[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 494762 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 494762

Odpowiedzi 1735

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Najwyższe poziomy trudności w Returningu są dla osób które perfekto mają zaplanowany projekt postaci, problem w tym że najwyższe poziomy trudności nie są do końca zbalansowane.

Mam już duszę Senyaka, jak ją zakląć w szpon? Mogę tylko Beliarowi ofiarować jego duszę tak jak te zwykłe. Czy Szpon NAJPIERW trzeba przerobić na runę? Gram Magiem Ognia.

P.S Mag Ognia z czarem cover Fire jest OP.
Co do trudności rozgrywki to polecam ograniczyć ilośc punktów nauki na poziom do 5 a siłę potworów i ilość zdobywanego expa za nie pozostawić bez zmian.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Najwyższe poziomy trudności w Returningu są dla osób które perfekto mają zaplanowany projekt postaci, problem w tym że najwyższe poziomy trudności nie są do końca zbalansowane.

Mam już duszę Senyaka, jak ją zakląć w szpon? Mogę tylko Beliarowi ofiarować jego duszę tak jak te zwykłe. Czy Szpon NAJPIERW trzeba przerobić na runę? Gram Magiem Ognia.

P.S Mag Ognia z czarem cover Fire jest OP.

Masz na myśli R2 z AB, czy bez AB?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co zrobić dalej z mora ulartu? Pogadałem z xardasem zaraz po rozmowie z ash'tarem i co dalej? Od razu na Etlu czy co?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hudof z AB

@Its Mre Jak masz dwa black misty to lecisz na Etlu i na dwóch eliskirach zajebiesz amulet Triamar nikogo nie zabijając. Potem ofiarowanie Beliarowi Triamar i dostajesz runę którą odpalasz i masz nauczony pasywny skill Soul Catcher.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, już ogarnąłem sobie XD a jak ulepszyć Szpon aby miał maksymalne obrażenia? Dodam, że gram na wersji sprzed zmian jakie weszły dla woja

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No jak, jak. 300 dusz, a potem dusza S'enyaka, już sporo czasu temu to dodali do AB.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na poziomie Gothic wystarczy 150 dusz i ok 120 karmy u Beliara żeby ulepszyć szpon duszą Senyaka

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Na co najlepiej poświęcić zarówno ciemne grzyby jak i mięsa kopacza? Zupa, ciasto, jakaś mikstura? Nie bawiłem się  w gotowanie w 2.0.
2. Jagody trolla - da się zrobić z tego coś innego niż miksturę z wykorzystaniem szczawiu?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
#update WoG (ver. 04.05.18) pseudo angielskie skrypty.

https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1518099-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-13/page16?p=25810045&viewfull=1#post25810045

tylko po aktualizacji tego skryptu. ja mam buga ,przy robieniu prętów ze sztabek on ich nie widzi w ekwipunku

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
przetapiając żelazo wybierasz czy chcesz sztabki czy pręty

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przetapiając żelazo wybierasz czy chcesz sztabki czy pręty

to akurat wiem .
tylko ze ja mam sztabki i chciałem z nich pręty zrobić i on ich nie widzi  a mam 50 sztabek ,a wcześniej nie miałem problemów
po aktualizacji tego skryptu to się pojawiło.   

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No o to kurwa chodzi :F

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czeladnik jako mag - Harad? Czy w AB inni mistrzowie też oferują jakiś sensowny zarobek?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chyba zawsze się bierze harada - constantino mało many daje więc bez jakiegoś dużego profitu, a potek i tak cię będzie uczył jak dobrze wszystko zrobisz,  a trofea skupuje Alfred z obozu myśliwych, natomiast harad daje nieograniczony zysk

Post połączony: 2018-05-09, 21:04
1. Na co najlepiej poświęcić zarówno ciemne grzyby jak i mięsa kopacza? Zupa, ciasto, jakaś mikstura? Nie bawiłem się  w gotowanie w 2.0.
2. Jagody trolla - da się zrobić z tego coś innego niż miksturę z wykorzystaniem szczawiu?
Podłączam się do pytania nr 2 :P

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebuję książkę Retoryki do misji w orkowej kopalni żelaza. Gdzie ją zdobędę? Dałem ją Fernando do misji Gallahada, a później wpakowałem go do więzienia. W solucji jest napisane, że książka powinna być w domu, lecz jej nie ma. Pobiłem też Fernanda, ale książki nie miał przy sobie :/ 

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Potrzebuję książkę Retoryki do misji w orkowej kopalni żelaza. Gdzie ją zdobędę? Dałem ją Fernando do misji Gallahada, a później wpakowałem go do więzienia. W solucji jest napisane, że książka powinna być w domu, lecz jej nie ma. Pobiłem też Fernanda, ale książki nie miał przy sobie :/
ksiazka jest w jego domu na 100% musisz dobrze poszukac po kufrach

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U Fernanda jej nie było, ale dziwnym trafem książka leżała u Gallahada. Przecież wcześniej ukradłem ją żeby dać ją Fernando. Dziwne

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Coś mi się obiło o uszy o jakimś quescie związanym z Dexterem, ale chyba tylko dla strażnika miejskiego czy coś w ten deseń. Strażnikiem zostać nie zamierzam także rozumiem, że mogę go zabić bez konsekwencji?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie oddawałeś mu książki za hp, a raczej na pewno

Post połączony: 2018-05-10, 00:17
Coś mi się obiło o uszy o jakimś quescie związanym z Dexterem, ale chyba tylko dla strażnika miejskiego czy coś w ten deseń. Strażnikiem zostać nie zamierzam także rozumiem, że mogę go zabić bez konsekwencji?

Tak

0 użytkowników
Do góry