Informacje Ogólne - DK 218141 294

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 16.05.2013 roku

Wyświetleń 218141

Odpowiedzi 294

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Zastanawia mnie czemu ludzie cały czas pytają o to kiedy wyjdzie mod albo kiedy pojawi się gameplay... Mody się robi latami a ziomek już gameplay chce :v

Co do gameplay to nie pytałem się kiedy będzie tylko czy jakiś jest  a to duża różnica :fuckyeah: Co do dziejów Khorinis to już od lat słyszę o tym modzie więc raczej nie powstaje od krótkiego czasu więc zastanów się co piszesz  :antyprops:

:D

Wizados

Wizados

Użytkownicy
Amelinowy Łowca Bugów
posty21
Propsy3
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • Amelinowy Łowca Bugów

Wizados

Informacje Ogólne - DK
#201 2017-03-13, 00:33(Ostatnia zmiana: 2017-03-13, 00:42)
*kaszlu*
Załóżmy więc, że mój post tyczył się sekcji komentarzy na ich kanale YT po przełączeniu sortowania z najlepszych na najnowsze...
...Czy coś :v

A to czy od 2015 do teraz dla moda to długo czy krótko to kwestia dyskusyjna. Jeśli twórcy jeszcze nie wypuścili dema albo nie pokazali gameplaya to pewnie nie ma aż tak wielu rzeczy do pokazania w obecnej fazie albo wypuszczą pełną wersję moda później. Jeśli demo się pokaże to prawie na pewno będzie zrobiony dla niego osobny temat z linkami. Wystarczy tylko czekać i się hypować :v

Drżyjcie przed Januszem modowania! Czy coś...

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
No tak, ale demo już dla teamu było i o ile wiem można doczytać się informacji o nim na forum. Zresztą, na ich filmach widać chociażby sceny z Vengardu. No i to nie oznacza, że w 2015 wywalili wszystko i zaczęli robić od nowa (raczej) :/

Pytanie o gameplay jest jak najbardziej na miejscu, o premierę już nie. Zresztą już co nie co dostaliśmy.

Komuchpl

Komuchpl

Użytkownicy
Co? Ja?
posty146
Propsy130
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Co? Ja?
Vengardu? Nie wiem o czym piszesz, nigdy nawet nie było w planach modelowania Vengardu. Jedyna lokacja z kontynentu to pałac królewski.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
O to mi chodziło :P Uogólnilem troche, sorry.

Komuchpl

Komuchpl

Użytkownicy
Co? Ja?
posty146
Propsy130
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Co? Ja?

Komuchpl

Informacje Ogólne - DK
#205 2017-03-13, 23:10(Ostatnia zmiana: 2017-03-13, 23:16)
Dodatkowo nie było nic wywalane poza modelami niespełniającymi wymagań odnośnie polycountu/topologii/jedednobryłowego mesha(w przypadku budynków)/ogólnie brzydkich meshy.
Największym 'wywaleniem', które miało miejsce to wywalenie sporego kawałka świata pod koniec 2012(albo początku 2013, nie pamiętam)z pewnych względów, o których nie będę teraz pisał. Może kiedyś napisze jakiś dev diary na ten temat. Od tego momentu świat tylko rósł i się powiększał.
Pytanie padnie, to dlaczego jest napisane, że mod w obecnej formie powstaje od tego 2015. Jest tak napisane ze względu na pewne wydarzenia wewnątrz zespołu. Ja osobiście wpisałbym tam 2013, ale to mało istotne.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
W sumie to jakby kiedyś powstał film dokumentalny pt. "Jak powstały Dzieje Khorinis" to mógłby być z tych waszych najlepszy :D

DarthWojt

DarthWojt

Użytkownicy
posty135
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daliście bardzo ciekawe filmiki, ale brakuje mi jednego, takiego super gameplaya. :)

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
@DarthWojt

Podejrzewam, że SoulFire bardzo chce dołożyć wszelkich starań by takowy super gameplay był, tyle że juz ze wszystkimi zdubinngowanymi postaciami, ale lepiej jakby @Dark Ci powiedział więcej na ten temat. :)

Nemethon

Nemethon

Użytkownicy
posty17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Nemethon

Informacje Ogólne - DK
#209 2017-05-10, 13:02(Ostatnia zmiana: 2017-05-10, 13:08)
Tak się zastanawiam i zastanawiam. Co planujecie po wydaniu DK? W sumie moje marzenie to modyfikacje od waszego teamu do gothic 1 i gothic 2 łatające  błędy lore i dodające wasze usprawnienia :D. Nawet bez dubbingu.

@edit
A tak poza tym zajebista modyfikacja się zapowiada. Będę grał w gre.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=6G3_fsFAiSM
jakby kogoś interesowało

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Niemy, szybki zapłon :D

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
nawet nie wiedziałem, że mają swój kanał. Jakimś cudem pojawiło mi się na głównej. :D

porfirion

porfirion

Użytkownicy
osiełek
posty100
Propsy37
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • osiełek
nawet nie wiedziałem, że mają swój kanał. Jakimś cudem pojawiło mi się na głównej. :D
Tyle że dodatkowo szybki zapłon z linkowaniem tego filmiku tutaj, skoro już parę godzin wcześniej był linkowany w osobnym temacie w tym dziale...  :P

If you want something done, do it yourself! - Jean-Baptiste Emanuel Zorg, Piąty element

Więcej dowiesz się o człowieku po godzinie gry, niż po roku rozmowy - Platon, Zeus: Pan Olimpu

We internecie...

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajny stream wczoraj był połączony z Q&A. Najlepsza odpowiedź? "A po co to komu?" :D

porfirion

porfirion

Użytkownicy
osiełek
posty100
Propsy37
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • osiełek
Czy ten wczorajszy stream zostanie za jakiś czas udostępniony na kanale jako film do obejrzenia? Widziałem tylko przez chwilę, że był, ale nie miałem czasu oglądać... :/

If you want something done, do it yourself! - Jean-Baptiste Emanuel Zorg, Piąty element

Więcej dowiesz się o człowieku po godzinie gry, niż po roku rozmowy - Platon, Zeus: Pan Olimpu

We internecie...

Dnc

Dnc

Użytkownicy
posty73
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Raczej nie, wcześniejszych nie ma na ich kanale

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

Informacje Ogólne - DK
#217 2017-07-27, 00:10(Ostatnia zmiana: 2017-07-27, 00:14)
Link do zapiski ze streama:
https://www.youtube.com/watch?v=RUaNItLkFVg

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Pozdrawiam i dziękuję za streama.

Verox Ultimate