Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829271 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829271

Odpowiedzi 37317

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ile mam znaleźć tych ołtarzy na pustyni adanosa (tam gdzie muszę dać klejnot ) ??? znalazłem 3 ale za chuja nie moge znaleźć kolejnych

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z żądaniem trudny wybór. Mam zabić grupę paladynów dla ur karrasa. Chodzi o grupę Alberta? Zabijam cały ten odział i nie mam żadnej opcji dialogowej z tym rokiem.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo znajdz mape pustyni gdzies jest pewnie

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z żądaniem trudny wybór. Mam zabić grupę paladynów dla ur karrasa. Chodzi o grupę Alberta? Zabijam cały ten odział i nie mam żadnej opcji dialogowej z tym rokiem.
no tak zabijasz grupę Alberta wraz z nim i powinien przyjść wpis w dzienniku

pokomoko39

pokomoko39

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak ale nie ma to znaczenia wciąż zadają obrażenia sieczne

Czyli obrażenia kłujące tak na prawdę nie działają?

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktos jak za pomoca GVE zmienic preferowana Zrecznosc na Mane? Mialem kurda mane preferowana ale z jakis dziwnych powodow zmieniala mi sie na Zrecznosc :/

edit: Znalazlem na rpg russia, nazwy zmiennych to:

PROSTATDEX
PROSTATMAN
PROSTATSTR

Niestety zmiana tych zmiennych nie pomoga. Ktos mial podobny problem?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taka zmiana raczej niewiele Ci da, bo zapewne skrypt wybierający prf odpala się przy każdym zwiększaniu umiejętności. Musiałbyś pewnie zmienić wartości statystyk, od których liczą się progi.

(Ewentualnie zwiększ sobie manę nawet w konsoli xd)

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taka zmiana raczej niewiele Ci da, bo zapewne skrypt wybierający prf odpala się przy każdym zwiększaniu umiejętności. Musiałbyś pewnie zmienić wartości statystyk, od których liczą się progi.

(Ewentualnie zwiększ sobie manę nawet w konsoli xd)

Mam 144 many i 53 zrecznosci a dalej gothic widzi zrecznosc jako Prf. Da sie bazowa zrecznosc zmienic w GVE? Jaka by to variable byla?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja bym pewnie spróbował sobie zwiększać manę, np. do 200, potem 300 i tak dalej, żeby sprawdzić czy to błąd permanentny, czy to po prostu ma tak działać. Nie wiem czy wydawałeś jakieś punkty z zręczność czy nie.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierdole tą pojebaną grę kurwa, starasz się wbijać jak najwyzszy lvl chcesz sobie fajnie pograć a tu kurwa walka z krukiem na pustyni adanosa i 20 fps jebać gothika

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja bym pewnie spróbował sobie zwiększać manę, np. do 200, potem 300 i tak dalej, żeby sprawdzić czy to błąd permanentny, czy to po prostu ma tak działać. Nie wiem czy wydawałeś jakieś punkty z zręczność czy nie.

Nie pomoglo niestety. Beda jakies komplikacje jezeli bede gral magiem z preferowana zrecznoscia? :S

@Cruc wiem co sie stalo. Zabilem jakies zwierzatko i dalo mi to bonus do zrecznosci (w sumie 53). Niestety efekt uboczny byl taki ze teraz mam Prf przy zrecznosci. :/

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierdole tą pojebaną grę kurwa, starasz się wbijać jak najwyzszy lvl chcesz sobie fajnie pograć a tu kurwa walka z krukiem na pustyni adanosa i 20 fps jebać gothika

Witamy w Returningu i jego płynności

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Witamy w Returningu i jego płynności
aha czyli ty też masz te same problemy ??? MASAKRA

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie pomoglo niestety. Beda jakies komplikacje jezeli bede gral magiem z preferowana zrecznoscia? :S

@Cruc wiem co sie stalo. Zabilem jakies zwierzatko i dalo mi to bonus do zrecznosci (w sumie 53). Niestety efekt uboczny byl taki ze teraz mam Prf przy zrecznosci. :/

Problem może być taki, że nagrody za zadania będziesz dostawał pod zręczność, a nie pod maga.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam wyuczone 10 punktów w umiejętności wydobywania rudy. Podchodzę do żyły kopię i za każdym razem otrzymuje komunikat ,,Kawałki rudy zasypują okolice,, Ile bym nie próbował to i tak nigdy nie udaje mi się wydobyć nawet bryłki. Mam rozumieć że 10 punktów to 10 % na powodzenie? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
10 punktów to jest absolutnie nic, niestety. Musisz się wyuczyć 50%, a i tak będzie ci szło raczej powoli, dlatego po dotarciu do Grimesa należy możliwie szybko podbić umiejętność do 100%.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie się ustawia w tym returningu zanikanie obiektów bo nie widziałem takiej opcji nie wiem czy to jest od sprzętu zależne tak to powiem jaki mam. Karta Graficzna GeForce MX130 a procesor to intel core i5-8250 i 8 GB ram. Napiszcie mi czy to jest winna słabego sprzętu bo ja nie mam pojęcia proszę szybką odpowiedź.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ej wiecie co potrzeba aby wykonać zbroję ze skóry czarnego trolla bo pokazuje mi że mam wszystko ale jednak gdy podchodze do tego stołu to pisze mi że brak składników i jakie staty ma ta zbroja ???

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tam coś jest chyba pomylone w liście recept (przynajmniej ja tak mam), że zbroja ze skrót trolla ma wymogi zbroi ze skóry czarnego trolla, trolla wymogi z wargów, wargów z wilków, a wilków czarnego trolla, czy jakoś tak. Przyjrzyj się, może też masz tam takie błędy.

pokomoko39

pokomoko39

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie się ustawia w tym returningu zanikanie obiektów bo nie widziałem takiej opcji nie wiem czy to jest od sprzętu zależne tak to powiem jaki mam. Karta Graficzna GeForce MX130 a procesor to intel core i5-8250 i 8 GB ram. Napiszcie mi czy to jest winna słabego sprzętu bo ja nie mam pojęcia proszę szybką odpowiedź.

Ustawienia -> optymalizacja
Jeśli grasz z Dx11 to tak, to wina sprzętu.

Post połączony: 2018-12-01, 19:49
Zacząłem od nowa i znowu mam problem. Gram nekromante pod zrecznosc, a Cassia nie pozwala mi dołączyć do gildii złodziei, bo służę już jakiemuś bogu.
Musze zaczynac od nowa, żeby do niej dołączyć?
Czy jak zaczne od nowa, najpierw dołączę a później zostanę nekromantą to Cassia się nagle znowu nie obrazi?
Czy będę mógł być w gildii zabójców jako nekromanta?

0 użytkowników
Do góry