[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 490201 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 490201

Odpowiedzi 1735

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zabić Immortal Guardian w Jarkendarze? W poradniku jest napisane, że mając założone Ice Crown da radę ich zabić. Ja nie zadaję im żadnego DMG.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak zabić Immortal Guardian w Jarkendarze? W poradniku jest napisane, że mając założone Ice Crown da radę ich zabić. Ja nie zadaję im żadnego DMG.
musisz miec zalozone wszystkie artefakty Adanosa.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chodzi o Ice Crown i Golden Scepter Adanos? Czy coś jeszcze mi brakuje?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Golden Specter zostawiasz w pulpicie starożytnych przed walką z Krukiem.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Czy obrażenia obszarowe "splash damage", informację na temat liczby zadawanych obrażeń, wyświetlanie hp NPC-tów, szybki loot dostępne są tylko w AB czy da się to jakoś włączyć w zwykłym Returningu 2.0?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tylko AB

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie spodziewałem się,że Beliar widząc 5 pkt karmy u mnie, za pierwszym razem da mi Mora Ultaru (jestem magiem ognia). Mam farta czy co?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
"Ficzery" AB :F

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Koło ruin Budowniczych w Khorinis jest taki osobnik jak Rare Scavenger. Jakieś zadanie dla myśliwych czy coś, czy mogę go od razu zabić? Nie mam nauczonych żadnych umiejętności myśliwskich, bo nawet nie pogadałem jeszcze z mistrzami i Lares czyści dla mnie mapę :F.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@chowder123 Ale używasz tego młotka, którym zabijałeś wcześniejszych?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ja zarzucę klasykiem: jak pokonać demona z kopalni? Kurwa jaki jest mocny...

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cierpliwa walka, unik 2 hity, unik 2 hity, spierdalanie, potka, unik, 2 hity itd.
przed walka wypij miksturke biegania (najlepiej 4/12minutowa)

magiem jest podobnie ale latwiej bo demon do nas nie podlatuje tylko z daleka rzuca kula ognia chyba wiec mozna na spokojnie go ubic magiem

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok jakos go zbugowalem i sie udalo XD czyli od 0060 nic nowego :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ty tu masz problemy z  demonem, a ja ustawiłem wszystko najtrudniej jak tylko się da i żeby pokonać Moe'go przy karczmie musiałbym zadać 198 ciosów nie przyjmując żadnego xD.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Koło ruin Budowniczych w Khorinis jest taki osobnik jak Rare Scavenger. Jakieś zadanie dla myśliwych czy coś, czy mogę go od razu zabić? Nie mam nauczonych żadnych umiejętności myśliwskich, bo nawet nie pogadałem jeszcze z mistrzami i Lares czyści dla mnie mapę :F.

zwykły mini boss, bij

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz  masochizm hahha ciekawe jak z Azgalorem sobie poradzisz :D zreszta... juz w jarkendar z orkami wyczuwam bedzie ciezko w opór xDD

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@bcklvr
Nawet mi nie mów, bo na zwykłym 2.0 na trudnym w 5 rozdziale miałem problemy :F.
Aktualnie udało mi się pokonać ścierwojada, wilka i polną bestię xD. Ale zabrałem Laresa na spacer, zarżnął jakieś 90 potworów w tym bossa Ognedyha i 2 hersztów bandytów, a szykuje nam się drugi spacer do ornamentu w lesie.
Szczerze to nawet nie liczę, że przejdę tylko postaram się dojść jak najdalej, rozważam między Magiem Ognia, a jakimś łucznikiem. Lubię wyzwania, ale TAKIEGO poziomu trudności to się nigdy nie spodziewałem.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najwyższe poziomy trudności w Returningu są dla osób które perfekto mają zaplanowany projekt postaci, problem w tym że najwyższe poziomy trudności nie są do końca zbalansowane.

Mam już duszę Senyaka, jak ją zakląć w szpon? Mogę tylko Beliarowi ofiarować jego duszę tak jak te zwykłe. Czy Szpon NAJPIERW trzeba przerobić na runę? Gram Magiem Ognia.

P.S Mag Ognia z czarem cover Fire jest OP.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Wonsz

Alternatywny Balans
#378 2018-05-07, 00:23(Ostatnia zmiana: 2018-05-07, 00:33)
Zapomniałem o zadaniu od Canthara i Sarah leży martwa za bramą Khorinis :F. Jak myślicie, jeżeli ożywię ją tym zwojem (bóg wie jakim skrótem klawiszowym się to robi) to będzie się dało zrobić questa od Lutero na koniec gildii kupców czy w plikach gry jest już zapisana jako małe zwłoki w trumience?
@Harwing
Dzięki.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zwój odpalasz przy wyłączonym numpadzie Lshift+num9 i raczej powinno się dać ukończyć questa :P

0 użytkowników
Do góry