[G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL 378648 790

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 4.03.2017 roku

Wyświetleń 378648

Odpowiedzi 790

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Yzyus no niestety ani Carl ani Bennet ani Jan nie uczą wykuwania, nawet Itemhoshi nie ma tej zbroi wiec chyba tworca zrobil sobie jaja z graczy :/

Wilu666

Wilu666

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Muszę się o coś spytać, bo nie wytrzymie dłużej. Dwa razy spotkała mnie sytuacja, gdzie w pewnym momencie gry znikają mi NPC i potwory. Lasy są puste, nigdzie nie ma potrzebnych NPC, jaskinie puste. Nigdzie niczego nie ma. Spędziłem 30 minut biegając po lasach z wyciągniętym łukiem, a i tak nie zobaczyłem niczego na czym mógłbym się podexpić. Wie ktoś jak to naprawić? Ten problem złapał mnie już drugi raz, a nie chcę rozpoczynać gry po raz trzeci, grać 2-3 godziny, żeby znowu zobaczyć puste lasy i jaskinie. Mam win 10, 64 bit. Instalowałem fix 2.6, systempacka 1.7. Stawiam Mrocznego Paladyna za pomoc ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A przypadkiem wszystkiego nie wybiłeś? xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wilu666

Wilu666

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie nie xD ten błąd mnie spotyka na początku gry. Dopiero co czeladnikiem zostałem, a i tak wszystko wyczyszczone. Tego strażnika Mika też nie ma przy wejściu do miasta.

Janek Kos

Janek Kos

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć sztabę magicznej rudy? Mam mnóstwo sztab żelaza i bryłek rudy, ale nie da się wykuć żadnego miecza z rudy (rzekomo za mało składników)

kareta3334

kareta3334

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko a mianowicie jak mam ulepszyc moja szate maga tak zeby miala kaptur ... i czy moge to zrobic w 1 rozdziale :)

Post połączony: 2017-06-21, 11:51
@Wilu666 to jest spowodowane tym ze wczytujesz gre z save na ktorym miales komunikat OUT OF MEMORY ... jesli ci sie cos takiego pojawi to po prostu wczytaj poprzedniego save i graj dalej :)

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć sztabę magicznej rudy? Mam mnóstwo sztab żelaza i bryłek rudy, ale nie da się wykuć żadnego miecza z rudy (rzekomo za mało składników)
Musisz mieć rudy żelaza, które przetopisz wraz z bryłkami rudy

Post połączony: 2017-06-21, 12:13
Wie ktoś czemu w IV rozdziale nadal nie mogę nauczyć się innych mieczy z rudy u Benneta?

Post połączony: 2017-06-21, 12:15
Mam pytanko a mianowicie jak mam ulepszyc moja szate maga tak zeby miala kaptur ... i czy moge to zrobic w 1 rozdziale :)

Post połączony: 2017-06-21, 11:51
@Wilu666 to jest spowodowane tym ze wczytujesz gre z save na ktorym miales komunikat OUT OF MEMORY ... jesli ci sie cos takiego pojawi to po prostu wczytaj poprzedniego save i graj dalej :)
Możliwe że potrzebujesz umiejętności płatnerskich, do nauczenia się u Carla jak umiesz podstawowe miecze wykuwać

Wilu666

Wilu666

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kareta3334 Racja, to dokładnie przez ten błąd. Złota zasada - robić po 2, nawet 3 sloty save :)

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś kiedy Bennett nauczy mnie innych mieczy z rudy? Mam IV rozdział i nadal tylko pierwszy miecz dwuręczny z rudy...

Mercy_1400

Mercy_1400

Użytkownicy
posty12
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kruk666 spróbuj najpierw wykuć ten pierwszy miecz, a następnie zapytać się o naukę następnego.

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie o to chodzi że mam wykuty, używam go nawet, kowalstwo u Harada mam już na maksa, książki o ulepszaniu flamberga i półtoraręcznego miecza też, nie wiem już co nie tak zrobiłem...

Wilu666

Wilu666

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Swoją drogą - da mi ktoś dokładne wskazówki jak ulepszać skórzany pancerz i jakie statystyki będą miały jego poszczególne wersje? :)

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z przeciążającym się ekwipunkiem. Postać chodzi jak zombie, wyrzuciłem wszystko z ekwipunku i dalej to samo. W czym jest problem?

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sory że się narzucam ale chciałbym uzyskać odpowiedź...

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W grze występują kamienie szlachetne ale do czego one są potrzebne? Czy mogą przydać się do kowalstwa?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co daje skórnictwo/obróbka skóry? Bo nauczyłem się tego i nie wiem co dalej.

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co daje skórnictwo/obróbka skóry? Bo nauczyłem się tego i nie wiem co dalej.
Np: Jeśli masz skórę wilka, to możesz z niej zrobić taką skórę, co nadaję się do płatnerstwa (czyli do robienia zbroi). Takie skóry także mają handlarze. W dodatku im lepsza skóra, tym więcej można z niej pozyskać.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Np: Jeśli masz skórę wilka, to możesz z niej zrobić taką skórę, co nadaję się do płatnerstwa (czyli do robienia zbroi). Takie skóry także mają handlarze. W dodatku im lepsza skóra, tym więcej można z niej pozyskać.
Hmm a jak przerobić lub.. na czym zwykłe skóry na te do płatnerstwa?

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie mi ktoś czemu Bennet nie chce mnie w IV rozdziale nauczyć nowych mieczy z rudy?
Mam pierwsze Magiczne ostrze dwuręczne, kowalstwo u Harada na maxa, wyuczone umiejętności ulepszania mieczy (Flamberg i Elegancki Półtorak), i nadal nic.

Post połączony: 2017-06-28, 10:11
Hmm a jak przerobić lub.. na czym zwykłe skóry na te do płatnerstwa?
Przed sklepem Bospera masz stojak ze skórą rozłożoną, tam to robisz

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie mi ktoś czemu Bennet nie chce mnie w IV rozdziale nauczyć nowych mieczy z rudy?
Mam pierwsze Magiczne ostrze dwuręczne, kowalstwo u Harada na maxa, wyuczone umiejętności ulepszania mieczy (Flamberg i Elegancki Półtorak), i nadal nic.

Ja mam tak samo. Ale to dlatego gdyż chyba dopiero od 5 rozdziału Bennet będzie nas tego uczył. Pewny jednak nie jestem.

0 użytkowników
Do góry