[G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL 378945 790

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 4.03.2017 roku

Wyświetleń 378945

Odpowiedzi 790

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Tak wgl da się to jakoś naprawić by to nie wyskakiwało? Na normalnym czystym G2NK nic się nie dzieję.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Asgard

Asgard

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak wgl da się to jakoś naprawić by to nie wyskakiwało? Na normalnym czystym G2NK nic się nie dzieję.

Mi to wyskakiwalo podczas gry z DX11, po długim czasie poszukiwań rozwiązaniem okazało się zainstalowanie SystemPacka 1.1 i i wersji 17.5 dla DX11

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
A podasz linki do tych rzeczy?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Zobaczymy czy to coś da. Na razie masz tutaj propsa za pomoc.

Niestety problem występuje dalej, tyle że zdaje mi się w większych odstępach czasowych. Do tego pojawił się wybór z możliwością pominięcia.

PC, na którym siedzę:

tazlord

tazlord

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie kowalstwa. Otóż jestem aktualnie w 4 rozdziale i chcę się nauczyć wykuwać Ciężkie magiczne ostrze bojowe u Benetta i wyskakuje mi komunikat że muszę się nauczyć podstawowego wytwarzania broni. Mam wyuczone u Harada pierwszy dostępny miecz dwuręczny i u Benetta 2 pierwsze magiczne ostrza dwuręczne. Co jeszcze muszę zrobić aby móc się uczyć kuć kolejnych ostrzy magicznych

edit. Problem rozwiązany wystarczyło wykuć miecz którego właśnie się nauczyliśmy aby móc nauczyć się wykuwania kolejnego.

Drugie pytanie. czy opłaca się wbijać mistrza walki bronią dwuręczną bo zauważyłem ze dodali nowe animacje i są one dość powolne więc nie wiem jak będą się spisywały w walce z orkami i smokami.

Kistru

Kistru

Użytkownicy
posty24
Propsy105
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie kowalstwa. Otóż jestem aktualnie w 4 rozdziale i chcę się nauczyć wykuwać Ciężkie magiczne ostrze bojowe u Benetta i wyskakuje mi komunikat że muszę się nauczyć podstawowego wytwarzania broni. Mam wyuczone u Harada pierwszy dostępny miecz dwuręczny i u Benetta 2 pierwsze magiczne ostrza dwuręczne. Co jeszcze muszę zrobić aby móc się uczyć kuć kolejnych ostrzy magicznych

edit. Problem rozwiązany wystarczyło wykuć miecz którego właśnie się nauczyliśmy aby móc nauczyć się wykuwania kolejnego.

Drugie pytanie. czy opłaca się wbijać mistrza walki bronią dwuręczną bo zauważyłem ze dodali nowe animacje i są one dość powolne więc nie wiem jak będą się spisywały w walce z orkami i smokami.
Z tego co zauważyłem, to walka bronią dwuręczną podzielona jest na 4 poziomy ;) Ostatni poziom korzysta z dotychczasowych animacji mistrza ;)

derko

derko

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tazlord, zrobiłem mistrza w dwuręcznych, straszna lipa, ale właśnie się dowiedziałem, że jest jeszcze ekspert, to umożliwia machać dwuręczniakiem tak szybko jak w normalnym Gothic'u.

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Nowe screeny
Spoiler

kacperthor32

kacperthor32

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na rosyjskim forum wyszla nowa wersja - 1.0. Autor znowu utrudnil gre, ale tym razem tylko jak gra sie magiem.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jakie to utrudnienie?

PC, na którym siedzę:

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wersja auto translate

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Powoli sie robi z tego drugie DS ;/

Edit: Nie Dark saga a Dark souls :ok: Coraz bardziej kurozialne utrudnianie gry, wole juz zmiany w swiecie

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Powoli sie robi z tego drugie DS ;/
Powód?
Edit: Uznałem DS jako Dark Sagę :F Nieważne.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Młody Ścierwojad nie napisałeś postu że już spolszczyłeś L'Hivera 1.0.
I dopiero teraz zauważyłem  :D
Łap propsy :)  :ok:

Yzyus

Yzyus

Użytkownicy
posty10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy 1.0 to ostateczna wersja, czy będą jeszcze poprawki wychodzić? No i propsy Ścierwojad za tłumaczenie ;]

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
To zależy od Unknown111. Nie wiem czy młody napisał, ale ja dopisuje tutaj, że wersja 1.0 załatała kilka błędów takich jak dodawanie % broni po transformacji, czy zabieranie procentów gdy mieliśmy > 100% w danej umiejętności i założyliśmy pierścień czy coś tam.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Yzyus Z tego co pamiętam to autor pisał, że po wersji 1.0 będzie robił przerwę z dalszymi aktualizacjami.

Yzyus

Yzyus

Użytkownicy
posty10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki, czyli chyba w końcu czas na przejście L'hivera. Ostatni raz zrobiłem to w wersji 0.9, więc pewnie trochę się zmieniło.

mooooo44

mooooo44

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mam pare pytan odnosnie moda:
Zalecane ustawienie Disable_D3DVBCAPS_WRITEONLY = 0 w SystemPack.ini, ponieważ funkcja ta zjada 10% fps.

Co konkretnie zmienia sie w grze, ze po wylaczeniu tej funkcji zyskujemy dodatkowe 10% fps?

Nie należy instalować DX11!

Co jest nie tak z renderem DX11, ze nie powinnismy go uzywac z l'hiverem?

Poprawiono kilka dialogów.

Co konkretnie poprawiono (przyklady)?

Oraz czy oplaca sie w tym modzie zdobyc zbroje z pancerzy pelzaczy? (bo w gothic2 bez moda jest ona kompletnie bezuzyteczna)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry