Pytania i problemy techniczne 1147234 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1147234

Odpowiedzi 3676

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
https://gyazo.com/88f95d7b6ceb70daf80bef2c745766a0

2 kumpel juz ma taki error chcac zainstalowac cokolwiek,o co tu chodzi?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak on to instaluje? Umieścił w wirtualnym napędzie czy rozpakował winrarem?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
odpala za pomocą deamona,windows 7 btw

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niech ściągnie instalke jeszcze raz

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
po rozpakowaniu chyba wszystko mu juz odpala,jak co to bede pisal,dzieki Loop

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoze mi ktos naprawic problem z dubbigiem do nowych postaci dodanych w returningu? Nic nie mowia tylko dialogi sie wyswietlaja. Szukalem informacji na ten temat w innych postach, niestety mialem pecha i nic nie znalazlem

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
co ze zbrojo strażnika lettko miejskiego nie mogę przekuć , czy to dopiero możliwe w 2 rozdziale ??.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przegrałem w returninga 2.0 około 30 godzin na poziomie normalnym i stwierdziłem, że zacznę grać na poziomie trudnym od nowa jako nekromanta, po jakichś 30 minutach gry zauważyłem, że ciągle coś mi odbiera 1 punkt HP co jakieś 10/20 sekund, dodatkowo nie widzę nad paskami hp, energii, i many liczników punktowych oraz karmy. Gdy wchodzę na mój save gdzie gram na poziomie normalnym to wszystko jest w porządku, jaki może byc tego powód? Probowalem wlaczac i wylaczac ustawienia na głód, widoczność pasków ale to nic nie zmienia

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hatapon Włączy w ustawieniach aby pokazywało ci karmę, głód i inne opcję i grając naciśnij I. Poza tym spróbuj coś zjeść i wypić czysty alkohol.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na dx11 w zaawansowanych opcjach gdy chcę odhaczyć jakąś opcję np. fog lub occlusion culling itp. to po ponownym wejściu do gry się resetują. Próbowałem oraz Save_ZEN oraz Zapisu w zakładce Shadows ale nic to nie daje. Pls help.

kassovitz

kassovitz

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jest mozliwosc edytowania klawiszy tak zebym na laptopie mogl np uzyc pochodnie?

Ambrose

Ambrose

Użytkownicy
posty7
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponownie wracam z tym problemem, ponieważ nie mogę go rozwiązać. Gdy odpalam grę pokazuje mi się komunikat o braku api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll. Instalowałem Microsoft Visual C++ oraz instalowałem również grę bez DX11 i cały czas mam ten sam błąd.
Ktoś wie jak to rozwiązać?

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Podbijam cały czas prośbę o kod
zrespienie jednego z 3 orków z przed obozu w górach śnieżnych, z którym trzeba porozmawiać i prosić o pozwolenie na spotkanie się z wodzem. (Quest stary Przyjaciel Lee).

Nie mam save'a z okresu przed ich zabiciem , a chciałbym jednak tego questa ukończyć.

Jeszcze jedno pytanko , odnośnie questu Zapominanie wspomnienia Loi , mam poszukać jakiś informacji o Rotgryfie ale gdzie co i jak mogę zrobić.

Pozdrawiam I Dzięki

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, czy mógłby ktoś podesłać mi oryginalne pliki AST.dll i RET2_Scripts.vdf z wersji 0,66 R2? Nie mogę znaleźć tego, a jest mi potrzebne żeby działało spolszczenie. Teraz mam wgrane te pliki z ang autotranslate.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Orientuje się ktoś jakie wymagania mój komputer powinien mieć żeby wszystko smigało na full detalach?
Mam 8 rdzeniowy procesor co raczej nie stanowi problemu, 8gb ramu oraz kartę graficzną 2gb.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam stworzyłem runę wyczerpanie która niestety nie działa.. Jest pokazane użycie czaru ale nic poza tym. Czar nie świeci na czerwono tylko jest pokazane jak by go niby używał..

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie uruchamiania gry. Cały czas uruchamiała się prawidłowo , dzisiaj pożyczyłem komuś z rodziny laptopa i teraz mi wyskakuje error "An Assertion Failed" nie mam pojęcia o co chodzi.

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, gdy próbuję podejść do Vatrasa w II roździale crashuje mi grę, czasami uda się do niego podejść, ale znowu gdy chcę do niego zagadać = crash.

Kotlet246

Kotlet246

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, zna ktoś rozwiązanie na problem w którym postać podczas poruszania się strasznie "wariuje". Tak jakby skacze lekko do przodu i do tylu. nie chodzi o niskie fps, bo są w porządku.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Co? Jak do tyłu i do przodu?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry