Pytania i problemy techniczne 1146119 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1146119

Odpowiedzi 3676

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Orzeszek Jak grasz na gtx770 to najlepiej zablokuj sobie FPS na 30 latkach, i tak Ret2.0 jest chujowo zoptymalizowany.

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Idzie jakoś rozjaśnij obraz? próbowałem już suwakami od jasności, gammy itp. ale dalej jest ciemny obraz. gram bez dx11
Ponawiam

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , czy można za pomocą respawnu dodać jednego z  3 orków w górach śnieżnych który ma ze mną pogadać i pozwolić mi dostać się do wodza wioski ? Zadanie dawny przyjaciel Lee

Z rozpędu dawno temu rozwaliłem ich .
jeśli ktoś mógłby podać kod na spawn tych orków będę bardzo wdzięczny :)

Dzieki

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Gaxio wczytaj sobie gre przed pojsciem do nich,edit focus na tego z ktorym gadales,zapisz sobie gdzies na kartce i tyle ;)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Duke Mekher

Duke Mekher

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z załadowaniem nowej gry. Otóż to kiedy włączam Returninga przez ikonke na pulpicie pojawia się okienko w cmd AST.dll not loaded. Mimo to gra się włącza, lecz w połowie ładowania wyskakuje mi access violation.
Instalowałem biblioteki, fixy, playerkity, reinstalowałem nawet po kilka razy, uruchomiałem jako admin. Proszę o pomoc ;(( przeszukałem połowę tego działu i było kilka zapytań i odpowiedzi na ten problem, lecz żadne nie pomogły.

bart88

bart88

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał może ktoś taki problem że w całej grze poza Khorinis brakuje NPC i potworów? Najśmieszniejsze jest to, że wcześniej wszystko działało. Nawet nie wiem kiedy to się zepsuło, bo robiłem zadania w Khorinis, a jak wyszedłem trochę pofarmić zauważyłem że mapy są dosłownie puste ;/. Gdy wczytuje wcześniejszy zapis gry, to wszystko jest ok, ale ostatni save mam sprzed 10 godzin gry ;/. Miał ktoś coś podobnego?

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gaxio wczytaj sobie gre przed pojsciem do nich,edit focus na tego z ktorym gadales,zapisz sobie gdzies na kartce i tyle ;)

Niestety mimo szczerych chęci , nie mam save'a z etapu przed ich ubiciem ;/ dlatego też ponawiam prośbę o kod na spawn tych orków .
Wydaje mi się ze gdzieś czytałem o takim samym problemie , ale przewertowałem tyle rożnych tematów ze nie mam pojęcia gdzie to było .

Dzięki i Pozdrawiam 

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gaxio Może ten : gorkorcwarriortroops
@Duke Mekher Jak dla mnie źle zainstalowałeś Returninga. Najpierw zainstaluj czystego gothica,  później  ms visual, następnie gothic fix i player kit.

Duke Mekher

Duke Mekher

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duke Mekher 
https://www.youtube.com/watch?v=UNXhvUSYk5s

Duke Mekher

Duke Mekher

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Morty oglądałem odcinki Fayorsa i Benshiego jak zainstalować returna, nie działają

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Duke Mekher

Zaznaczyłeś "Russian Version Installation", zainstalowałeś spolszczenie? Dodałeś Gothic2.exe do wyjątków DEP?

Duke Mekher

Duke Mekher

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Próbowałem wszystkiego przy instalacji, instalowałem ze spolszczeniem i bez, z Russian Verison Installation tez instalowałem i próbowałem bez :/

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Dalej nie odpowiedziałeś na ostatnie pytanie. Nie masz co próbować instalować bez "Russian Version Installation" bo to jest sam mod. Musisz to mieć zaznaczone. Odznaczone ma być Russification. Instalujesz wersje 66.2? Nie dodajesz żadnych wersji ALternative Balance, googlepatchy, itd?

Duke Mekher

Duke Mekher

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Moda spróbowałem zainstalować tylko raz bez Russian Version Installation, później instalowałem tylko z nim, mam odznaczone Russification , i instaluje wersje 66.2, i instaluje tylko te rzeczy dodane do instalatora, żadnych fixów ani niczego takiego z neta, wszystko z instalki

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duke Mekher 
https://drive.google.com/open?id=1ZQYDpcwrDQ3iEvAfP3Rvv8gAoT-T5eHq -Zainstalowany Ret2.0 + spolszczenie, wgrałem również DX11. Aby usunąć DX11 musisz usunąć plik ddraw.dll z folderu system.

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gaxio Może ten : gorkorcwarriortroops
@Duke Mekher Jak dla mnie źle zainstalowałeś Returninga. Najpierw zainstaluj czystego gothica,  później  ms visual, następnie gothic fix i player kit.

eh , niestety to orkowy pies .....

Powiedzcie jeszcze bo pewnie wiecie , w 7 rozdziale jak wracamy do podbitego Khorinis , jacy kupcy zyja bo przed wypłynięciem na Irdorath chce wykupić tyle ile można . Czy mistrzowie z dolnego miasta żyją w forcie Ashgan czy wszyscy ubici Harad/Constantino, Mateo i Bosper ? Widziałem na streamie ze żyją ci na farmie Onara i w klasztorze , nie wiem jak ci z miasta i Orlan z tawerny.

Pozdrawiam

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gaxio Nikt z miasta nie żyje poza gildią złodziei. Wszystkie ciała spokojnie okraść.

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Podbijam cały czas prośbę o kod
zrespienie jednego z 3 orków z przed obozu w górach śnieżnych, z którym trzeba porozmawiać i prosić o pozwolenie na spotkanie się z wodzem. (Quest stary Przyjaciel Lee).

Nie mam save'a z okresu przed ich zabiciem , a chciałbym jednak tego questa ukończyć.

Jeszcze jedno pytanko , odnośnie questu Zapominanie wspomnienia Loi , mam poszukać jakiś informacji o Rotgryfie ale gdzie co i jak mogę zrobić.

Pozdrawiam I Dzięki

Sontar

Sontar

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Po włączeniu nowej gry nie włączają mi sie początkowe filmy i cutscenka i wygląda to tak https://imgur.com/3g5Cj0m
po porozmawianiu z Xardasem pojawiają sie jedynie paski życia i many ale nie moge zapisywać gry. Problem pojawia sie zarówno na dx11 jak i bez niego. Proszę o pomoc :)

0 użytkowników
Do góry