Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843793 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843793

Odpowiedzi 37317

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Buszując po siedzibie gildii złodziei zauważyłem zamknięta kratę za która jest kufer. Ciekaw jestem czy można otworzyć ją za pomocą jakiegoś przełącznika (pomimo prób nie byłem w stanie go odnaleźć) czy może dostęp do zamkniętego łupu uzyskamy wraz z postępem zadań. Gdyby się okazało że jednak przełącznik to proszę mi nie zdradzać jego lokalizacji, chce go sam odnaleźć ;)

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli dobrze się orientuję to potrzebne są do tego 2xprzemiana w chrząszcza / przemiana w chrząszcza + teleport.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co polecacie dla łowcy smoków pod dwureke jako żywioł od Opiekunów?
Zastanawiam sie nad ciemnością (20 abs do magii)
Lub Kamienia (ochrona +10 do obrażeń)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktos jak naprawic zacinajacy sie łuk? Często stoi mi postac podczas bicia z naciagnieta cieciwa i nie moge nic zrobic, albo wali jak z karabinu(nie zadajac dmg) i tak samo nic nie moge
Mam tez tak że czasami strzała "leniwie leci" taki obłoczek biały sie robi wokół strzaly lecącej i nie dolatuje chyba ze jest na odleglosci 2 łózek

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5 rozdział. Nie mam opcji zaproszenia Alrika do obozu, przez co kirwa blokuje sie cala misja i zadanie ze zbroja.
Pieprzy mi typ tylko o ruchaniu sie z edda. Coś trzeba jesCze zrobić by go zaprosić?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5 rozdział. Nie mam opcji zaproszenia Alrika do obozu, przez co kirwa blokuje sie cala misja i zadanie ze zbroja.
Pieprzy mi typ tylko o ruchaniu sie z edda. Coś trzeba jesCze zrobić by go zaprosić?

Wygrałeś z nim na arenie i oddales mu miecz?

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, chce dołączyć do gildii zabójców, ale za chatą paladynów nie ma ani nieznajomego typka, ani Wambo. Dodam, że minęło już trochę czasu od zadania, które zlecił mi Gerbrandt i czy to może mieć wpływ na całą tą sytuację?

pokomoko39

pokomoko39

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 nie wiem dokładnie czym jest spowodowana ta leniwa strzała, bo zdarza się, że nie dolatuje z metra, ale też tak czasami mam.
@Flintstone Powinieneś tam być o 22. Nie jestem pewien, ale możliwe, że tego samego dnia (Gerbrandt mówi "nie kładź się dzisiaj spać [...]")

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, chce dołączyć do gildii zabójców, ale za chatą paladynów nie ma ani nieznajomego typka, ani Wambo. Dodam, że minęło już trochę czasu od zadania, które zlecił mi Gerbrandt i czy to może mieć wpływ na całą tą sytuację?

Musiałeś tam iść tego samego dnia, którego dostałeś zadanie w innym wypadku wątek assasynów przepada.

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde trochę zdupiłem, tak czy srak dzięki na info. :P I jeszcze jedno, czy kiedy ten poszukiwacz na początku (chyba Mistrz herold czy jakoś tak) składa propozycję przyłączenia się do Beliara, to można ją zaakceptować, czy tylko dać mu w papę?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Komachi Też nigdy nie udało mi się zaprosić Alrika ani nie miałem opcji o produkcji zbroi, ale to tym lepiej - dzięki temu Niclas sam wszystkich wyżywi (chyba, że wziąłeś Wilka) i można wysłać Talbina do myśliwych, a to daje lepszą nagrodę. Zadanie z kolei przejdzie do wykonanych w 7 rozdziale, nieważne, ile rzeczy zrobisz wcześniej.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z preferowana statystyka. Gram nekromanta, mam 144 many i jest to moj Prf atrybut. Mam tez 51 zrecznosci. Problem polega na tym ze w miare rozwoju gry, dostaje bonusy do zrecznosci co powoduje zmiane Prfereowanej statystyki na zrecznosc! :/ Wczytalem wczesniejszego save'a (10h w plecy) i niestety kazda zmiana zrecznosci (np nauka u nauczyciela) powoduje ze zrecznosc staje sie preferowanym atrybutem... Ma ktos jakis pomysl?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie jest cos ciekawszego do zrobienia w 3 rozdziale? poszedlbym klepac sie z orkami w jarku i smokami, moze cos mi omknelo (nieimienni bandyci zabici w jarku) powrocilbym do grania, no ale ni chu chu nie chce mi sie chodzic i expic, a jeszcze troche zreki brakuje do zaginionego brata :/

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurde trochę zdupiłem, tak czy srak dzięki na info. :P I jeszcze jedno, czy kiedy ten poszukiwacz na początku (chyba Mistrz herold czy jakoś tak) składa propozycję przyłączenia się do Beliara, to można ją zaakceptować, czy tylko dać mu w papę?

Ten wątek jest jeszcze nie skończony w returningu, nic z tym się zrobić nie da. tylko walka :)

Post połączony: 2018-12-02, 12:34
Witam, mam problem z preferowana statystyka. Gram nekromanta, mam 144 many i jest to moj Prf atrybut. Mam tez 51 zrecznosci. Problem polega na tym ze w miare rozwoju gry, dostaje bonusy do zrecznosci co powoduje zmiane Prfereowanej statystyki na zrecznosc! :/ Wczytalem wczesniejszego save'a (10h w plecy) i niestety kazda zmiana zrecznosci (np nauka u nauczyciela) powoduje ze zrecznosc staje sie preferowanym atrybutem... Ma ktos jakis pomysl?

A ile PN kosztuje Cię mana? bo jak 1PN-1pkt, to mozliwe, że gdy zręczność wskakuje na 2PN-zręczności. to gra zmienia pref. spróbuj dobić tyle many, żeby zwiększył sie jej próg.

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ten wątek jest jeszcze nie skończony w returningu, nic z tym się zrobić nie da. tylko walka :)

Post połączony: 2018-12-02, 12:34

A ile PN kosztuje Cię mana? bo jak 1PN-1pkt, to mozliwe, że gdy zręczność wskakuje na 2PN-zręczności. to gra zmienia pref. spróbuj dobić tyle many, żeby zwiększył sie jej próg.

Chodzi o to ze ja mam juz preferowana mane i nagle sie to zmienia jak zwieksze zrecznosc.. Probowalem zwiekszyc mane w marvinie ale to nic nie daje..

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tomu1 podsunął mi inny pomysł. Może taka zmiana w konsoli nic nie daje, bo nie odpala się skrypt sprawdzający, uruchamiający się przy zdobywaniu punktów u nauczyciela. Walnij sobie tam testowo 1000 punktów nauki (edit abbilities -> lp = ) i pakuj tę manę. Jeśli nie trafił Ci się jakiś okropny bug, to musi zadziałać.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w GD jest więcej niż 1 czarny troll bo chciałem zrobić zbroję i ich skór i mi 1 brakuje?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie jest cos ciekawszego do zrobienia w 3 rozdziale? poszedlbym klepac sie z orkami w jarku i smokami, moze cos mi omknelo (nieimienni bandyci zabici w jarku) powrocilbym do grania, no ale ni chu chu nie chce mi sie chodzic i expic, a jeszcze troche zreki brakuje do zaginionego brata :/

A las asasynów zrobiłeś?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w GD jest więcej niż 1 czarny troll bo chciałem zrobić zbroję i ich skór i mi 1 brakuje?

Nie jestem pewien, ale jeden jest chyba ten z zadania od netbeka, a drugi jest tam jak ten klasztor z g1 co się szło z gornem po kamień ogniskujacy. Natomiast nie jestem pewien czy na pewno są one czarne

0 użytkowników
Do góry