Gothic 2 L'hiver UnBalance MOD 322516 783

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 27.04.2016 roku

Wyświetleń 322516

Odpowiedzi 783

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
To jeszcze spróbuj przeinstalować gothic'a (zachowaj sobie zapisy). Fexo miał podobny problem, ale reinstall mu pomógł.
SiemaczyS mógłbyś dodać poziom rozgrywki, podczas startu gry. Proponuję Zielony(łatwy), Adept(normalny), Łowca(trudny), Mistrz(bardzo trudny). :)
Zastanowię się :P
Ja tam wolę w mieście poboczną gildię gidlia zabójców zabijać na zlecenia obywateli i może system reputacji z gothic 3 bo było by to dobrze wykonując zadania z miasta zdobywamy reputację.
Jest to możliwe, lecz jest jeden problem.
Spoiler
Nie chce mi się :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Dum dum dum
Nowe umiejętności:
-Targowanie(bohater uzyskuje lepsze ceny u sprzedawców:: nauczyciele: Cassia, Diego, Lares(gdy jesteśmy najemnikiem))
-Wytrzymałość wilka(bohater potrafi dłużej biegać:: nauczyciele: Buster,[propozycja])
-Runiczne Ostrze (bohater potrafi używać runicznego ostrza:: Nauczyciele: Lord Hagen, Lee)
-Akrobatyka(standard, tylko uczymy się jej:: nauczyciele: Buster,[propozycja, chyba Ramirez])
-Ostatnia umiejętność należy do was :P tylko z rozsądkiem, Uników nie chcę jak coś :P

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Zeuskyy111

Zeuskyy111

Użytkownicy
posty47
Profesjabrak
  • Użytkownicy
SiemaczyS dałbyś jeszcze z 2 nauczycieli płatnerstwa bo jak ten sam błąd biędzie z Carlem, w tedy lipa bo u nikogo nie nauczysz się płatnerstwa.

Post połączony: 2016-07-21, 21:50
Reinstala nie chce robić ponieważ mam potem problem z instalacją. Jak byś mógł dać kod na zbroję myrtańskiego najemnika byłbym wdzięczny.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Dodać:
Płatnerstwo na farmie Onara
Ktoś w GD
Gotowe :D Muszę pisać tu bo nie mam dostępu do PC teraz i nie mogę wpisać do mojego ulubionego pliku o nazwie co zrobić :F

Zeuskyy111

Zeuskyy111

Użytkownicy
posty47
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ten kod jak będziesz na PC podasz?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ten temerski to chyba Itar_w2_knight_grd1-7
Jakoś tak to było :f

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Umiejętność wytwarzania strzał i bełtów lub dodatkowe obrażenia dla orków czy nieumarłych

Ps: Po kilku przegranych godzinach zaczyna mnie lagować jakoś daje radę ale  później  daje takie lagi ostre że nie pierdziu zrobiłem reinstall gothica 2 i to ale nadal laguję a na innych modach to żadnych lagów jeśli ktoś o wie co z tym zrobić to pisać

Zeuskyy111

Zeuskyy111

Użytkownicy
posty47
Profesjabrak
  • Użytkownicy
NIe temerski, myrtańskiego najemnika

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@up nie wiem :/
@Milux lagi postaram się naprawić,  chyba wina FF zobacz w tutoriale o ff a Zobaczysz o co chodzi :) Wytwarzanie bełtów i strzał zamyka menu statystyk,  teraz tylko rodzaje bełtów ;)
Ostre, zatrute, lodowe :p
To chyba wszystko na razie ;)

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogłuszające, Ogniste, Wyuchowe

Zeuskyy111

Zeuskyy111

Użytkownicy
posty47
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak będziesz na PC to podasz.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Kolejna rzecz która powinna ułatwić rozgrywkę :D
Czasowe Eliksiry:
Mamy do dyspozycji 13 rodzajów eliksirów
Wszystko testowane kilka razy i mogę powiedzieć że działa świetnie. Aby nie pogubić się ile nam czasu zostało napisałem skrypt który wyświetla ikonki po prawej stronie (screen niżej)
W dodatku gdy zostaje nam mniej niż 10s eliksiru to ikonki zaczynają migać na czerwono.
Czekam na propozycje do jednej umiejętności, ponieważ z mieczem runicznym są problemy :/

Teksturki ikon są z CZ (ale te na dole będą zmienione)

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Jej nowy Screen:

Generałowie orków. Potężni wrogowie i trochę silni >.< tylko 300pkt siły i pięść trolla nic ciężkiego, a w modzie będzie ich ok 7 :P
Czekam na propozycję do kilku zadań u paladynów. Tak najlepiej z 5 i tylko w GD !

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ale zajebisty model, nie wiesz kto robił?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Taki gość czekaj jak się nazywał hmmmm.... Chyba Draks :F
Udało mi się zaimplementować do modyfikacji AST więc myślę że możliwości są jeszcze większe :)
Np. Teraz pasek doświadczenia w każdej chwili możemy wyłączyć w opcjach.
Opcje>Opcje gry> Następne> I tam będą nowe funkcje :P
Jak skończę to dam Screena :D

GenialnyZolw

GenialnyZolw

Użytkownicy
posty10
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej ja nie tutejszy i tak sobie wpadłem pobrać moda L'hiver ale zobaczyłem twój temat i teraz mnie zaciekawiłeś pisząc, że zamierzasz dodać do moda nowe zadania. Będą tylko te pięć, czy myślisz nad dodaniem ich więcej w przyszłości? Jak spojrzałem na listę rzeczy to zauważyłem też zbroje z czarnego trolla - jeśli to ta z Dark Sagi to mój hype rośnie i chyba poczekam aż wyjdzie więcej zmian. Cieszę się, że implementujesz do gry coraz więcej rzeczy niż tylko tekstury bo jednak trochę zniechęca kolejny raz przechodzić to wszystko aby tylko podziwiać widoczki. :) Jak znajde trochę czasu to chciałbym pomóc w napisaniu jakiegoś zadania.
Pozdrawiam i życzę powodzenia, a temat będę na bieżąco śledził. ;)

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Teraz muszę spowolnić z pracami z powodów prywatnych. Nie pamiętam co ostatnio robiłem, i jestem pewnien że pracę nad modem wznowię gdzieś dopiero po 20 :/

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcesz bojowe zadanie? Zmieszaj L'Hiver z returningiem 2.0  :trollface:

Gaan

Gaan

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Tak poprostu się pytam, czy to działa również L'Hiver Texturepack ponieważ mi L'Hiver strasznie laguje więc ;-;

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@SiemaczyS

Pytales sie o mniejszy poziom trudnosci. Wedlug mnie zrob jak w g2nk z tym ze mozna by wylaczyc regeneracje smokow i usunac koszty atrybutow 15 PN za +1 statystyke i wyzej :ok: :)

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Tak poprostu się pytam, czy to działa również L'Hiver Texturepack ponieważ mi L'Hiver strasznie laguje więc ;-;
Modyfikacja ma już w sobie L'Hivera, więc nie.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry