Pytania i problemy techniczne 1019291 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1019291

Odpowiedzi 3676

agaran

agaran

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś pomoże, jak włączyć konsolę? Marvin i F2 nie działa

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
klikasz przycisk pause break i wtedy wpisujesz marvin

bcklvr1

bcklvr1

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
pausebreak marvin  ESC F2 "KOD" pausebreak 42
(pausebreak wciskamy aż nam się pokaże, że jest pauza w lewym gornym rogu)

FifekBadBox

FifekBadBox

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam pewien problem mianowicie jak tylko wychodze na początku gry poza wierzę to wyskakuje mi błąd C:zMusic_DM.cpp(zCMusic :: LoadThemeByScript):file not found: nw_daystd_A0.sgt. Bardzo proszę o pomoc

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją dotyczącą romansu z Loą, a konkretnie z samym filmikiem po odpowiednio poprowadzonej rozmowie. Otóż kiedy schodzą do niej na dół, w momencie kiedy ma się pojawić filmik, ekran staje się czarny, filmik w ogóle nie rusza dalej. Kiedy wczytam wcześniej zapisaną grę, nadal mam czarny obraz, mimo że zapis jest np. Na farmie Onara. Żaden błąd mi w tym przypadku nie wyskakuje... Gram na wersji 065 z auto translatem angielskim. Kodu użyłem raz, aby przywołać sobie młot addanosa, który na owej wersji się zwyczajnie nie pojawia. Proszę o pomoc!

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Wie ktoś może dlaczego podczas ostatniej bitwy na farmie Onara w 7 rozdziale mam gigantyczne lagi i fps spada mi do 5 ?
Komputer mam dosyć sprawny
Procek amd fx 8300
karta gtx 1050ti
ram 16gb
Gram na dx11, no ale bez przesady do 20fps przynajmniej powinno się utrzymywać
To wiedzmin 3 na uber ustawieniach poniżej 20fps mi nigdy nie spadł

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zniknęła mi ikona z pulpitu odpalająca moda, żaden plik z folderu z instalacją nie włącza gry, jak mogę włączyć Returninga?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czasami returning ni stąd ni zowąd dostaje pier**lca i właśnie znika ikonka... wtedy pozostaje jedynie reinstal moda.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Harwing nie pisz głupot.

@Roxell Odpalisz grę z folderu gdzie ją masz zainstalowaną

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Dawno nie grałem i instalowałem normalnie, wyskakuje mi takie coś przed nową grą :

<a href=https://zapodaj.net/146e8293f55a2.png.html>Bez tytułu.png</a>

Post połączony: 2017-12-27, 14:59

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogarnia ktoś jak zmniejszyć rozmiar czcionki w ret 2.0 wersja 0.66.1 bo jest tak duża że litery nachodza na siebie

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mogę już tworzyć biżuterie ale mam pytanie. Można ją później ulepszać/zmieniać  czy zostaje tak jest ? bo za włożenie Diamentu 10 do obrony albo 10 Zręki za Emerald to szczerze mówiąc nic specjalnego tyle daję biżuteria znaleziona w skrzyniach itd.

// Przepraszam za post w złym temacie ale nie mogę go usunąć

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przepraszam problem rozwiazany mozna usunac

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@windu84 Jeśli chcesz wyłączyć kody/wstać to:
1.Klikasz Pause Break.
2.Naciskasz ,,4'' i ,,2''.
3.Naciskasz Esc.
4.Klikasz ,,W''.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ktoś może wie, dlaczego mi wypierdziela przy zapisywaniu out of memory, co jakieś 20 min. wersja 0066.1 z tłumaczeniem angielskim i hotfixem 5.1 bodajże

kosmo1528

kosmo1528

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem pewny, gdy zabijam bossa kamiennie strażnika to mnie wywala z gry z błędem  acces.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje sie może ktoś czemu jak odpalam najnowsza wersje Returninga i wchodze w ekwipunek to fpsy spadaja mi do 1-5 a na starych wersjach (0062-63) cały czas mam stałe fpsy nawet przy ekwipunku i czy moge coś zrobić z tym faktem na najnowszej wersji?

Freez^

Freez^

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Zainstalowałem dzisiaj Returninga 2.0 wersja 0066.1 z tłumaczeniem angielskim (RET2_Scripts.vdf tyle że podmiana na angielski). Zainstalowałem z instalki Returninga 3 rzeczy, PlayerKit, jakiegoś Fixa i samego Returninga, a na koniec to tłumaczenie angielskie.
Problem jest taki, że jak wybieram "Nową grę", to gra się ładuje, ale po załadowaniu mam taki obraz, jakbym wpadł w tekstury świata (obraz mruga) i słyszę dźwięki Cutscenki. Jak ,"obejrzę" czyt. usłyszę w moim przypadku, lub wcisnę ESC, aby przewinąć Cinematic, to automatycznie wyskakuje mi error "Gothic.exe has stopped working".
Proszę o pomoc, bo mod wydaje się być ciekawy :/

Łzy Innosa

Łzy Innosa

Użytkownicy
posty43
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzień dobry, czy ktoś pomoże mi zainstalować gothic returning 2.0 wersje 0.66 R2 z directem 11? Zainstalowałem wszystko jak być powinno, żadnych konfliktów. Ale po włączeniu gry mam biały ekran i nic się nie dzieje.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zerknij na temat z autotranslate mój ostatni post.Ja zrobiłem to w tamtej kolejności może to Ci coś da.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry