Błędy i bugi w grze 108378 271

O temacie

Autor Araxus1995

Zaczęty 14.04.2016 roku

Wyświetleń 108378

Odpowiedzi 271

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Czy Ty odpalasz moda normalnie jako grę?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No w sensie klikam na ikonę na pulpicie Returning a co? :\

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ok, a masz zainstalowane inne mody czy coś? Instalowałeś Returninga na czystego Gothica?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie wrzucasz patch z 0066.1 do 0066

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak instalowałem na czystego i nie wiem co jest już tu w głowę zachodzę :\  A macie moze link do wersji 0066? Bym był bardzo wdzięczny :)

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak instalowałes to wybrałes opcje cala rusyfikcajca gry?? wes wyslij ss folderu data

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

sussano

Błędy i bugi w grze
#106 2017-04-30, 15:36(Ostatnia zmiana: 2017-05-01, 11:31)
No wybierałem cała rusyfikacje :P

Post połączony: 2017-05-01, 11:31

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mój problem z okradaniem rozwiązany, miałem włączony nowy system kradzieży w opcjach, teraz mam inny problem, otóż po dostaniu się do miasta orków i wykonania tam większej ilości zadań w tym tych od reputacji itd, Ur-Thrall nie chcę mnie wpuścić do Doliny Cieni mówiąc coś w stylu "że to nie mój interes, i żebym go nie pytał bo się rozzłości. Zna ktoś rozwiązanie? Będę wdzięczy

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mój problem z okradaniem rozwiązany, miałem włączony nowy system kradzieży w opcjach, teraz mam inny problem, otóż po dostaniu się do miasta orków i wykonania tam większej ilości zadań w tym tych od reputacji itd, Ur-Thrall nie chcę mnie wpuścić do Doliny Cieni mówiąc coś w stylu "że to nie mój interes, i żebym go nie pytał bo się rozzłości. Zna ktoś rozwiązanie? Będę wdzięczy
Tak, nazywa się retoryka.

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bols92

Błędy i bugi w grze
#109 2017-05-05, 21:44(Ostatnia zmiana: 2017-05-06, 10:30)
Mam 65 retoryki expert, muszę mieć jeszcze więcej?

Edit: teraz mam 70 retoryki i dalej nic, jest jakiś szybszy sposób na zdobycie większej ilości retoryki niż tylko przez odpowiednie dialogi i czytanie książek?  Bo już nie wiem jak dalej mam ją bardziej podnieść.

Edit: i nie dostałem zadania na pokonanie demona w starym obozie bractwa bo zrobiłem to wcześniej, może to kolidować?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wersję 0066.1 bugi jakie znalazłem:
- spell power się zbugowuje tzn nie rośnie wraz ze wzrostem inteligencji gdy czytamy książki itp, możliwe że przez kostur, który dodaje 55 int (nekromanty)
- czasami po uruchomieniu gry ładuje się ona z zupełnie innymi ustawieniami (nie działa wtedy patch rozszerzający użycie RAMu do 4GB, rozdzielczość zmienia się na 800x600, wszystkie ustawienia przycisków wracają do podstawowych, spada fps- nie wiem czy to przez to że vbs32.dll się nie ładuje również), trzeba instalować  wszystkie patche od początku, strasznie denerwujące.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Ile się dostaje za kamienne tablice na wersji 066.1 ? Ne ma napisu jaki poziom tablicy cały czas odstaje +2 do siły/zręczności za tablic i po 1 do umiejętności walki, tak powinno być czy to bug

:D

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile się dostaje za kamienne tablice na wersji 066.1 ? Ne ma napisu jaki poziom tablicy cały czas odstaje +2 do siły/zręczności za tablic i po 1 do umiejętności walki, tak powinno być czy to bug
Tak zmienili w tej wersji gry a dokładnie w 0066.1

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Tak zmienili w tej wersji gry a dokładnie w 0066.1

Czyli nie bug  :D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Błędy i bugi w grze
#114 2017-05-12, 13:35(Ostatnia zmiana: 2017-05-12, 13:43)
Zbugowane zadanie - Magia zbawienie

Nie da się ukończyć Milten mówi by przyjść po południu następnego dnia, minęło już kilka dni żadnego wpisu w dzienniku :/  Milten stoi sobie z Gornem w bibliotece i nic , Brutus to samo żadnych opcji dialogowych poza nauką siły i coś tam jeszcze ? słyszałem że przez jakiś gothic edytor (GvE) można usuwać zadania z dziennika ale nie wiem jak to zrobić?

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz czekać do konkretnej godziny, bynajmniej ja tak miałem, po prostu tam stałem od godziny 8 w grze i czekałem aż Milten sam poszedł na górę

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, od wejścia do jarkendaru kazda misja na którą mogę kogoś wziąć albo eskortować się buguje w taki sposób że NPC biegają w kółko w jednym miejscu i za mną nie idą. Wie ktoś co na to poradzić?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Błędy i bugi w grze
#117 2017-05-16, 20:14(Ostatnia zmiana: 2017-05-16, 20:27)
Mam jakiegoś buga zmieniła mi się aniamcja walki bronią dwuręczną, mam mistrza a walczę jak nowicjusz ?? Jak to naprawić ?? Pierwszy raz spotkałem tego buga i akurat na arenie orków :/

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak się dzieje często podczas zmiany broni, należy wczytać grę i problem z głowy.
Odkryłem buga na wersji 66.1, na pustyni ananasa nie można aktywować teleportu przy tej wieży w której jest szkielet mag.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pewnego buga mianowicie strażnik sfery  z Zatopionej wieży Xardasa po utracie połowy HP przyzywa setki szkieletów aż wywala Acces bo silnik gothica nie wytrzymuje takiego obciążenia ? Jak sobie poradzić z tym strażnikiem sfery , jest jakiś kod na zabicie albo moze zmiany w GVE

Tutaj daje zdjęcie mojego problemu:

http://ifotos.pl/z/aqhqxhh

Wersja 066.2 poziom Hard

0 użytkowników
Do góry