Miecz, honor i bimber. 21418 71

O temacie

Autor

Zaczęty 27.07.2008 roku

Wyświetleń 21418

Odpowiedzi 71

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Miecz, honor i bimber.
#60 2012-03-26, 15:51(Ostatnia zmiana: 2012-03-26, 15:51)
Wowoz sam jesteś prowo :P Za to, że po czterech latach znowu się tu zalogowałam, odpowiedzialny jest chyba niejaki wietrzyk ;) Możesz być z siebie dumny he he.
Czyżby wietrzyk chciał zastąpić poprzednią kobietę forumową następną? :D

Hmm, jak to prawdziwa Molka to powinna wiedzieć co jej kiedyś wysłałem (i bynajmniej nie były to moje akty) :D
Czyli jednak prowo? :C

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
:facepalm:

I znowu się kurva zaczyna. Dać bydłu komputer i dostęp do internetu, a zacznie na siłę szukać teorii spiskowych.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
I znowu się kurva zaczyna. Dać bydłu komputer i dostęp do internetu, a zacznie na siłę szukać teorii spiskowych.

Wiesz to tM więc się nie dziw.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Molka

Molka

Użytkownicy
posty19
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chcielibyście :)
Sher wysłałeś mi oryginalnego Gothica 3, po tym jak napisałam, że chciałabym go dostać...na gwiazdkę jak dobrze pamiętam. Albo na jakąś inną okazję. Uznałeś, że gra Cię zawiodła, a mi totalnie nie chciało się wierzyć, że faktycznie mi ją wyślesz. :D  Do tej pory stoi dumnie na półce, na dodatek każdemu kto chce słuchać opowiadam skąd mam oryginalnego G3 :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie mam więcej pytań ;) Choć z drugiej strony jak ktoś dorwał się do Twojego konta, mógł przejrzeć PW, etc. Ale nie popadajmy w skrajności :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Chcielibyście :)
Sher wysłałeś mi oryginalnego Gothica 3, po tym jak napisałam, że chciałabym go dostać...
Jakie to słodkie :lol:
No, ale skoro twoja Molkość została zweryfikowana to witamy serdecznie na forum :D

Molka

Molka

Użytkownicy
posty19
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na szczęście moje konto przetrwało w nienaruszonym stanie przez te 4 lata. :D  Czasem na GG odzywa się do mnie Dark (pamiętam że razem robiliśmy napisy do Gothic The Movie :D ) i to w sumie on mi kiedyś podesłał to opowiadanie. W końcu postanowiłam je przeczytać i skomentować. :)
Jakie to słodkie :lol:
No ba! :)

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
O! Molka wróciła! Jesteś jednyną osobą z tego forum, z którą utrzymuję kontakt pozaforumowy. Mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na dłużej ;)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Eeeee, wczoraj wszedłem Molko na Twojego deviantarta poprzez link z tematu "Różne" w "Pracach 2D" :D  
Coincidence? I don't think so.

makin' bacon

Molka

Molka

Użytkownicy
posty19
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eeeee, wczoraj wszedłem Molko na Twojego deviantarta poprzez link z tematu "Różne" w "Pracach 2D" :D
Coincidence? I don't think so.
No i wywołałeś wilka z lasu ;)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Na pewno jesteście sobie przeznaczeni.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry