[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 445453 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 445453

Odpowiedzi 1735

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
Pisali, że tak, ale jak wyjdzie jakaś stabilna wersja. A że AB wciąż ma nową wersję co tydzień...

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanko, jak do rosyjskiej wersji włożę AB i ang translate przy nowej grze wywala mnie do pulpitu bez żadnego błędu, gra się po prostu wyłącza, miał ktoś taki sam problem ? Instalowałem AB na kilka różnych sposobów i dalej nie mogę zainstalować :(

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy wyjdzie Auto Translate do najnowszej wersji ? Ma ktoś halo?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam zamiar grać na koszmarze i chciałbym się zapytać czy Save możemy robić gdzie chcemy czy tylko w określonych miejscach?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Witam.
Mam zamiar grać na koszmarze i chciałbym się zapytać czy Save możemy robić gdzie chcemy czy tylko w określonych miejscach?
Tylko w określonych miejscach.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha ok a prosiłbym jeszcze o pomoc, ponieważ pobrałem najnowszego patcha do ab i mam takie rzeczy jak dzień, życie, mana itp po ruski da się to jakoś zmienić czy o co chodzi?

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo Musisz pobrać plik z angielskim tłumaczeniem interfejsu i wrzucić go tam, gdzie AST.

AdriN

AdriN

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chciałbym zostać guru ale żeby nim zostać muszę zrobić dla nich zadania. Jednym z nich jest przyniesienie składników i przepisu na eliksir. Wiecie gdzie mogę znaleźć serce kamiennego golema? Wiem że są w jaskini ale nie mogę ubić nawet jednego. Czy jest ono gdzieś do znalezienia albo kupna? Bo jak nie to trzeba będzie chociaż jednego ubić.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@AdriN O ile pamiętam(!) to jedno serce jest właśnie w tej jaskini w skrzyni tylko, że u goblinów przy wejściu po lewej

AdriN

AdriN

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziękuję za wskazówkę odnośnie serca golema ale zdążyłem go ubić zanim napisałeś wiadomość ale zapomniałem edytować. W każdym razie dziękuję. Ale to nie koniec moich pytań bo mam wątpliwości. {znowu :( }
Otóż zostałem tym guru ale zrezygnowałem z niego bo wydawał mi się ten obóz taki pusty, nie klimatyczny więc zostałem MO i nim będę grać dalej. Ale za nim to zrobiłem to postanowiłem na szybko przejść do R2 i zobaczyć czy będą mieć jakieś zadania czy zbroję tak jak MO do kupienia. Okazało się że jest jedno nowe zadanie, zbroi nie ma ale mniejsza z tym. Zdziwiony jestem faktem że mogę nauczyć się drugiego kręgu magii a z tego co wiem to w alternatywnym balansie kręgi są od pkt many.2 krąg chyba wymaga 200 many a ja mam 80 i mogę się go nauczyć. (te 80 to mam jeszcze z pierścionkami). Czy to jest normalne i to ja byłem w błędzie czy po prostu bug. Z tego co pamiętam to w Rebalance i zwykłym R 2.0 bractwo było zbugowane.

I jeszcze przy pierwszej szacie guru jest napisane że wymaga 100 many a tak naprawdę to 80 chyba ale to zwykła pewnie pomyłka.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są od many jeśli chcesz je w wcześniejszym rozdziale niż krąg. Masz 2 rozdział, więc standardowo 2 krąg.

AdriN

AdriN

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
i znowu muszę ci podziękować :)
W każdym razie zostaje przy grze MO i na razie zapowiada się że więcej pytań z mojej strony nie będzie :)

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cześć, w Alternatywnym Balansie grając magiem szczawie używać do produkcji potów many czy będzie możliwość zrobienia później potów inta przy użyciu szczawiu ?
dajcie znać bo mam 21 szczawie i nie wiem czy je zużyć czy czekać. dzięki :)

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

alek525

Alternatywny Balans
#713 2018-08-22, 22:56(Ostatnia zmiana: 2018-08-22, 23:03)
Czy moglby ktos podac o ile to mozliwe link do jakiejs stronki z lista zadan do AB czy Returninga? Wszystkimi o ile to mozliwe w ogole.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@mtusss Szczawie na mane. Poty inta robi się z głów polnych pełzaczy.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

WhiskasReturn

Alternatywny Balans
#716 2018-08-23, 19:44(Ostatnia zmiana: 2018-08-24, 01:58)
Nie było pytania xd.

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy ktos wie co daje za statystyki enchant broni?
Glownie zalezy mi na tym ze... niby sie enchantuje ale jakos zmiany w zaden sposob nie widac, biegam zabijam i nic ani jednego spella nawet nie uaktywuje to.... Ktos cos?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
to tylko zmiana kosmetyczna z tego co pamietam.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam
Chciałbym się zapytać, ponieważ pobrałem returning 2.0 i pobrałem do tego AB plus te nowe patche i jakbym chciał znowu zagrać w returninga bez AB to co mam zrobić, od razu mówie że pobierałem jakiegoś patcha który był chyba potrzebny aby Ab poprawnie funkcjonował( nwm wydaję mi się że powinienem wyrzucić te foldery z data i system które dotyczą Ab, ale wtedy gothic się nie uruchamia, prosiłbym o pomoc )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry