[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 460194 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 460194

Odpowiedzi 1735

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W najnowszym patchu dodali też tą ścianę ognia do czarów maga czyż nie? Nie widziałem jej wcześniej. Ten czar Cover Fire jest tak zbugowany, ale również bardzo mocny. Jeśli zabije poszukiwacza to dostajesz jego runę... Albo Acces Violation xD

Był pewien moment że te wszystkie efekty były wyłączone i bugiem było to że nie dało się tego przywrócić (tych efektów wizualnych). Cover fire jest OP bo możesz tankować w chuj mobów - co więcej, jeżeli nosisz ulu-mulu i masz aktywowany cover fire to palisz orków nie powodując u nich agresji więc one stoją, spalają się, i umierają w "spokoju" bo przecież mają swoje imiona na czerwony kolor  :lol2:

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Tego nie wiedziałem bo boje się zabijać cokolwiek nosząc Ulu-Mulu;) Dawno temu to równało się ze zbugowaniem jego działania. W wersji 2.0 nic się nie stanie jeśli zabijesz kogoś tą pałą lub nosząc ją?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście że nic się nie stanie - orkowie paląc się, nie triggerują się na bohatera - po prostu sobie stoją/chodzą a moc innosa która z ciebie bije na mocy paktu zawartego ze świętym ogniem ich spopiela na żywca ;O

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Polecam nową miksturkę u constantino - 2 do siły i zręczności oraz 5 do many. Koszt 10000.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wszystko ładnie pięknie ale po zainstalowaniu Alternatywnego balansu grę miałem po radziecku (ściągałem to z oficjalnej strony na rpgrussia):/ No to tak nie za fajnie.

Czy jest jakaś inna metoda na wyłączenie głodu. zmęczenia i pragnienia grając na poziomie legendarnym bez instalacji AB ? Chyba że jest jakiś sposób na granie z AB ale po polsku albo angielsku bez cyrylicy ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skąd wziąć książkę dla nutsa?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wątpię czy w AB coś się zmieniło pod tym względem, więc chyba zły temat. xD
Książkę można znaleźć w Wolnej Kopalni albo kupić od Salandrila.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ja za to mam pytanie - jak efektywnie podbić hp (nieszczególnie potrzebne, bo i tak wszystko ma mnie na hita, ale nie zaszkodziłoby)? Tabliczki, kompoty z jagód itd. wykorzystałem, do tego rośnie te 5 co lvl i w GD w 2 rozdziale mam go ledwo tysiąc. Bez AB głównym źródłem był eliksir życia, ale tutaj wymaga pożal się boże szczawiu królewskiego.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem - utknąłem na ŚŚ, te zombie i szkielety robią mi za duży dmg, bo biegam w zbroi którą dostaje się po pokonaniu Kruka 1 raz, zbroi actora nie zdobędę bo ona w dolinie cieni, zbroja starożytnego Orkowego Łowcy też nie bo nie ma tego łowcy XD i co teraz mam zrobić? Dodam że mam 3k hp a szkielety biorą mnie na 3-4 hity, tak samo orkowie, oni może z cios więcej ale i tak obrażenia robią fatalne w skutkach

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a kim grasz?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W AB jest dość kiepski balans. Większe problemy sprawiają zwykłe potwory typu orc lich lub black draconic raptor w dolinie cienia niż bossy np Hoshkar czy Kruk..

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest może jakiś kod na tego starożytnego łowcę orków? Bo żal mi tej zbroi, przydałaby się i to bardzo

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Są jakieś konsekwencje podpalenia zapasów Paladynów na zamku w GD (zadanie od Ur-Karrasa)? Domyślam się, że karma spadnie jak to na AB. Wiem, że za ten drugi quest dostaje się opiernicz i trzeba odkupić swoje grzeszki.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podpalaj do woli :F

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

a to taki mój kumpel którego postanowiłem sobie summonować jako mag ognia :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Loop
Dzięki, niech głodują skurczybyki, chamstwo jak cholera w tym zamku :F.

@tldr
Z wyglądu taki bydlak, że się zląkłem, ale przy 5 k hp to na poziomie trudności masochizm elita by mi go złożył na jakieś 4 ciosy mieczem :D.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest może jakiś kod na tego starożytnego łowcę orków? Bo żal mi tej zbroi, przydałaby się i to bardzo
Ponawiam

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie bardzo wiem o jaką misję chodzi z tym łowcą orków. Wyjaśni ktoś?

0 użytkowników
Do góry