[G2NK] Wojna z Orkami/Orkkrieg PL 107566 243

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.11.2016 roku

Wyświetleń 107566

Odpowiedzi 243

123gothic

123gothic

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

123gothic

G2NK Wojna z Orkami PL
#220 2017-06-30, 11:05(Ostatnia zmiana: 2017-06-30, 12:13)
Cześć mam problem z instalacją pobieram wszystko z google instaluje modyfikacje potem patcha, wszystko w  folderze z gothiciem ale w folderze wojna z orkami->system nie mam aplikacji do odpalenia, w Gothicstarterze też nic nie ma. Dodam, że mam wszystkie komponenty potrzebne do grania w mody takie jak:
Gothic 2 + Noc Kruka
GMDK
Gothic 2 fix 2.6
Gothic 2 Player Kit
Gothic 2 System Pack
Modyfikacje takie jak dark saga/zlote wrota/velaya dzialaja bez problemowo ;/
Ktoś coś wie ?:)

edit.
Poradziłem sobie( nie  można zezwolić instalatorowi na instalację gry w nowym folderze)
Sorry za odkop

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem po zainstalowaniu wszystkiego jak trzeba daje nową grę mam ładowanie, włącza się intro i jak się skończy/przewine to wywala mi access violation przez co kompletnie nie mogę grać. Co mam robić próbowałem już wszystkiego :/ Win10

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dodaj wykluczenie Gothica w zaporze sieciowej.

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety nic mi to nie dało :/
Podejrzewam, że jest to problem z modami "Total Conversion" bo każdy inny mi chodzi a Wojna z Orkami, Dark Saga nie...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A zainstalowałeś SystemPacka.....

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak instalowałem
Próbowałem wręcz z każdą znaną wersja 1.6, 1,7 1.1

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A fixa do G2?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Instalowałem serio wszystko:
Fix 2.6
g2Mdk-2.6
g2Mdk-2.6a
PlayerKit 2.6f
No i Systempack 1.1/1.6/1.7
Próbowałem z samym fixem, z samym systempackiem, z samym playerkitem nic dosłownie nic mi to nie dało
Gra się ładuje ładuje, dochodzi tak do 3/4 włącza się intro a później mam black screena na 2 sekundy wywala na pulpit nie mogę nic zrobić i muszę wyłączać gothica w procesach ;x

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
To uruchom możesz jako administrator w zgodności z systemem windows xp.

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic mi to nie dało;V

A jakbym emulował sobie windowsa xp na pc jakimś VirtualBoxem czy coś :/ będzie działać gothic mi na tym?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Nic ci to nie da.

GnomoslaQ

GnomoslaQ

Użytkownicy
posty9
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ja się chyba poddaje...
Pewnie z Dziejami Khorinis też tak będę miał, bo w końcu nie ma orginalnej gry tak naprawdę w tym więc crash będzie ten sam;')

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
Trochę spóźnione, ale spróbuj tego.
Prawym przyciskiem myszy klikasz na 'menu start' -> 'system' -> 'zaawansowane ustawienia systemu'. Następnie przechodzisz do zakładki 'zaawansowane', wchodzisz w ustawienia przy 'wydajność' i w zakładkę 'zapobieganie wykonywaniu danych'.
Z dwóch do wyboru zaznaczasz opcję 'Wyłącz funkcję DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej', a następnie dodajesz wszystkie pliki z rozszerzeniem .exe z gothicowego folderu 'System' i zapisujesz. Access volation po intrze powinno ustąpić.

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
Towarzysze, kumple złoci, ja tu widzę że chwalicie się posiadaniem NPC u was.
Bo u mnie jest taka sytuacja, że po włączeniu moda ukazuje się menu, wszystko jest elegancko, gra się ładuje i się załadowała i nic. Żadnego filmiku, żadnego pocałuj mnie w dupę, pustka. Wokół tylko mieszki ze złotem i lagi. Poszedłem na farme - 0 NPC, poszedłem do miasta - 0 NPC, tylko czysta mapa i obiekty na niej, nawet mobków zdaje się nie ma. Ktoś coś?

//edit

Chciałbym dodać, że po rozpakowaniu moda jedyne co w nim mam to folder _work w którym są dwa przerywniki (chyba ?) filmowe, ważące prawie 1gb, w drugim folderze data mam coś z intro a w folderze system tylko ikone do gothicstartera, plik konfiguracyjny moda i dokument z opisem moda. Poza folderami znajduje się także unins000.exe oraz .dat a także klip filmowy o nazwie Orkkrieg_PL. Nic poza tym. Nie jestem do końca pewien czy tak powinno być, bo troszke mało komponentów.

//edit2

Jednak na odwrót - w folderze _work mam ,,to coś'' z intrem, a w data mam te dwa filmiki ważące 1gb.

//edit3

Czterokrotny reinstall modyfikacji pomógł, i to dopiero za czwartym razem. Pojawił się filmik, przemówił do mnie ,,Przyjaciel'', wszystko jest w porządku. Raczej błąd indywidualny.

GhostPL

GhostPL

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś inny link do pobrania moda bo gdy go pobieram to pobieranie zatrzymuje się na 500 mb i pisze że błąd sieci

IayzoN

IayzoN

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam !

Mam pewien problem dotyczący owego moda. Otóż skończyłem 1 rozdział gry  jestem już w drugim. Wszedłem 1 raz do miasta, porobiłem parę questów i zamierzałem iść na farmę ale gdy wczytała się mapa z wyspą to kamera zmieniła lekko swoje położenie była przechylona lekko w lewo w dodatku zaczęła się trochę trząść. Gdy kliknąłem ESC to kamera przenosiła się na współrzędne mapy x0,y0 daleko za mapą, mało tego jeszcze gdy chciałem porozmawiać z jakimś NPC to postacie na chwilę znikały a potem pojawiały się ponownie lecz nic nie mogłem zrobić nie miałem żadnego dialogu jedynie co pomagało to wpisanie bmarvinb i klikniecie F8. Niestety modyfikacja uniemożliwia mi dalszą przygodę.Wiecie jak to naprawić ,bo próbowałem już wszystkiego, mianowicie reinstalacja moda a także całego gothica. Nawet przeniosłem grę na direct x 11 lecz bez skutku nadal to samo. Proszę o pomoc!

Pozdrawiam!

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

proszę o link do patcha bo na każdej stronie jest nieaktywny bardzo dziękuje

Shennis

Shennis

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daje + Za nową oryginalną nową mape do eksploracji ale nie podoba mi sie zbytnio fabuła ponieważ nie jest Ciekawa Wedlug mnie

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy moge prosić o zaktualizowanie patha do statystyk bo link wygasł i nie idzie pobrac

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy ktoś może ten link zaktualizować  bardzo proszę

0 użytkowników
Do góry