Towarzysze, kumple złoci, ja tu widzę że chwalicie się posiadaniem NPC u was.
Bo u mnie jest taka sytuacja, że po włączeniu moda ukazuje się menu, wszystko jest elegancko, gra się ładuje i się załadowała i nic. Żadnego filmiku, żadnego pocałuj mnie w dupę, pustka. Wokół tylko mieszki ze złotem i lagi. Poszedłem na farme - 0 NPC, poszedłem do miasta - 0 NPC, tylko czysta mapa i obiekty na niej, nawet mobków zdaje się nie ma. Ktoś coś?
//edit
Chciałbym dodać, że po rozpakowaniu moda jedyne co w nim mam to folder _work w którym są dwa przerywniki (chyba ?) filmowe, ważące prawie 1gb, w drugim folderze data mam coś z intro a w folderze system tylko ikone do gothicstartera, plik konfiguracyjny moda i dokument z opisem moda. Poza folderami znajduje się także unins000.exe oraz .dat a także klip filmowy o nazwie Orkkrieg_PL. Nic poza tym. Nie jestem do końca pewien czy tak powinno być, bo troszke mało komponentów.
//edit2
Jednak na odwrót - w folderze _work mam ,,to coś'' z intrem, a w data mam te dwa filmiki ważące 1gb.
//edit3
Czterokrotny reinstall modyfikacji pomógł, i to dopiero za czwartym razem. Pojawił się filmik, przemówił do mnie ,,Przyjaciel'', wszystko jest w porządku. Raczej błąd indywidualny.