Błędy i bugi w grze 98723 271

O temacie

Autor Araxus1995

Zaczęty 14.04.2016 roku

Wyświetleń 98723

Odpowiedzi 271

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
On nie chce się nigdzie ruszyć, mówi że nie może i nic

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A zadanie z zastępstwem zrobiłeś?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Chyba go nie dostałem, a nawet jeśli to w zastępstwie był Baltram jeśli się nie mylę, a z nim nic innego nie mam oprócz handlu.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dobra, od początku:
1. Rozmawiasz z Vatrasem, po wybraniu opcji "Koniec" otrzymujesz ornament z poleceniem odniesienia go Laresowi.
2. Rozmawiasz z Laresem, wypytujesz go o związki z Vatrasem, następnie pytasz, czym się zajmuje, wtedy dostajesz sygnet i quest.
3. Z założonym sygnetem rozmawiasz z Baltramem.
4. Wracasz do Laresa, prosisz go o zaprowadzenie do Magów Wody.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Jakis ja jestem ślepy <facepalm> dzięki gościu props za fatyge :D

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam pewien problem. Odnosnie zmierzam w kierunku "łez adanosa". Zabilem wielkeigo karalucha i jestem na dole po otwarciu bramy i mam takie cos... Gre instalowalem jeszcze raz i dalej to samo. Jakies sugestie ? Prosilbym o pomoc poniewaz nie jeste w stanie przeskoczyc poniewaz nic nie widze idac za brama..

https://zapodaj.net/b3a4edb54f405.png.html

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
0066- brak możliwości włączenia konsoli w lesie asasynów, co samo w sobie błędem nie jest, jednak jeśli w wyniku buga nie dostaniemy klucza od Nrozasa do otworzenia magazynu, to później nie będzie jak dostać papieru dla Tiamanta, co uniemożliwi "pokojowe" przejście lasu, zostaje wtedy tylko walka ze wszystkimi
bug stary i nienaprawiony, sporadycznie się zdarza, ale kiedyś szło przywołać sobie papier albo klucz do magazynu konsolą

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
wojtek988 w takim wypadku polecam dwie możliwości(trochę z wykorzystaniem błędów w grze, ale nic innego nie da rady żeby popchnąć do przodu):
1. Przemiana w chrząszcza, podejście pod kratę i odmiana ( pojawisz się w środku magazynku), wyjść z magazynku można idąc bokiem albo kolejną przemianą
2. Wejść za szafę przy magazynku i jak się delikatnie wbijesz w tekstury to paczkę z papierem na spokojnie podniesiesz

Paulz wciśnij capslock i idź do przodu, w pewnym momencie przejdziesz przez tą barierę i będziesz widział gdzie masz skoczyć ( jeśli dotarłeś tam bez akrobatyki to polecam przemianą w zębacza/smoczego zębacza przeskoczyć), jedynym problemem będzie to że nie będziesz widział modelu swojej postaci, ale jak na capslocku podejdziesz do samego końca to na spokojnie przeskoczyć

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
No Elo
Mam taki problem z misją na znalezienie młotu addanosa i późniejszym zabiciu kamiennego strażnika w świątyni addanosa. Młot z tego co wiem powinien leżeć na jednym z ołtarzy w jarkendarze lecz nigdzie nie mogę go znaleść. Ma ktoś jakieś porady?Jeśli ktoś zna kod przywołujący młot addanosa niech poda, w ostateczności mogę użyć kodów.
Wersja 0.65 patch 4
Rozdział 2

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No Elo
Mam taki problem z misją na znalezienie młotu addanosa i późniejszym zabiciu kamiennego strażnika w świątyni addanosa. Młot z tego co wiem powinien leżeć na jednym z ołtarzy w jarkendarze lecz nigdzie nie mogę go znaleść. Ma ktoś jakieś porady?Jeśli ktoś zna kod przywołujący młot addanosa niech poda, w ostateczności mogę użyć kodów.
Wersja 0.65 patch 4
Rozdział 2
Młot w tej wersji się nie pojawia nigdzie trzeba użyć kodów

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie wiem, bo grałem w tą wersję i miałem młot Adanosa.

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie wiem, bo grałem w tą wersję i miałem młot Adanosa.
Różnie bywa z tym młotem raz jest raz niema. Mi również się nie zrespił

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, dołączyłem do obozu na bagnach i potrzebuje zwoju snu, zużyłem kilka do czegoś innego. Jakaś porada gdzie mogę dostać zwój snu? Zuris i Harlok odpadają gdyż od nich zużyłem.
Ktoś coś? Pomocy :D

Celechim

Celechim

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 0065. Po pierwszym pokonaniu Kruka, brak itemów koło teleportu (czyt. piedestał z tablicą, górski kamień itp), to samo tyczy się piedestału i teleportu do smoka. Wątek Kruka zamrożony całkowicie. Jakieś pomysły?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 0065 była cala zabugowana po pokonaniu kruka, takze nie mozna było się dostać do 2 krain (nie pamietam jakich).
Lepiej zacznij sobie na 0066 z hotfixem 5. Stabilny i optymalizacja zajebista, wielu bugów nie spotkałem ani nikt nie pisał jeszcze ze jakis jest który by blokował zakonczenie gry

NoNiezle

NoNiezle

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
brak mozliwosci nauczenia sie zniszczenia ozywienca mimo tego ze ma sie 25 inteligencji , drugi krag i wybralo sie uczenie magi u galahada

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bols92

Błędy i bugi w grze
#96 2017-04-25, 14:11(Ostatnia zmiana: 2017-04-25, 14:30)
Witam jestem tu nowy, mam problem z kradzieżą kieszonkową, otóż gdy już jej się wyuczyłem a następnie kogoś okradnę to nie rośnie mi skill ,ciągle tylko "pickpocketing 1 beginner" spotkał się ktoś z tym? Gra odpalana i sprawdzana na dx11 jak i bez niego, na prawach admina i wszystkich możliwych trybach zgodności.

Edit: Wersja gry 0066 R1

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Okradnij kilka osób.

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już to robiłem okradłem wszystkich strażników z kluczami do wież i nic nie rusza. Jak ktoś wie jak to załatwić to będę wdzięczny.

sussano

sussano

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie :) Uruchamiam grę returning 2.0 na wersji 0066 i mnie wyrzuca z tym błędem. Co robić ?? Pomocy :\

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry