Pytania i problemy techniczne 1143737 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1143737

Odpowiedzi 3676

PRO LEGEND

PRO LEGEND

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam prośbę ma ktoś plik instalacyjny ODYSSEE-2.4.3.exe potrzebuję go z innego komputera bo u mnie nie chce się odpalic a bardzo się na tą modyfikację do G2 odpaliłem przeczytałem w internecie żeby właśnie tak zrobic nie wiem czy zadziała ale warto spróbowac z góry dzięki

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ktoś pomoże jak zwiększyć tę bladą optymalizację?!

With great power comes great bullshit

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Rozdzielczość zrzutów ekranu wykonywanych klawiszem F12 wynosi 256x256, przy rozdzielczości ekranu 1920x1200. Ktoś ma pomysł co jest nie tak i jak to zmienić?

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema, będę instalował R2 na innym kompie i moje pytanie brzmi
Gdzie mogę znaleźć save`y które mam obecnie na kompie by je móc przenieść (lokalizacja plików)

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak masz gothica na steamie to wchodzisz w folder steam steamapps common gothic 2 i masz zakładke save
jeśli nie na steamie to pewnie tak samo w folderze z grą

PRO LEGEND

PRO LEGEND

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie pomoże ktoś

Post połączony: 2018-07-25, 13:11
Dokładniejsze dane odpalam instalator ten powyżej ładuję sie do 100% i wyskakuje mi NSIS Error

derbi

derbi

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam pytanie jak odpalam returninga jako administator to nie mam savów co mogę z tym zrobić ?

libacja

libacja

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pewien kłopot. Jestem w 3 rozdziale. Zrobiłem wątek pustyni Adanosa. Muszę teraz zebrać sfery. Mam już 3, ostatnia jest w kopalni Orkow dlatego postanowiłem z tym ruszyć. I teraz na czym polega problem. Gram najemnikiem pod zreke. Mam 390 wytrzymałości. Kiedy wchodzę do miasta orków i zaczyna się ładowanie nowej lokacji, to po drugiej stronie resetuje mi wytrzymałość do 100/100. Co mam z tym zrobić? Dodam że jak wypije eliksir wytrzymałości i mając 110 wyjdę z miasta do GD dalej zostaje 110. Jednak powrót do miasta orków znowu to resetuje do 100. Ma ktoś jakiś pomysł? Bo mnie już ręce opadają...

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@libacja ja tak miałem z Dworem irdorath (dokładnie miejsce gdzie był smok ożywiniec) weszedłem tam nie mając naładowanego oka, i wychodząc żeby naładowac też spadało mi do 100 więc przyzwałem te oko i po pokonaniu miałem te 1000 wytrzymałosci :)

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Rozdzielczość zrzutów ekranu wykonywanych klawiszem F12 wynosi 256x256, przy rozdzielczości ekranu 1920x1200. Ktoś ma pomysł co jest nie tak i jak to zmienić?

Odświeżam,

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@darek0100 nie mam pojęcia o co może cho... a masz autoskalowanie obrazu ON?

With great power comes great bullshit

libacja

libacja

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
#N0N4M3 chcesz powiedzieć że jak przejdę wątek orków to znowu mi wytrzymałość wróci? Jakoś mi sie w to nie chce wierzyc. Trudno najwyżej podbije potem za te parę pn.. tylko szkoda mi tych potek co poszły już :s

Yakudo

Yakudo

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie mam poroblem. Nie działaja mi informacje o Dniu i czasie. TAk samo jak i informacje o statystykach ( Zycie Wytrzymalosc Mana w liczbach.) Wiecie jak to naprawic ? :3
+ Jak dziala nowa kradziez AST czy jakos tak

maniek1159

maniek1159

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
grałem Maraton zapisywałem na 6 save 20 godzin bez przerwy w sumie nie musiałem chyba ani razu wczytywac dziś spróbowałem sobię pograć patrzę i błąd jest opcja to naprawic czy już po grze od razu mnie wywala dodam ze ani razu nie była użyta konsola i nigdy wczesniej nie miałem takich problemów :/ https://imgur.com/a/FxosK3D

user337

user337

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Returning 2.0 Problem ze stack overflow... gdy wchodzę do świątyni z artefaktem (tą koroną) żeby zabić śniącego to wyrzuca mnie całkiem z gry do pulpitu. Reinstal nie pomógł, zwiększenie RAM'u też nie :/
Załącze ss : https://scr.hu/Lpw262

Proszę o szybką pomoc :c

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@user337 :) Ruscy mówi żeby zbierać itemy z matwych mobów w śs szczególnie :) i teraz masz :)

user337

user337

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@N0N4M3  Czyli jak wyzbieram i zrobie od nowa to nie powinno być tego problemu?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@user337 no raczej powinno być już normalnie :) ja na przykład zbierałem wszystko i 0 crashy ;)

VeresOn

VeresOn

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem przy uruchomieniu returninga. Po odpaleniu skrótu z pulpitu jest czarny ekran i ten komunikat. http://prntscr.com/kc8usq
Wspomnę, że instalowałem wcześniej go lecz nie zaznaczałem opcji z directem i wszystko działało poprawnie, tylko, że w tamtym przypadku gra wychwytywała zintegrowaną kartę graficzną intela nie dedykowaną przez co mialem 20 FPS, w laptopie mam GTX 960M, lapek Lenovo Y50-70.
Po ponownym zainstalowaniu gierki lecz z ustawieniami directa wyskakuje wspomniany komunikat. W panelu grafiki NVidia mam zaznaczone, aby gra była uruchomiona na karcie dedykowanej. Zmieniałem już ustawienia rozdzielczości w gothic.ini.

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
co daja te plecaki, itp od kupcow?

0 użytkowników
Do góry