Siema, czy w tym modzie są jakieś ograniczenia na maksymalne rozwinięcie atrybutów / skill'ów na rozdział ? Bo jestem w 1 rozdziale mam 45 zręczności, siły też tyle, posługiwanie się łukiem 25%, 1H też i czego bym z tych rzeczy nie próbował zwiększyć u obojętnie kogo, to jest napis "przekroczono próg szkolenia" i lipa ( złoto rzecz jasna mam )... Czy to bug?
I czy da się coś zrobić z trawą? Bo niektóre roślinki ( m. in. takie z szerokimi liśćmi ) pojawiają się kawałek przed Bezim i słabo to wygląda jak sobie idziesz i nagle z dupy trawa

( sama trawa jest ok, lepiej wygląda wg mnie że jest jej tyle, bez niej pustawo jest ). I niektóre przedmioty ( np: beczki ) też pojawiają się jak jestem b blisko. I dzieje się to obojętnie jak bym nie miał ustawionego zasięgu widzenia.
Gram na DX 9c, jak coś bo 11 moja karta nie obsługuje, a grę instalowałem z paczki pobranej ze strony bractwa spolszczenia ( z obrazu płyty, na którym wszystko niby powinno być. ) i wg tam zamieszczonej instrukcji instalowałem (
nie instalowałem bodajże 2 komponentów do dx11 )
Odpowiedźcie