[G2NK] L'Hiver Edition 1.1 PL 394453 790

O temacie

Autor Mikotsune

Zaczęty 4.03.2017 roku

Wyświetleń 394453

Odpowiedzi 790

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tarcze normalnie widać w ekwipunku, ale w grze nie :c

Post połączony: 2017-07-01, 23:17
A jeśli chodzi o reinstall wszystkiego to próbowałem nie raz i niestety bez skutku, nawet podstawke i noc kruka od nowa ogarniałem.

Post połączony: 2017-07-01, 23:40

Coś takiego mi wyskakuje, mimo że pobrałem fixa z tego tematu

theknackjump

theknackjump

Użytkownicy
posty11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Wersja Steam/Płytowa ?
Czy aby na pewno najnowsza wersja gothica ?
Musisz wszystko przeanalizować bo niektóre wersje nie są wspierane miałem podobnie rok temu na steam jak nie było polskiej wersji i musiałem z płyt wgrywać Gothic'ki
Spróbuj zainstalować patch 2.6 fix potem system pack potem player kita w razie "w" i spróbuj dopiero potem l'hivera bez dx11.
Myślę że może być wina pliku więc spróbuj wgrać starszą wersje l'hivera i zobacz czy tak samo będzie.
Jak coś czekam na odp
:D

"Przyznaj się że przyszedłeś tu tylko po to aby pocałować Gomeza w dupę"

PanNikt

PanNikt

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich.
Cz może mi ktoś powiedzieć jak odpalić tego moda z polskimi napisami?
Chyba coś robię nie tak, bo tylko dubbing mam po polsku a napisy są ruskie.
Proszę o pomoc.

zbroja

zbroja

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie bo widziałem łatke, patch, który znosi poziom trudności moda do poziomu NK, czy jest on kompatibilny z tą wersją Lhivera?

NIE

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tarcze normalnie widać w ekwipunku, ale w grze nie :c

Post połączony: 2017-07-01, 23:17
A jeśli chodzi o reinstall wszystkiego to próbowałem nie raz i niestety bez skutku, nawet podstawke i noc kruka od nowa ogarniałem.

Post połączony: 2017-07-01, 23:40

Coś takiego mi wyskakuje, mimo że pobrałem fixa z tego tematu

Hmmm a może ten bug to przez to że mam cracka jakiegoś lipnego xd?

PanNikt

PanNikt

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy znajdzie się ktoś kto pomoże z tymi ruskimi napisami??

KuX

KuX

Użytkownicy
posty42
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@Kiepek miałem ten sam błąd i ponowna instalacja fixa pomogła.

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No przeinstalowałem tylko fixa i dupa nadal xd

theknackjump

theknackjump

Użytkownicy
posty11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Kiepek na g2a masz za 5 złotych Gothica 2 Złota Edycja XD a wszystkie części za 20 zł
Nie żałuj pieniędzy i kup tą steamową wersje przynajmniej masz pewność że bez wirusów

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie lubie Steama, nawet tam konto nie mam :) Gothica mam na płytce, jedynie dodatek NK z torencików poleciał ;d

Post połączony: 2017-07-02, 16:20
I nadal nie wiem o co chodzi, nie miałem takich problemów przy złotych wrotach, czy nawet Returningu.

theknackjump

theknackjump

Użytkownicy
posty11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Nie wiem co ci poradzić, Próbowałeś odpalić w trybie zgodności dla wszystkich użytkowników ?

Wilu666

Wilu666

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby zrobić łuk nie potrzebujecie tych "desek" czyli specjalnie przerobionego drewna, tylko musicie mieć drewno, które uzyskujecie zaraz po ścięciu drzewa w lesie.

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z tarczami, czego to może być problem?
Mam system pack 1.7, linijka enable shields=1

sinarhf

sinarhf

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też miałem niewidzialną  tarczę, przeinstalowalem system packa, 1. Reinstaluj 2. domyślnie jest zaznaczone GOTHIC2 - Noc Kruka - pakiet systemowy,  zaznacz jeszcze instalacja wersji polskiej (wcześniej tego nie dałem), uruchomiłem jeszcze jako administrator i teraz mi wszystko działa.

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Okej, odinstalowałem (bo grę i tak skończyłem, pora na nową rozgrywkę :D)
Sprawdzę, na razie zniszczona tarcza Brago działa, zobaczymy następne

Zeratius

Zeratius

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam w laptopie kartę geforce dedykowaną i zintegrowaną intela. Problem w tym, że bez DX11 nie mogę ustawić karty dedykowanej w grze przez co wiesza mi się strasznie. Próbowałem grać z DX11 i wygląda pięknie, ale co chwilę wywala błędy. Jak Wy gracie? Będę BARDZO wdzięczny za pomoc.

theknackjump

theknackjump

Użytkownicy
posty11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam w laptopie kartę geforce dedykowaną i zintegrowaną intela. Problem w tym, że bez DX11 nie mogę ustawić karty dedykowanej w grze przez co wiesza mi się strasznie. Próbowałem grać z DX11 i wygląda pięknie, ale co chwilę wywala błędy. Jak Wy gracie? Będę BARDZO wdzięczny za pomoc.

Grając z DX11 wywala błędy bo sam autor pisze żeby nie używać.
Czasami ludzie instalujecie coś nie sprawdzając co jest napisane na stronie z modem.

Doradzam ci wejść w ustawienia geforce albo experience zalezy jaką masz wersje, potem wejść w gry i ustawić na gothicu l'hiver (bez dx11) procesor graficzny nvidia i wybierz wszystkie opcje bez intelowskiej karty.

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z przeciążającym się ekwipunkiem. Postać chodzi jak zombie, wyrzuciłem wszystko z ekwipunku i dalej to samo. W czym jest problem? Pomoże mi ktoś ?

CzareQ122

CzareQ122

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Postep w umiejetnosci broni jednorecznej po prostu znika co jakis czas :) mysle ze jest to zwiazane z tarczami.
Zdazylo mi sie to juz 2 razy raz jak sciagalem i zakladalem tarcze/miecz (obydwa z bonusami +/-) a drugi jak zamienilem sie w topielca i po domienieniu % do walki mieczem jednorecznym byl mniejszy :) (przez to nawet % do dwurecznej mam wiekszy a sie go nie uczylem :D)

Kiepek

Kiepek

Użytkownicy
posty20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, to znowu ja :D poddałem się i gram w werjse 0.9.6, ale teraz mam problem, gdyż zostałem kowalem i nigdzie sztabek stali nie widzę xd. Gdzie mam ich szukać?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry