O temacie
Autor Maciuś
Zaczęty 28.01.2018 roku
Wyświetleń 494762
Odpowiedzi 1735
Maciuś
Najwyższe poziomy trudności w Returningu są dla osób które perfekto mają zaplanowany projekt postaci, problem w tym że najwyższe poziomy trudności nie są do końca zbalansowane.Mam już duszę Senyaka, jak ją zakląć w szpon? Mogę tylko Beliarowi ofiarować jego duszę tak jak te zwykłe. Czy Szpon NAJPIERW trzeba przerobić na runę? Gram Magiem Ognia.P.S Mag Ognia z czarem cover Fire jest OP.
Hudof
Its Mre
tldr
Jao
Wonsz
Szreder1977
#update WoG (ver. 04.05.18) pseudo angielskie skrypty.https://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1518099-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-13/page16?p=25810045&viewfull=1#post25810045
Loop
przetapiając żelazo wybierasz czy chcesz sztabki czy pręty
1. Na co najlepiej poświęcić zarówno ciemne grzyby jak i mięsa kopacza? Zupa, ciasto, jakaś mikstura? Nie bawiłem się w gotowanie w 2.0.2. Jagody trolla - da się zrobić z tego coś innego niż miksturę z wykorzystaniem szczawiu?
chowder123
templartitan
Potrzebuję książkę Retoryki do misji w orkowej kopalni żelaza. Gdzie ją zdobędę? Dałem ją Fernando do misji Gallahada, a później wpakowałem go do więzienia. W solucji jest napisane, że książka powinna być w domu, lecz jej nie ma. Pobiłem też Fernanda, ale książki nie miał przy sobie
Coś mi się obiło o uszy o jakimś quescie związanym z Dexterem, ale chyba tylko dla strażnika miejskiego czy coś w ten deseń. Strażnikiem zostać nie zamierzam także rozumiem, że mogę go zabić bez konsekwencji?