[G2NK] Dirty Swamp PL 171378 309

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.05.2016 roku

Wyświetleń 171378

Odpowiedzi 309

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie znalazłem. Ta odtrutka będzie później, gdy otworzę przejście dalej? Przemiana w chrząszcza jest chyba potrzebna by przejść przez drzwi z kolcami...

Ogólnie pułapki w tym modzie to jakaś katastrofa. Godzinę zajmuje dojście "co autor miał na myśli"...

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Abaddon
Może cholera rozmawiamy o dwóch rożnych miejscach. Jeżeli jesteś w pomieszczeniu z dwoma ziejącymi ze ścian głowami i kratą opuszczaną dźwignią { do zabicia kamiennych strażników} to na pewno miałem
przemianę w chrząszcza .{przeszedłem pod głową} A w następnym pomieszczeniu miksturę uleczenia.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytando :D Jestem w krainie drugiej w kolejności do której teleportuje nas Jiran i się troszkę przyblokowałem. Ubiłem już wszystko, zeeksplorowałem wydaje mi się też. Znalazłem tą starą księge Licza, oddałem ją Ferisowi, pytam się, czy już coś z niej rozszyfrował i nic. Dotarłem do świątyni, pojawił się wpis w dzienniku że przejście jest zamknięte. Myślałem, że będę miał jakąś opcje dialogową na ten temat z Ferisem ale nic takiego nie ma, tak samo przy opcji "Rozejrzałem się" w zadaniu Nowinki dla Ferisa nic o tym nie ma. Pomyślałem, że po prostu spieprzyłem kolejność, więc szybko na kodach najpierw pogadałem z Ferisem, ubiłem Licza dałem mu księge, potem podszedłem pod wejście świątyni żeby był wpis w dzienniku i dopiero zapytałem czy rozszyfrował coś z księgi, ale też nie działa ;(

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pytando :D Jestem w krainie drugiej w kolejności do której teleportuje nas Jiran i się troszkę przyblokowałem. Ubiłem już wszystko, zeeksplorowałem wydaje mi się też. Znalazłem tą starą księge Licza, oddałem ją Ferisowi, pytam się, czy już coś z niej rozszyfrował i nic. Dotarłem do świątyni, pojawił się wpis w dzienniku że przejście jest zamknięte. Myślałem, że będę miał jakąś opcje dialogową na ten temat z Ferisem ale nic takiego nie ma, tak samo przy opcji "Rozejrzałem się" w zadaniu Nowinki dla Ferisa nic o tym nie ma. Pomyślałem, że po prostu spieprzyłem kolejność, więc szybko na kodach najpierw pogadałem z Ferisem, ubiłem Licza dałem mu księge, potem podszedłem pod wejście świątyni żeby był wpis w dzienniku i dopiero zapytałem czy rozszyfrował coś z księgi, ale też nie działa ;(
Spoiler
musisz pójść w za tył domu, a potem w prawo i na górze znajdziesz pewnego nieumarłego z którym musisz pogadać

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najpierw mówi, że świątyni nie da się otworzyć, a zaraz po tym mnie zaczepia że teraz odprawi rytuał dzięki jakimś czarnym perłom i ją otworzy. xD A w dodatku za nic w świecie nie chcą mi się respić ci nieumarli pod świątynią więc kiepsko

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Najpierw mówi, że świątyni nie da się otworzyć, a zaraz po tym mnie zaczepia że teraz odprawi rytuał dzięki jakimś czarnym perłom i ją otworzy. xD A w dodatku za nic w świecie nie chcą mi się respić ci nieumarli pod świątynią więc kiepsko
Spoiler
A wziąłeś przetłumaczoną książkę z tego stołu?czy przyniosłeś mu 3 czarne perły?

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ani to, ani to. Zagadał do mnie z rytuałem zaraz po tym jak zagadałem z nim po raz pierwszy i kliknąłem KONIEC, nawet nie dal mi odejść :D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Miałem ten sam błąd. Myślałem, że to indywidualny.
Musisz wczytać grę i pogadać z postacią nie idąc w okolice grobowca Quarhodrona i nie skacząc w przepaść.

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja włąsńsnie rozmawiałem z tą postacią i powiedziała mi że świątyni nie da sie otworzyc i przeczytałem to co napisał któys z kolegów up i nie zagaduje mnie wogóle o żadnym rytuale

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
Komu oddać zadanie z tym złodziejem-kretoszczurem
W której jaskini jest Ork Olava (podaj miejsce jak możesz według G2NK)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Komu oddać zadanie z tym złodziejem-kretoszczurem
W której jaskini jest Ork Olava (podaj miejsce jak możesz według G2NK)

Spoiler
Bagiennym szczurem. Bagna to nie jest środowisko dla kretoszczurów :D Oddać należy zleceniodawcy, czyli Georgowi.
Ork Olava jest w jaskini niedaleko wielkiej groty łączącej kanion z bagnami.

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To zaczne jescze raz-co zrobic, zeby ruszyc z dalsza fabułą żeby ktoś po tym drugiej teleportu pomógł mi w sprawie wejscia do świątyni. W krainie umarlaków, żeby  wejsc do niej

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Spoiler
Skoro postać nie zagaduje o rytualne, to tak ma być. Wystarczy teraz iść do chaty Ferisa i znaleźć tam księgę. Reszta sama się potoczy.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Deathrou

G2NK Dirty Swamp PL
#193 2016-06-04, 09:39(Ostatnia zmiana: 2016-06-04, 09:51)
Kłopot z piedestałami w związku z błogosławieństwem. Mam 3 magiczne artefakty, w temacie napisane jest, że jednego nie da rady włożyć. U mnie nie da się w ogóle do żadnego, cały czas jest wiadomość "Brak odpowiedniego przedmiotu", a 3 magiczne artefakty posiadam. Użyłem więc tego kodu i udało się wsadzić do jednego pojawił się demon ubijam, a z pozostałymi dwoma dalej ten sam problem. Coś robię źle?

Nieważne, to nie były te kamienie :D Zmieniam pytanie, jak dostać się do tego demona za ognistą bramą?

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Barnaba

G2NK Dirty Swamp PL
#194 2016-06-04, 09:54(Ostatnia zmiana: 2016-06-04, 10:48)
Kłopot z piedestałami w związku z błogosławieństwem. Mam 3 magiczne artefakty, w temacie napisane jest, że jednego nie da rady włożyć. U mnie nie da się w ogóle do żadnego, cały czas jest wiadomość "Brak odpowiedniego przedmiotu", a 3 magiczne artefakty posiadam. Użyłem więc tego kodu i udało się wsadzić do jednego pojawił się demon ubijam, a z pozostałymi dwoma dalej ten sam problem. Coś robię źle?

Nieważne, to nie były te kamienie :D Zmieniam pytanie, jak dostać się do tego demona za ognistą bramą?

Spoiler
Jak idziesz w kierunku gdzie byli Magowie  Wody  w G2NK to na zakręcie zauważysz jakby przepaść, musisz tam trafić w teleporter

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Misja z przekonaniem bandytów do fałszywego ataku na obóz tubylców. Został mi do przekonania jeszcze Dolok, zwykle stał obok Aldo i sobie gawędzili, ale teraz nigdzie nie mogę go znaleźć :/ Ma ktoś pojęcie gdzie się zaszył?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jest w tej dolince, gdzie walczyłeś z Kiraiem i upolowałeś trolla dla Ricka.

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Deathrou

G2NK Dirty Swamp PL
#197 2016-06-04, 11:26(Ostatnia zmiana: 2016-06-04, 12:49)
Ależ ja to spamu narobię xD Świątynia z kamiennym strażnikami, mam przemianę w chrząszcza strażników ubiłem ale jak przejść przez te drzwi ze schodami na górę przez te kolce?

Ok, wystarczyło tylko czymś strzelić z odległości i po sprawie. Teraz mam inny kłopot, co muszę zrobić w tej świątyni z portalem, tam gdzie się zaczynał mod? Wyjście z niej jest zablokowane głazem, ubiłem Sancheza i w ogóle wszystko i w sumie nie wiem co teraz, jak wyjść. Ten teleport który poprzednio przenosił do świątyni na bagnie teraz nie działa, również z użytą stojąc na nim runą.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Na 99% nie rozglądasz się uważnie po okolicy. Wziąłeś zbroję prastarego ludu?

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak przejść pomieszczenie, w którym w oryginalnym g2 trzeba było przejść po płytach podłogi w odpowiedniej kolejności?
U mnie te płyty nie są rozstawione na podłodze, a tworzą razem podłużną bryłę aż pod sam sufit. Wszystkie dźwignie wcisnąłem, maga pokonałem.

0 użytkowników
Do góry