaklęta i zginiesz. Jedyny sposób to wykonywanie zadań dla orków, a ty zjebałeś, bo wszystkich wybiłeś, choć gra WYRAŹNIE CI MÓWIŁA, żebyś tego nie robił. (BTW aż spojrzałem dlaczego; orkowie i tak zajmą zamek, nic nie osiągnąłeś)
A Ur-Shak jest na klifie, do którego dojdziesz idąc w prawo po wyjściu ze starej wieży Xardasa.

You didn't grow.
You didn't improve.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aha, no to wykurwiscie
swiatynia sniacego moge zapomniec, bo ur shak nawet ze mna juz nie chce gadac po zabiciu przeze mnie hosh paka
jaskinia orkow nie dla mnie , czyli watek opiekunow i podejrzewam, ze jedne z lepszych, o ile nie najlepsze itemy przepadly
czyli zostaje mi chyba, tylko marvin , se wklepie z miliard sily i lece 1shotowac, all co sie da, bo raczej z takim contentem pominietym i itemami, nie dam rady.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
aha, no to wykurwiscie
swiatynia sniacego moge zapomniec, bo ur shak nawet ze mna juz nie chce gadac po zabiciu przeze mnie hosh paka
jaskinia orkow nie dla mnie , czyli watek opiekunow i podejrzewam, ze jedne z lepszych, o ile nie najlepsze itemy przepadly
czyli zostaje mi chyba, tylko marvin , se wklepie z miliard sily i lece 1shotowac, all co sie da, bo raczej z takim contentem pominietym i itemami, nie dam rady.

Nie masz wcześniejszego save? tak się nie gra bez solucji ja np robię przed wejściem w każdą lokację na wypadek gdy bym coś zjebał cofnę, współczuję no ale sam jesteś sobie winien  :lol2: myślę że i tak dasz radę itemy gdzie byś nie poszedł znajdziesz tylko po prostu w jakimś tam etapie będziesz miał ciężej trochę ale na end game to aż tak nie wpłynie i to też zależy na jakim poziomie trudności grasz

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gram na normalu, ale summa summarum zrobilem juz zadanie dla ostatniego opiekuna wakona, a zostala mi sfera skaly, wlasnie z kopalni orkow, sprobuje tam jeszcze podejsc na krwiopijcy z godmodem, ewentualnie nie ma na sfere skaly kodu ?
a wszystko sie zjebalo wraz z koncem 1 rozdzialu, jak nie uratowalem tego orka z khorinis, a na liczniku juz 120 h. strasznie dziwnie skonstruowana gra pod wzgledem missable, 3/4 jest chyba missable.
i teraz ani uriziela mieczyka, ani pancerza od opiekunow, nawet bonusu za zadanie ze stonnosem, zobacze, jak mi sie uklada rozgrywka ze smokami , w najgorszym wypadku jade na godmode on.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
gram na normalu, ale summa summarum zrobilem juz zadanie dla ostatniego opiekuna wakona, a zostala mi sfera skaly, wlasnie z kopalni orkow, sprobuje tam jeszcze podejsc na krwiopijcy z godmodem, ewentualnie nie ma na sfere skaly kodu ?
a wszystko sie zjebalo wraz z koncem 1 rozdzialu, jak nie uratowalem tego orka z khorinis, a na liczniku juz 120 h. strasznie dziwnie skonstruowana gra pod wzgledem missable, 3/4 jest chyba missable.
i teraz ani uriziela mieczyka, ani pancerza od opiekunow, nawet bonusu za zadanie ze stonnosem, zobacze, jak mi sie uklada rozgrywka ze smokami , w najgorszym wypadku jade na godmode on.

No z tym orkiem to najgorsze trzeba zrobić w 1 rozdziale co jest bez wiedzy dość trudne ktoś np zostawi sobię zadanie na 2 rozdział a tu dupa dowiadujesz sie dopiero po 120h ze zjebales sobie misje ewentualnie ta misja powinna byc wymagana by wejsc w 2 rozdzial bo warto ja zrobic, gra w sensie returning jest zrobiona by oferowac przedewszystkim gameplay, same zadania i fabula nie trzymaja sie dupy i ryją w mulę po całości, AB sporo rzeczy poprawil by nie zepsuć sobie zdań pomyśł co to bylo kiedyś bez solucji to nawet nie wiedziałeś jak zostać obywatelem teraz w sumie może być ponownie więc polecam solucja od początku do końca i nie marnować czasu na przygodę w psuciu zadań

1.Czy na koszmarzę można włączyć zapis gdzie chcę? bo mam włączone ale nie działa więc mnie to zastanawia że coś jest zjebane albo coś :P skrypty chyba ale dałem te ruskie 2020 nadpisałem
2.Łuk bospera ten skradziony? byłem za kratami ale tam nic nie było prócz skrzynki :( a chcę w końcu potem kerenowe strzały robić a do tego potrzeba znaleźć to
3.Jubilerstwo nakierował by ktoś co i jak?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius 2. Nooo, tam gdzie w podstawce - zaraz na wejściu od wody masz pokój ze szczurami, tam jest skrzynka i w niej srebra Coragona i łuk właśnie.
3. Zadanie dla Abigail u piratów w dużym skrócie daje ci matrycę do jubilerstwa z wyspy skarbów złodziei, z nią do Mattea i cię nauczy.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
lol, na ur shaku przy probie castowania niepamieci zwojem sam mnie zaczepil i mam z nim dialogi :D

ogarnia ktos , gdzie dokladnie znajde arokha, w zadaniu sprawa honoru dla najemnikow orkow? w necie kompletnie nic nie na ten temat.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idź ścieżką niżej, stoi na niej.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@xxxspier1 Idź po prostu ścieżką na dół. Ulu-Mulu co prawda nic ci już nie da... ale chyba do świątyni Śniącego możesz wejść, Ur-Thrall przynajmniej w starszych wersjach miał klucz przy sobie.

You didn't grow.
You didn't improve.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli owy klucz powinienem posiadac, bo jego przeszukalem po zabiciu.
ale to jest jakis specjalny otwor na klucz gdzies przy wejsciu do swiatyni? bo u mnie pokazuje jakies swiecidelka biale z czerwonym i wchodzac w to padam.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo takowy raczej nie istnieje, jeśli masz od niego posażek to nie powinieneś zginać wchodząc w to ale  jak wiemy   to sobie grę ujebales mocno także no wejść tam nie wejdziesz.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kur, wszedlem normalnie do swiatyni sniacego, mialem wpis w dzienniku ,ze klatwa zostala zdjeta  przy wejsciu , a po wejsciu
bogowie cie naznaczyli lajzo
nie mozesz tu jeszcze wchodzic
zakonczenie gry za 150 sek
co jest ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Cheatujesz zabezpieczenie jest w grze na takie sytuacje

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry