Pytania i problemy techniczne 1020158 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1020158

Odpowiedzi 3676

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy miał ktoś takie coś, że na DX11 nie widać obrazków przy zapisach? Zamiast tego jest czarny kwadracik i tyle, a chcę się jakoś orientować gdzie mniej więcej zapisałem i jakby co, o ile się cofnąć. Wersja chyba najnowsza 17.5

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sotis
Też tak miałem. Mi pomogło ustawienie we właściwościach skrótu Gothica na pulpicie "Uruchom jako administrator" i wyłączenie "Uruchom ten program w zgodność..." Spróbuj może ci pomoże

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sensoy Pomogło, dzięki wielke! :D

Simbelmyne

Simbelmyne

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej,
"zepsuł" mi się teleport, nie mam opcji teleportowania się do innej części wyspy co jest uciążliwe.

Jakieś pomysły jak to naprawić?

Zepsuło się gdzieś w JArku ale nie mam takiego save żeby działał tp normalnie...

werssja 065/66 17,5

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jest tu ktoś kto grał na polskim autotranslate? Orientuje się może czy w okienku statystyk były polskie znaki (ewentualnie krzaki)?

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
@Ventrue

A gdzie można pobrać ten polski autotranslate? pasi do najnowszej wersji 00.66.2 R2 ?

Ja z kolei mam problem taki, zaznaczam w opcjach gry "pokazuj dzień i godzinę" i nic sie nie zmienia, chcę sobie ustawić żebym widział poziom zdrowia,wytrzymałości, many poprzez cyfry u góry pasków i uj to samo, pomocy.

edit :

Jak zrobić żeby mieć polski dubbing do kwestii G2NK i rosyjski do kwestii z Returninga ? niejaki strzałaxgaming z yt, tak właśnie ma..

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vilkumen Co do pokazywania godziny itd. wciśnij klawisz 'i', a jeżeli chodzi o dubbing to jako, że ja mam wersję na steam, to wystarczyło podczas instalacji Returninga zaznaczyć tą pierwszą opcję, ale nie zaznaczać pod nią opcji rusyfikacji na wersje gog/steam. Chyba jakoś zrozumiale to wytłumaczyłem :D Dodam tylko, że nie u każdej postaci jest język polski, np. początkowy dialog z Xardasem - nasza postać mówi po polsku, a Xardas po rosyjsku :D

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
@Sotis

Uwa będę musiał reinstall robić...... może ktoś kto ma wersję Złota Edycja na płycie potwierdzi słowa Sotisa...  :ayfkm:

Post połączony: 2017-12-05, 14:36
Serio nikt z forumowiczów nie używa polskiego dubbingu do podstawowych dialogów ?  :fuckyeah:

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@vilkumen Mam złotą edycje na steamie, i tak można mieć część polskich dialogów w grze.

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
@Morty

Ale jak to zrobić ? zaznaczałeś rusifikację w instalatorze R2 ?

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Istnieje jakiś sposób by w tej chujowiźnie odpalić Marvina? Bo widze że granie w tego moda bez odpalonej konsoli 24/7 to zadanie dla psycholi i spaczonych od alkoholu rusków.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Program od Chickena pobierz.

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok, dzieki serdecznie, konsola działa jak należy.

Derded

Derded

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego jak zadam połowe HP tar'gorowi ( straznik sfery wody ) to on wzywa dosłownie milion demonicznych szkieletów aż mi sie gra zaczyna ciąć i mnie zabijają ?

My ZGNIEŚĆ Hagen i jego ludzie.KHROKGNAR

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Bo to jest bug, spróbuj cheat enginem zmienić mu wartość życia na 1 i ultra szybko go zabić. Albo ewentualnie kodami.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie mogę zainstalować RETURNINGa mimo iż instalator wykonuje instalacje bez błędów to po instalacji nie ma żadnych plików Returninga w mojej ścieżce a rozmiar Gothica nie ulega zmianie nawet o 1 MB. Co dziwne przed próbą kolejnych instalacji instalator wykrywa Returninga 2.0 bo pyta czy usunąć czy reinstalować. O co chodzi ? Instalowałem już 5 razy i ciągle to samo Wersja 0066_R1

P.S: Proszę bez głupich pytan typu czy nie pomyliłem ścieżki itd tylko sensowne odpowiedzi

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
@Derded To bug wersji 66_R2. Możesz go ominąć albo aktualizując do R3 R2 hotfix 1 albo na czas walk ze strażnikami sfer cofnąć się do R1.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Żadnych pomysłów co do mojego problemu ? Proszę o pomoc

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Jak dla mnie pomyliłeś ścieżki.

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie nie zaznaczasz "install russian version" które jest domyslnie odznaczone czy cos takiego podczas instalacji, to samo miałem, jak i pewnie sporo osób.

0 użytkowników
Do góry