Jest gdzieś jakiś fix do wersji 0.9.6 przywracający normalny balans? Tzn. dający możliwość leczenia się roślinkami oraz pozyskiwania mięsa bez wymogu nauki? Nie wiem co te ruskie mają we łbach, że do każdego moda muszą dodać jakieś utrudnienia z dupy i totalnie zjebać balans i przyjemność z rozgrywki. Serio po każdej walce na początku mam się wracać do wieży Xardasa by się przespać?! A nie, tego też nie wolno robić, bo nie można spać w cudzych łóżkach. Nosz ku*wa... To co mam się leczyć cholery?! Twórca odebrał każdą możliwość. Rozumiałbym, gdyby było coś w stylu regeneracji zdrowia, niczym we współczesnych grach, ale nic takiego nie ma. Szkoda, że twórca moda jeszcze bardziej nie spieprzył gameplayu. Mógł przecież od razu zrobić tak, że zabija nas pierwsza napotkana owca. To byłby hardkor! Idę zapalić mrok północy, bo się wkurzyłem. Rok temu kiedy chciałem zagrać było tak samo, po godzinie zrezygnowałem. Tutaj będzie to chyba kilka minut.
Więc tak: możliwość leczenia się roślinkami, spanie w cudzych łóżkach, pozyskiwanie mięcha bez nauki, no i coś na twarz Bezia by się przydało. Jest taki submod?