[G2NK] Dirty Swamp PL 171615 309

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.05.2016 roku

Wyświetleń 171615

Odpowiedzi 309

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wiwi

G2NK Dirty Swamp PL
#140 2016-05-30, 23:40(Ostatnia zmiana: 2016-05-31, 14:11)
Przed świątynią będą się respić nieumarli po kolei.
Z tym że ostatniego masz zabić nieumarłego bohatera-mi w innej kolejności teleport nie działał. I żebyś go zdążył ograbić.

Post połączony: 2016-05-31, 14:11
W pomieszczeniu po SUKKUBIE są 4 przyciski na płaskorzeźbach czy jest jakaś kolejność ich przyciskania ?
Pojawiły się; golem ognia .kamienne, lodu i szkielet mag i nic więcej się nie dzieje. Przycisk koło drzwi nie działa.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Myślę, że nie jest wymagana tam żadna kolejność. Trzy razy przechodziłem moda i za każdym razem wystarczyło wcisnąć te przełączniki i rozwalić wszystko, co się pojawi.

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wiwi

G2NK Dirty Swamp PL
#142 2016-05-31, 14:39(Ostatnia zmiana: 2016-05-31, 15:05)
Dzięki za szybką odpowiedź- spróbuje tam wejść kodem bo wczytałem 3 razy  i dalej nic.

Post połączony: 2016-05-31, 15:05
Za 5 wczytaniem zadziałało.

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ork kogos tam
Witam, robiłem questa Ork ( kogos tam ) chodziłem po wszystkich jaskiniach do jakich mogłem wejść, nie byłem na gdzie robiło sie Quest Naszyjnik Finna, ale raczej nie oto chodzi i jeszcze nie moge zabić zębaczy jak nie wejdze 2razy kryt z żedu

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś o co chodzi z tymi przyciskami na ziemi w świątyni w obozie ?(kiedy 2 raz pojawiają się podwójne(czerwony i niebieski) to przechodząc po nich i stając na jednym z nich ginę :(  ) 
Proszę o pomoc.

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
członek obozu Bandytów

Dostałem pozwolenie wszystkich oprucz Raya, ale od niego nie dostałem żadnego zadania, i jedyny dialog jaki mam to " gdzie znajde pozostałych" może ktoś mi powiedzieć co mam zrobić? mam jeszcze jedno zadanie od tego maga, ale strażnik nie pozwala mi przejść a zapomniałem imienia tamtego człowieko o jakim mówił pls help

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A masz zgodę Jiriana ?

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

gaz2210

G2NK Dirty Swamp PL
#147 2016-05-31, 18:56(Ostatnia zmiana: 2016-05-31, 19:03)
a gdzie on jest? nie kojaże jego imienia, jeśli chodzi o Jirana, to on mi zlecił zadanie żebym pogadał z szamanem, ale szaman jest tam gdzie był Bloodwyn, i tam jest strażnik który mi nie pozwala przejść, za każdym razem jak chce z nim pogadać to ten mnie wywala :?, a jeśli o dołaczenia do obozu to Jirana nie mam pozwolenia, w quescie nic nie było o Jiranie, a jesli trzeba miec jego głoś, to musze zrobić quest z szamanem ale nie moge tam wejść przez powalonego Strażnika

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To ten mag wody jeśli nie ma go przed obozem, w obozie ani za Olavem(handlarzem) to jest na bagnach(musisz wejść po 2 drabinach, dalej przez góry a póżniej to już sam ogarniesz :D

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"a gdzie on jest? nie kojaże jego imienia, jeśli chodzi o Jirana, to on mi zlecił zadanie żebym pogadał z szamanem, ale szaman jest tam gdzie był Bloodwyn, i tam jest strażnik który mi nie pozwala przejść, za każdym razem jak chce z nim pogadać to ten mnie wywala :?, a jeśli o dołaczenia do obozu to Jirana nie mam pozwolenia, w quescie nic nie było o Jiranie, a jesli trzeba miec jego głoś, to musze zrobić quest z szamanem ale nie moge tam wejść przez powalonego Strażnika"

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szaman tam gdzie Bloodwyn ? Szaman(Varrag) jest w wiosce tubylców na bagnie (po wyjściu z OB w lewo=obok początkowej świątyni)

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ok, ja strzelałem że tam jest szaman, ja bym dał szamanowi strażnika wiec to był mój strzał xD

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W sumie logiczne :D
A i powodzenia ;D

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ja tego szamana zapierdole, " ja ci kurwa nie pomoge jak nie przysłużysz sie dziwakm " no ja go zabije

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś o co chodzi z tymi przyciskami na ziemi w świątyni w obozie ?(kiedy 2 raz pojawiają się podwójne(czerwony i niebieski) to przechodząc po nich i stając na jednym z nich ginę :(  ) 
Proszę o pomoc.

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

wiwi

G2NK Dirty Swamp PL
#156 2016-05-31, 20:15(Ostatnia zmiana: 2016-06-01, 22:01)
MaGoghi
NIE KOJARZĘ GDZIE JESTEŚ--- CZY TO NA POCZĄTKU 3-GO ROZDZIAŁU ?
CHOLERA TERAZ KOJARZE -JESTEŚ PO LEWITACJI -DOPIERO TAM DOSZLEM

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak to początek 3 rozdziału

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
co zrobić w tej świątyni z kamiennymi strażnikami zabijam jednego z nich biorę klucz otwieram drzwi naciskam przycisk później przechodzę za głowy węży wciskam kolejny jednak przejście się nie odblokowuje

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Już do 3 rozdziału niektórzy dotarli heh. Ponawiam prośbę o upload zapisu z początku drugiego rozdziału.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry